Diky za vcerejsi quest

Vše o podobných aktivitách ve hře
Odpovědět
Dzon
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Diky za vcerejsi quest

Příspěvek od Dzon »

Chtel bych touto cestou podekovat GM [nevim kdo vsechno to delal, ale asi hlavne Sofi] za vcerejsi mass quest. Byla to vyborna zabava i pro ne-uplne-namakane postavy a byla opravdu masova :D Sice tolik CC jsem jeste nezazil, ale bylo to
o promyslene
o zabavne
o motivacni ke spolupraci
o SUPER :)

Tez diky za pristaveni rewardy, i kdyz nas s ni Sofi teda pekne napinala :)
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Ta spolupráce nebyla až tak slavná, hlavně když vezmu v potaz fakt :

- lidi se hnali do ddveří přesto, že jedny byly ještě bloklé a existovala možnost, než jej hráči odblokují, že se respne další hlídač a tím pádem by nebyl dostatek lidí na odblokování, když by většina uvízla mezi dveřmi.

- ponaučení: příště by měl zkoušet dveře pouze jeden hráč a ostatní by měli být mimo, aby byli schopni případně zabít resplého hlídače

Jinak to bylo fajn.

P.S.: Tolik vyrobených brnek nebylo ani potřeba bych řekl, stačilo jen pár pro paly/wary, ty by si je prostřídali, pak pro rangy, nekrové si mohou vykouzlit, mágové je ani klerové je nepotřebují a na závěrečného bosse už tuplem ne :wink:
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Tak to jsem ráda, že se vám to líbilo, pro nás to byl celkem adrenalin, bugovalo všechno co šlo, jak nás tam bylo moc :)
Orion
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orion »

Poslední kvest co sem ztratil věci za 500k a 90% jsem byl v duchoj jsi mě Sofi překvapila,asi nejlepší kvets co sem zažil vůbec...Akorát ty blbé kecy těch děcek co museli jít už spát mě štvaly)
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

I já musím poděkovat na prvnim místě Sofii,ten Q byl fakt výborný!!Klobouk dolu.Bohužel i zde se objevila inteligence mladých děcek,který tuto hru hrají.Nesmyslné spamování a kempení dveři bez jakékoliv logiky.... Ovšem naše skupina (paladinové) byla vcelku dobrá ,až na některé jedince(nechci je jmenovat,jelikož oni vědi kho mam na mysli),kteří neudělali pro poražení hlídačů nic,a jen tam zmateně pobíhali a lootili těla padlých přímo ve prostřed boje.Ale i přes to jsi myslim,že to byl jeden z nejlepších Q co jsem na "temném ráji" zažil.
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Sofia píše:Tak to jsem ráda, že se vám to líbilo, pro nás to byl celkem adrenalin, bugovalo všechno co šlo, jak nás tam bylo moc :)
Bolo to fajn hlavne jak sa niekde pisalo o veciach v bedni... Ked som tam prisiel za necra, v bedni nic nebolo len blanky, takze som isiel len s bandami, vsetci lootili tak po 2K bandov a nikto sa nedelil, nabuduce by som to spravil podla povolania jedna vybava hned po porte do tej velkej miestnosti. Rang, War, Paladin mali vsetko potrebne zadarmo, okrem regov, ja ako necro som musel nakupit X regov a hned som one dosiel=D a potom furt iba RKcka... Warrovia to mali hned hotove... Viac priser by som im dal, rewarda bola super aspon ja som bol v cistom pluse co sa tyka fame=P
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

amene nebol si jediny komu sa nic neuslo. mne tam chybali +5 kuze, pretoze som silnejsie neobliekol:p

ale nelibilo se mi, ze slizto nemiloval jed:p sme sa mohli viac pobavit:(
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Castian píše: ale nelibilo se mi, ze slizto nemiloval jed:p sme sa mohli viac pobavit:(
Určitě napravíme ;)
Pony
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Pony »

jj moc peknej qvest ale chce to dalsi:-p
Odpovědět