Pro GM :Docela me to prekvapilo, vim ze jste se cukali drive kdyz to nekdo navrhl, ze nesmite nebo co, kvuli Originu. ? Jak je to se sponzorama? Kolik stoji Hosting? Zatim me ted nic dalsiho nenapada

tak duvod asi maji, jinak by to nepsali...Sulik píše:UO me bavi, klidne bych i neco prispel ale jeste si to necham projit hlavou. Dostatecne ste me nepresvedcily zatim.
Pro GM :Docela me to prekvapilo, vim ze jste se cukali drive kdyz to nekdo navrhl, ze nesmite nebo co, kvuli Originu. ? Jak je to se sponzorama? Kolik stoji Hosting? Zatim me ted nic dalsiho nenapada
on se ale ptá na něco jiného. Otázka je totiž to, za čím je otazník....Pheme píše: tak duvod asi maji, jinak by to nepsali...
pošleš i bez účtu.Leuret píše:Já bych spíš radši zeptal, proč to nejde platit třeba přes sms. Někdo třeba nemůže ještě platit přes účet. Ale kredit mu rodiče nekontrolují, takže by přispěl přes sms. Očekáváte, že by to mohlo do budoucna fungovat takhle?
poslat penize na ucet jde, aniz bys mel svuj vlastni ucetLeuret píše:Já bych spíš radši zeptal, proč to nejde platit třeba přes sms. Někdo třeba nemůže ještě platit přes účet. Ale kredit mu rodiče nekontrolují, takže by přispěl přes sms. Očekáváte, že by to mohlo do budoucna fungovat takhle?
Dobrovolné placení....Marsyas píše:Já bych to spíš chápal asi takhle :
Hosting stojí nějakou korunu, vzhledem k tomu, že dělám ve firmě co zprostředkovává server housing, tak něco i vím. A doteď, možná se pletu, možná ne, to bylo umístěno v práci Baltazara, možná se to změnilo a přemístilo jinam a platili to GMs. A teď už by se třeba tohoto břemena rádi zbavili, a normálně nejde udělat financování hry, protože to Origin zakazuje, a bylo by to trestné, tak se to zabalí na financování serveru jakožto HW, fyzického, ne serveru DP, na tom serveru mimo jiné běží web a fórum a to už nepatří pod hru UO jako takovou a Origin nemůže říct ani bobek.
Proto je to financování Webu a Fóra respektive hostingu. Takhle jsem to pochopil já