Karma + Teleport
-
- Misspelling Chicken
Karma + Teleport
Ahojte,neni mi dost jasný,proč když zabiju někoho,kdo na mě zautočí,mam kill,když mám šedou karmu ?.Však on si začal první.Takhle obyčejnému hráči nezbývá nic jiného než utíkat a nechat se vyfullit.Když ho sundam,mam zas kill.
Další věc je teleport pouze v dungu,jasný,že je to opatření jen na chvíli,ale co má dělat takovej vamp,když je bloklej ve zdech?.Zas se musí nechat zabít a vyfullit.
Myslím si,že dokážete vymyslet nové opatření,tak se pusttě do toho.
Další věc je teleport pouze v dungu,jasný,že je to opatření jen na chvíli,ale co má dělat takovej vamp,když je bloklej ve zdech?.Zas se musí nechat zabít a vyfullit.
Myslím si,že dokážete vymyslet nové opatření,tak se pusttě do toho.
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Na porty je tu specíální topic: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=2813
Šedá karma se řešila kdysi, tak jak je to teď je to schválně..
Šedá karma se řešila kdysi, tak jak je to teď je to schválně..
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
-
- Misspelling Chicken
Je to sice fajn..velmi rád bych zmodral..mou blbosti jsem si udelal 3 kill tudiz jsem sel na karmu -10K neni to nic tezkeho, ta karma leze opravdu silene nahoru, jen mi prijde trosku zvlastni to,ze si takhle hravim karmu zacnou na me utocit a nahodou kdyz se jen branim beru ijs svitek ijs hlava a nejaky ten vocas se o me zabije,tak mam znova kill a karmu v tahu..dlouho jsem nehrál tak nevim jak se to menilo nebo ne..Acarus píše:Tak zmodrej ...
V.I.R.
Ať si se klidně nebráněj a mají kill,když někoho zabijou,ale když stojím a chci jen přežit a on se usmaží o zrcátka,tak proč ten kill? Prostě když na něj ten šedej zautoci,tak neni co řesit,proste zautocil,tak at kill ma,ale kdyz se chci jen branit,tak je to blbostBig Bud píše:protoze hraci se sedou karmou se jenom nebranili.... aneb co na dp funguje zvlastne, funguje tak kvuli buggerum :p
V.I.R.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
proste postava ktora si zasluzila zlu povest ma pravo pri napadnuti akurat zomriet, alebo sa pokusit utiect. bohuzial no... je to tak a aj to tak asi bude, vzhladom na to ze (nielen, ale hlavne) upiri tu uz niekolko krat lobovali za zmenu tohto systemu... 

how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
no tady to predevsim bylo ze sedy hrac urcitym zpusobem vyprovokoval modreho hrace aby na nej zautoci atd.. a posleze ho zabil... tohoto vyuzivali hlavne lepsi pvp hraci.... kvuli tomuto chovani se to menilo...Perun píše:Ať si se klidně nebráněj a mají kill,když někoho zabijou,ale když stojím a chci jen přežit a on se usmaží o zrcátka,tak proč ten kill? Prostě když na něj ten šedej zautoci,tak neni co řesit,proste zautocil,tak at kill ma,ale kdyz se chci jen branit,tak je to blbostBig Bud píše:protoze hraci se sedou karmou se jenom nebranili.... aneb co na dp funguje zvlastne, funguje tak kvuli buggerum :p