Karma + Teleport

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Skocil Ze Skaly
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Karma + Teleport

Příspěvek od Skocil Ze Skaly »

Ahojte,neni mi dost jasný,proč když zabiju někoho,kdo na mě zautočí,mam kill,když mám šedou karmu ?.Však on si začal první.Takhle obyčejnému hráči nezbývá nic jiného než utíkat a nechat se vyfullit.Když ho sundam,mam zas kill.

Další věc je teleport pouze v dungu,jasný,že je to opatření jen na chvíli,ale co má dělat takovej vamp,když je bloklej ve zdech?.Zas se musí nechat zabít a vyfullit.

Myslím si,že dokážete vymyslet nové opatření,tak se pusttě do toho.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Na porty je tu specíální topic: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=2813

Šedá karma se řešila kdysi, tak jak je to teď je to schválně..
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Tak zmodrej ...
Skocil Ze Skaly
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Skocil Ze Skaly »

Eh,se ti to řekne zmodrej,když vyběhneš do GZ,honí tě 10 modráků,a pokud nejseš CH jako já,tak němáš kam utýct.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Skocil Ze Skaly píše:Eh,se ti to řekne zmodrej,když vyběhneš do GZ,honí tě 10 modráků,a pokud nejseš CH jako já,tak němáš kam utýct.
Tedka si me vskutku dojal, jsem nevedel ze kdyz vylezes z nb dolu tak jsi hned sedy.
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

To Acarus: no mám ten pocit, že když vylezeš s vampem z NB dolu tak si šedý :) ale to asi nebude tento případ
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Perseus píše:To Acarus: no mám ten pocit, že když vylezeš s vampem z NB dolu tak si šedý :) ale to asi nebude tento případ
MAs naprostou pravdu :) navic jsi sedy pouze v morfu a v tom se pvp hraje celkem spatne a neni problem remorfnout.
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

NB vamp je šedý v Humanu v morfu je NB vamp červenej :) si asi dlouho nevykopával nooba že? :D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Perseus píše:NB vamp je šedý v Humanu v morfu je NB vamp červenej :) si asi dlouho nevykopával nooba že? :D
Ja ho nikdy nevykopaval a vampa uz vubec.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Acarus píše:Tak zmodrej ...
Je to sice fajn..velmi rád bych zmodral..mou blbosti jsem si udelal 3 kill tudiz jsem sel na karmu -10K neni to nic tezkeho, ta karma leze opravdu silene nahoru, jen mi prijde trosku zvlastni to,ze si takhle hravim karmu zacnou na me utocit a nahodou kdyz se jen branim beru ijs svitek ijs hlava a nejaky ten vocas se o me zabije,tak mam znova kill a karmu v tahu..dlouho jsem nehrál tak nevim jak se to menilo nebo ne..
V.I.R.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nemenilo se nic minimalne 2 roky.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Ono na tom v podstatě nezáleží jestli se to měnilo nebo ne, tu karmu mam svou blbosti to neřeším, mě spíš jen zajímalo to proč když se clověk BRÁNÍ dostane stejne kill..
V.I.R.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

protoze hraci se sedou karmou se jenom nebranili.... aneb co na dp funguje zvlastne, funguje tak kvuli buggerum :p
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Big Bud píše:protoze hraci se sedou karmou se jenom nebranili.... aneb co na dp funguje zvlastne, funguje tak kvuli buggerum :p
Ať si se klidně nebráněj a mají kill,když někoho zabijou,ale když stojím a chci jen přežit a on se usmaží o zrcátka,tak proč ten kill? Prostě když na něj ten šedej zautoci,tak neni co řesit,proste zautocil,tak at kill ma,ale kdyz se chci jen branit,tak je to blbost
V.I.R.
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morpheus »

A ako to chces rozlosit ci to zrcatko bolo na 'obranu' alebo nie?
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

proste postava ktora si zasluzila zlu povest ma pravo pri napadnuti akurat zomriet, alebo sa pokusit utiect. bohuzial no... je to tak a aj to tak asi bude, vzhladom na to ze (nielen, ale hlavne) upiri tu uz niekolko krat lobovali za zmenu tohto systemu... :roll:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Perun píše:
Big Bud píše:protoze hraci se sedou karmou se jenom nebranili.... aneb co na dp funguje zvlastne, funguje tak kvuli buggerum :p
Ať si se klidně nebráněj a mají kill,když někoho zabijou,ale když stojím a chci jen přežit a on se usmaží o zrcátka,tak proč ten kill? Prostě když na něj ten šedej zautoci,tak neni co řesit,proste zautocil,tak at kill ma,ale kdyz se chci jen branit,tak je to blbost
no tady to predevsim bylo ze sedy hrac urcitym zpusobem vyprovokoval modreho hrace aby na nej zautoci atd.. a posleze ho zabil... tohoto vyuzivali hlavne lepsi pvp hraci.... kvuli tomuto chovani se to menilo...
Muzzy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muzzy »

ja jsem s vampem kazdou chvili cervenej a tu karmu mam behem chvilky na hb zpatky a nikdy se mi nestalo aby na me nekdo bezduvodne utocil a kdyz uz se nasel nekdo kdo prudil, tak se mu na hb vsichni vysmali :wink:
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali!!!

The Witchers
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Je fakt ironie to,že človek kterej mne pred dvoma dnami honil s 5 modrakmi kdyz sem mel sedou karmu na nekrovi ted breci ze jaka je to strasna prasarna...
Jagen
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jagen »

kdyz se nekdo zabije o zrcatko tak majitel zrcatka nemuze dostat kill
pac se kouzlo odrazi a pro majitele zrcatka odesilatel utocneho kouzla neni ani sedivej
nebo nevim o co jde:)
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Odpovědět