Ranger
Re: Ranger
Tak jen něco k šamanovi...tak za A ete jedna stížnost, že nemam ten Wrest. přestože na stránkách to je
B-přes page sem hlasil bug, že neni třeba fame na vylepšený formy a nikdo se mi ani neozval
B-přes page sem hlasil bug, že neni třeba fame na vylepšený formy a nikdo se mi ani neozval
-
- Book Snake
Ty se zaváděly kvůli shamanovi, aby měl elvivalent k elven LC a HC, takže tipuju že nemůžeAken píše:Ty elfské luky druid může nasadit ?
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Rainbow píše:Tak jen něco k šamanovi...tak za A ete jedna stížnost, že nemam ten Wrest. přestože na stránkách to je
Kód: Vybrat vše
Wrestling 100.0 při přechodu na Shamana pokuď má člověk 100.0 Archery ( Až zmizí sphinx )
A na tu fame sem kouk a bude to pracovat tak jak ma.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak ostatní ale přijde mi to už jako bug.
Taming 61.6, nemám specializaci, tamnuto už nějakých 20 zvířat po světě a ani + 0.1 do skillu up. Je tohle nermální? Tohle bych spíše čekal až budu mít tak 90, ale né při tamingu nad 60.
Taming 61.6, nemám specializaci, tamnuto už nějakých 20 zvířat po světě a ani + 0.1 do skillu up. Je tohle nermální? Tohle bych spíše čekal až budu mít tak 90, ale né při tamingu nad 60.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
sfera no ...Helloween píše:Nevím jak ostatní ale přijde mi to už jako bug.
Ete otázka neprolezu v jelenu pod skalkou v Sorcerech?:p
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
neRainbow píše:Ete otázka neprolezu v jelenu pod skalkou v Sorcerech?:p
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Sorry ale. Fucking sphere. 4 hodiny tu běhat jak ******, to je fakt zábava a ještě k tomu když to dá akorát velký h.Wilson píše:sfera no ...Helloween píše:Nevím jak ostatní ale přijde mi to už jako bug.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Na to je jednoduchej zpusob, jak natrenit taming... Kdyz behas a 20 zviratek po sobe ti neprida, tak s tim pro ten den sekni a bez se venovat jine cinnosti. Kdyz ti to vyleze o 1-2 desetinky, tak to sice neni moc, ale neco se s tim da udelat. Kdyz ti vyleze o pul procenta, mas to supr a muzes tamingem stravit zbytek dne
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Už sem s tím dneska seklJacquelline píše:Na to je jednoduchej zpusob, jak natrenit taming... Kdyz behas a 20 zviratek po sobe ti neprida, tak s tim pro ten den sekni a bez se venovat jine cinnosti. Kdyz ti to vyleze o 1-2 desetinky, tak to sice neni moc, ale neco se s tim da udelat. Kdyz ti vyleze o pul procenta, mas to supr a muzes tamingem stravit zbytek dne
To se fakticky nedalo
Jenom vyjasneni:
Kdyz shaman umre ve Specialni forme, co se ma teda presne stat?
Zustavaj mu special schopnosti, nebo ne? A staty? Ar? Je stejne silny?
No me teda taming pridaval tak nejak skokove, takze x zviratek nic a potom zase trosku lepsi a tak porad dokola, co bylo horsi tak doba nez jsem je nekdy tamnul, 20 minut u jednoho krokouse a 15 u druheho, to uz me prestavalo bavit
Nebo machani x minut a potom pribehne max tamer a rekne ja mam prednost, pusti script, machne, tamne, zebere ... ...no to me taky bavilo
Jeste teda pri prvnim tamingu jsem to nedelal, ale pri druhem jsem uz zvirata ktera jsem nepoteboval zabijel, osklive vuci druhym, uznavam, ale uz sem nemel nervy, kdyz sem jel druhe kolo a nikdo je porad netamnul(tamovat je naostro s nizkym skilem to bylo na dlouho, takze jsem mnohem vic zvere zabil nez pouzil na trenovani)
Nebo machani x minut a potom pribehne max tamer a rekne ja mam prednost, pusti script, machne, tamne, zebere ... ...no to me taky bavilo
Jeste teda pri prvnim tamingu jsem to nedelal, ale pri druhem jsem uz zvirata ktera jsem nepoteboval zabijel, osklive vuci druhym, uznavam, ale uz sem nemel nervy, kdyz sem jel druhe kolo a nikdo je porad netamnul(tamovat je naostro s nizkym skilem to bylo na dlouho, takze jsem mnohem vic zvere zabil nez pouzil na trenovani)
Nic zustane v te forme, jen se mu zmeni barva ... Staty pokud spadnou oprava statu by to mela opravit. Jedina vyjimka ja je ten s otravenejma drapama, nebot ty uz znova nejdou ekvip.Mikee píše:Jenom vyjasneni:
a po skonceni formy, plati na nej penalizace za umreni? Tzn ma staty jako by umrel bez formy? a muze znova morf?
(ja vim, spousta otazek, na to ze sem ho chvili hral, ale tyhle veci zrovna dost blbnuly tak si nejsem jistej
PS: doufam ze se ti podari ty drapy nejak vyresit casem, je to asi nejlepsi forma ze vsech
(ja vim, spousta otazek, na to ze sem ho chvili hral, ale tyhle veci zrovna dost blbnuly tak si nejsem jistej
PS: doufam ze se ti podari ty drapy nejak vyresit casem, je to asi nejlepsi forma ze vsech
Mikee píše:a po skonceni formy, plati na nej penalizace za umreni? Tzn ma staty jako by umrel bez formy? a muze znova morf?
Kód: Vybrat vše
To aktivuje předměty pro remorf do vylepšených forem, umření ve formě nic neřeší a zůstávate v ní i po smrti, po vypršení timeru jste zpátky v základním morfu a můžete použít znova pokuď máte nabití další morf do formy.
mno, ja bych potreboval nejaky stavovy automat abych v tom mel jasno :)) kazdopadne diky..
dám příklad umřeš v grizlim přídeš o spec morf č1.ztratíš imunku, ale specialní armor 140 ti zůstane.....spec morf č2 umřeš nenasadíš otrávené drápy ale staty armor 10 ti zůstává ( naznačuju tim, že amor u otráveného grizliho je jinde než na webu)
Nepřemýšlíte že přidáte ještě nějaký spawm klamaků na Ice ostrov? je to tam celkem pustý 5-10 by se jich tam ještě vešlo uplně v klidu
Ani moc ne, protoze snow zviratek je po svete mnohem vic nez byvalo.Ciatronic píše:Nepřemýšlíte že přidáte ještě nějaký spawm klamaků na Ice ostrov? je to tam celkem pustý 5-10 by se jich tam ještě vešlo uplně v klidu
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Acare, prosím tě, mám ranga bez specializace a někdy občas mi buguje kouzlo šipka. Někdy jde odebrat ikona z něj, někdy ne. Vypadá to jako buglý spelbook. ID postavy je: 0x00009665