Milý Figinku, krafta mám už velmi dlouho a bohudík to není moje jediná postava. Nevšiml jsem si, že bych tu teď ohledně toho krafta nějak brečel. Myslím, že tu to fórum je od toho, aby se člověk zeptal pokud mu není něco jasný. To že se kraftovi objevilo něco v menu, netuším, protože o tom se tu ještě nikdo nebavil, věci co potřebuji ke hraní ostatních postav, které vyrábí kraft mam dost v zásobě, takže jsem vážně nepřišel na to že by se kraftovi v menu něco objevilo navic. A proč obepisovat lidi přes PM, když se zeptám a normální lidi, normálně odpoví a ostatní lidi už se nebudou muset ptát, nebo opět někoho otravovat přes PM? A ještě jedna věc, komu mám psát tu PM, aby mi k tomu řekl něco víc, náhodou narazím na takovýho typa jako ty a nepovíš ani jak vyrobit hřebíky, který jsou na DP stránkach xD
edit: aby kraft něco vyrobil, musí mít u sebe suroviny na to.... pokud je u sebe nemá, v menu se mu ukaze leda <> a pokud tu někdo nemluvil o speciál věcech či itemech, nemluvil ani o tom z čeho se vyrábí a tím pádem to nemůžu vyrobit

ale jo jinak uvažuješ chytře