Craftsman
Re: Craftsman
Má někdo zkušenosti na kolik šlo kladivo nabít? A zvyšuje se plusovosti i dmg? Nebo ta plusovost je pouze pro info kolik toho můžu rozbít? Bylo by fajn, kdyby kraft mohl i v dungu ukázat svou dmg, ikdyž to samozřejmě není jeho domenou Ale i tak.. stejně co trefi s 80 MF a 30 tct? )
Legie (navzdy!!)
Myslim, ze slo nabit na +32. Nevim jak ty, ale ja mam treba 138 SW a 90 taktiky, nebo 140 Mf, tak se snaz:p
Proc se furt na něco vyptáváš na tom fóru, když to lze velice jednoduše ve světe vypozorovat???? Přece nemůžes čekat že si toho crafta uděláš a někdo ti hodí návod jak se všechno dělá. V craft menu přibylo po zavedení specializací velké množství itemů z čeho je rozumné usuzovat, že některé z těchto itemů mohou být nějakým způsobem specializovaným craftem využity. S tacktickou 30% bys toho vážně moc netrefil a tím pádem ani to kladivo nenabil(takže bys toho s tim craftem moc neudělal). Takže se podívej na ty nové itemy udělěj je a třeba potom přijdeš na to jak toho crafta máš hrát.
Tak nevim, mozna je mianek jen "obycejny clovek", ktery i kdyz ma crafta dlouho na vse sam neprijde, tak jako super lidi jako ste vy. Ja osobne sem ohledne crafta nikdy sam na nic neprisel a dekuji tem chytrejsim, ze oni ano a nasledne, kdyz uz jim to bylo jedno se o to podelili. Vim, ze tohle odporuje tajemnemu hradu v karpatech mysleni na dp, ale dekuji jim
Pokud je to takhle tak vždy se může pokusit napsat někomu PM a slušně ho požádat jestli by mu nevysvětlil jak to funguje že to nechápe nebo nevi atd... a ne brečet a dožadovat se toho na foru.
Milý Figinku, krafta mám už velmi dlouho a bohudík to není moje jediná postava. Nevšiml jsem si, že bych tu teď ohledně toho krafta nějak brečel. Myslím, že tu to fórum je od toho, aby se člověk zeptal pokud mu není něco jasný. To že se kraftovi objevilo něco v menu, netuším, protože o tom se tu ještě nikdo nebavil, věci co potřebuji ke hraní ostatních postav, které vyrábí kraft mam dost v zásobě, takže jsem vážně nepřišel na to že by se kraftovi v menu něco objevilo navic. A proč obepisovat lidi přes PM, když se zeptám a normální lidi, normálně odpoví a ostatní lidi už se nebudou muset ptát, nebo opět někoho otravovat přes PM? A ještě jedna věc, komu mám psát tu PM, aby mi k tomu řekl něco víc, náhodou narazím na takovýho typa jako ty a nepovíš ani jak vyrobit hřebíky, který jsou na DP stránkach xD
edit: aby kraft něco vyrobil, musí mít u sebe suroviny na to.... pokud je u sebe nemá, v menu se mu ukaze leda <> a pokud tu někdo nemluvil o speciál věcech či itemech, nemluvil ani o tom z čeho se vyrábí a tím pádem to nemůžu vyrobit ale jo jinak uvažuješ chytře
edit: aby kraft něco vyrobil, musí mít u sebe suroviny na to.... pokud je u sebe nemá, v menu se mu ukaze leda <> a pokud tu někdo nemluvil o speciál věcech či itemech, nemluvil ani o tom z čeho se vyrábí a tím pádem to nemůžu vyrobit ale jo jinak uvažuješ chytře
Legie (navzdy!!)
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To uz holt patri k zivotu crafta, ze musi recepty hledat, zjistovat ruzne kombinace surovin a hledat itemy v menu. Zrovna tyhle novy veci jsou celkem jednoduse odhalitelny.Mianek píše:edit: aby kraft něco vyrobil, musí mít u sebe suroviny na to.... pokud je u sebe nemá, v menu se mu ukaze leda <> a pokud tu někdo nemluvil o speciál věcech či itemech, nemluvil ani o tom z čeho se vyrábí a tím pádem to nemůžu vyrobit ale jo jinak uvažuješ chytře
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
ano, o tomhle vím, jak jsem psal, krafta už mám dost dlouho, spoustu věcí jsem si "vynalezl" sám, ale nejdřív člověk musí vědět že má něco hledat a když to člověk neví tak se optá a hned nějaký chytrák píše o chytrácíchMephist píše:[
To uz holt patri k zivotu crafta, ze musi recepty hledat, zjistovat ruzne kombinace surovin a hledat itemy v menu. Zrovna tyhle novy veci jsou celkem jednoduse odhalitelny.
můžu tedy poprosit někoho chytřejšího, kterému by to nevadilo podělit se o své zjištění co by mi PM poslal nějaké info jak si zvednout bojovky u krafta, snad by stačilo poradit v jakém skillu to hledat.. (tailor předpokládám)
Legie (navzdy!!)
spis nekomu pm napis ty ne aby oni psali tobe
kdyz ja nevím kdo je ten chytrej.. abych nenapsal někomu jako ty a on taky nevěděl vis.. pak bych taky mohl strávit týden obepisováním půlky DP než bych narazil na někoho ochotného ... příjde mi rozumnější požádat tady veřejně a kdo bude ochotný, napíše mi a nebude tady takhle chytře radit abych obepisoval lidi jako ty....Wallace píše:spis nekomu pm napis ty ne aby oni psali tobe
edit: funguje to.. lidi jsou tu ochotnější než Wallace, Figínek díky jim
Legie (navzdy!!)
JJ tyden, kdyz tu hraje 30 lidi rozesmal si me)Mianek píše:kdyz ja nevím kdo je ten chytrej.. abych nenapsal někomu jako ty a on taky nevěděl vis.. pak bych taky mohl strávit týden obepisováním půlky DP než bych narazil na někoho ochotného ... příjde mi rozumnější požádat tady veřejně a kdo bude ochotný, napíše mi a nebude tady takhle chytře radit abych obepisoval lidi jako ty....Wallace píše:spis nekomu pm napis ty ne aby oni psali tobe
edit: funguje to.. lidi jsou tu ochotnější než Wallace, Figínek díky jim
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi vážně důležitej vendelín, co máš z pocitu vlastní důležitosti?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No nechci rejpat ale za vice jak rok mi nepadl jedinej ebony log nechcete to nejak proveřit protože mi připadá ze fetuju vsechyn ostatní mi popadali ale ten ebony to je masakr .Podle meho kdo ma stré zasoby prodava tem co potrebují ale az dojdou mate po lotovacich Craftech
Občas ty ebony dát do nějakýho pokladu třeba by opravdu neuškodilo. Ne každej má samochodící skripty na sekání.
V pokladu padaj...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mne ebony normalne pri sekani padaj. Podobne asi jako lvl4 z fishingu.
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak jsem prokletej sekam každej den a fakt nic.od té doby co nastavili padání těch novejch logu, a po té revizi tuším to úplně jak když utne.Jinak tu samou zkušenost mají i druzí od nas celkem jsme se schodli tak nevin.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ja jich za posledni 2 tydny seknul asi 12. Sekas mimo gz a mas max skill?
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No řekl bych ze ano :)Sekam jako ty mimo gz takze tak asi no
Po několika odsekaných hodinách sem tam ebony padne. Spíš je rozdíl to sekat makrem a ručně. Ručně to nepřeju ani nejzlejšímu pk To dřív člověk umře nudou než něco padne.