NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pro spoustu lidi co znam a maj nb postavy sou nb dungy zpusob jak relativne pohodlne trenovat postavu a nemuset mit zapnuty makro. Byla by to mozna skoda jim tuhle moznost vzit.
Btw. Tak proc kluci nasli v jeslich srdce maga kulama, kdyz je to pro true nb only?
Btw. Tak proc kluci nasli v jeslich srdce maga kulama, kdyz je to pro true nb only?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
To je jen zhýčkanost. Zkušený hráč může s NB postavou všude po světě, klidně i na začátky dungeonů. T2A, Ilshenar...tam je mnohem víc potvor než v nb dungeonech a koncentrace je srovnatelná.
NB dungeon je oblíbený, protože se tam nemusíte bát o věci a to je ochrana, která není určena zkušeným hráčům.
NB dungeon je oblíbený, protože se tam nemusíte bát o věci a to je ochrana, která není určena zkušeným hráčům.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Já teda nevim, takovej jew nebo nujelm težkej neni, ale Orc dung pro trů nb, co vylezli z dolu neni nic hezkýho, bo takovej ork dokáže docela zatopit (viz. ty jejich gauntlet cluby, co dávaj deadly poison).
No, že nás tam nechcete, to je škoda, protože i moje skrytá nb dušička špitá, že chce do nb dungů
No, že nás tam nechcete, to je škoda, protože i moje skrytá nb dušička špitá, že chce do nb dungů

Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
Nevim zda to patri sem, ale prihodnejsi topic jsem nenasel.
Chtel jsem se zeptat, zda je ucelne aby na Islu jak je dedecek hribecek, davali vytrusove rany pres 100hp. Byl jsem tam s wampikem, a driv se to dalo tak nejak zvladat, ale ted v prvni mistnosti sem chcip 2x protoze vytrus me dal ranu dycky press 100hp. Jako to je trosku prehnany, i kdyz budu mit clera za prdeli tak proste chcipnu nekolikrat s takovouhle dmg jakou davaj potvory s par HP.
Pro pricmrndalky ze by tam byl moc krasnej harv sem za ty dve smrti naharvil nakych 2k, nez sem odkop zpruzenej a venku litalo PK.
Chtel jsem se zeptat, zda je ucelne aby na Islu jak je dedecek hribecek, davali vytrusove rany pres 100hp. Byl jsem tam s wampikem, a driv se to dalo tak nejak zvladat, ale ted v prvni mistnosti sem chcip 2x protoze vytrus me dal ranu dycky press 100hp. Jako to je trosku prehnany, i kdyz budu mit clera za prdeli tak proste chcipnu nekolikrat s takovouhle dmg jakou davaj potvory s par HP.
Pro pricmrndalky ze by tam byl moc krasnej harv sem za ty dve smrti naharvil nakych 2k, nez sem odkop zpruzenej a venku litalo PK.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak kam jinam to hodit 
Já tam teda s vampem byl nějáký čas zpátky a docela bez problém jsem se dostal o něco dál, byl jsem v humanoj a pár bs svitků se docela hodí, výtrusy většinou sejmou je.
A s klerem za prdelí by to měla být total brnkačka, jestli si teda drží nějáké sumy.
Podle mě je to tam v cajku.

Já tam teda s vampem byl nějáký čas zpátky a docela bez problém jsem se dostal o něco dál, byl jsem v humanoj a pár bs svitků se docela hodí, výtrusy většinou sejmou je.
A s klerem za prdelí by to měla být total brnkačka, jestli si teda drží nějáké sumy.
Podle mě je to tam v cajku.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Myconidi a jejich výtrusy jsou v pořádku. Jsou to NPC, která vyžadují jistou obratnost v ovládání postavy, znalost hry, vybavenost atd. Tzn. nejsou úplně newbie friendly, ale jsou vynikajícím nástrojem pro učení.
The First
Dotaz k znovunastaveni podminek pro vstup do NB dungu - a jsou ošetřeny i vedlejší skilly typu bojové skilly u prsků? Mě se totiž kdysi s nekrem stalo, že jsem si velice brzo zavřel bránu NB dungů jen proto, že jsem měl max fencing, páč jsem tím "harvil" regy ze zombíků, přitom ostatní nároky jsem nepřekročil, až časem jsem zjistil, že jsem si to s největší pravděpodobností zavřel právě tímto...
Já vím, že je to "asi, kdysi, cosi", ale jen mě to napadlo, jestli se myslelo i na tohle
Já vím, že je to "asi, kdysi, cosi", ale jen mě to napadlo, jestli se myslelo i na tohle

Zdravim, v sucastnosti som tru NB na DP prosim potlesk
Mam taky navrh.
Co keby sa nbdungy co sa tyka max sskillov upravili na trosku viac fighter friendly a menej mage friendly?
Ako nb vampir beham v morfe problem je ze 85 wrestling mam za chvilu no napriek tomu nie som schopny ten dungeon napriklad prejst. Ano chyba mi taktika..lenze sediet v cechu a trenovat taktiku cez fencing ma nebavi. Vcera som si sice zohnal aj vybavu a siel v humanovi na undeadov ze naexpim taktik ucez fencing..ale ked tam potom vidim necromancera alebo maga ako si to tam spokojne so sumonamy zabija a vybera si poklad citim sa ukrivdeny. Ja nie som schopny s jednym skilom na 70 prejst taky dungeon a ani nechcem aby som bol..ale rad by som mal tu moznost chodit tam kym nebudem aspon taky silny ako oni.
Myslim si ze obmedzenie by mohlo byt iba na taktiku.
Kedze nepredpokladam ze moj nazor nejak velmi zamuti vodu rad by som sa opytal..da sa skill zamknut tak aby sa mi nezvysoval ? napr ze si dam zamku na wrestling na 84,9 aby mi uz nerastol ? Tym padom by som pokojne mohol chodit do dungeonu a trenovat taktiku a nemusel sa bat ze ked tam pojdem este raz budde to posledny krat lebo mi narastie wrest na 85.
PS. vsimol som si ze mi postupne rastie ar. Dozvedel som sa ze to zavisi od fame. Snazil som sa najst ake su hodnoty ale nepodarilo sa mi to najst. Mohol by mi niekto povedat ake su hodnoty ar u vampirov ? v sucastnosti mam 50 a som Ilustrious Anibakul.

Mam taky navrh.
Co keby sa nbdungy co sa tyka max sskillov upravili na trosku viac fighter friendly a menej mage friendly?
Ako nb vampir beham v morfe problem je ze 85 wrestling mam za chvilu no napriek tomu nie som schopny ten dungeon napriklad prejst. Ano chyba mi taktika..lenze sediet v cechu a trenovat taktiku cez fencing ma nebavi. Vcera som si sice zohnal aj vybavu a siel v humanovi na undeadov ze naexpim taktik ucez fencing..ale ked tam potom vidim necromancera alebo maga ako si to tam spokojne so sumonamy zabija a vybera si poklad citim sa ukrivdeny. Ja nie som schopny s jednym skilom na 70 prejst taky dungeon a ani nechcem aby som bol..ale rad by som mal tu moznost chodit tam kym nebudem aspon taky silny ako oni.
Kedze nepredpokladam ze moj nazor nejak velmi zamuti vodu rad by som sa opytal..da sa skill zamknut tak aby sa mi nezvysoval ? napr ze si dam zamku na wrestling na 84,9 aby mi uz nerastol ? Tym padom by som pokojne mohol chodit do dungeonu a trenovat taktiku a nemusel sa bat ze ked tam pojdem este raz budde to posledny krat lebo mi narastie wrest na 85.
PS. vsimol som si ze mi postupne rastie ar. Dozvedel som sa ze to zavisi od fame. Snazil som sa najst ake su hodnoty ale nepodarilo sa mi to najst. Mohol by mi niekto povedat ake su hodnoty ar u vampirov ? v sucastnosti mam 50 a som Ilustrious Anibakul.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz je ti nb dung malej a to i Orcish Hideout (Pro upiry: Magery < 75.0, Wrestling < 100.0, Tactics < 100.0, Healing < 75.0, Fame < 7000 ) je nacase vyrazit ven ke "skutecnym pokladum"Anibakul píše:Zdravim, v sucastnosti som tru NB na DP prosim potlesk![]()
Mam taky navrh.
A jestli te tam mrzi ti solujici prsci tak si zajdi nb dung yew, nebo si prskavce/sumonera taky vymakruj
Ono ty dungy jsou delane pro party lidi a ne na singlovani. Samozrejme postavy co sumonujou maji tu vyhodu, ze se dosatnuo daleko i bez toho. Jenže nezapomen ze nez mag tu magerku vytrenuje tak spali hafo tech regu co mu tady padne, kdezto tobe to jde relativne vsecko do plusu...
Ale hlavne, je to omlajnovka, takze chodit s lidma a pak se to nejen jde lehceji, ale hlavne je to vetsi sranda.
Ale hlavne, je to omlajnovka, takze chodit s lidma a pak se to nejen jde lehceji, ale hlavne je to vetsi sranda.
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz