NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Acarus

Příspěvek od Acarus »

a ja bych rekl, ze nb dung nema byt pro zkusene hrace celkem ...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Pro spoustu lidi co znam a maj nb postavy sou nb dungy zpusob jak relativne pohodlne trenovat postavu a nemuset mit zapnuty makro. Byla by to mozna skoda jim tuhle moznost vzit.
Btw. Tak proc kluci nasli v jeslich srdce maga kulama, kdyz je to pro true nb only?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

To je jen zhýčkanost. Zkušený hráč může s NB postavou všude po světě, klidně i na začátky dungeonů. T2A, Ilshenar...tam je mnohem víc potvor než v nb dungeonech a koncentrace je srovnatelná.
NB dungeon je oblíbený, protože se tam nemusíte bát o věci a to je ochrana, která není určena zkušeným hráčům.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Inkvizitor Dan píše:Btw. Tak proc kluci nasli v jeslich srdce maga kulama, kdyz je to pro true nb only?
protoze takmer zadny true nb uz na dp nejsu :)
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Triglav píše:NB dungeon je oblíbený, protože se tam nemusíte bát o věci a to je ochrana, která není určena zkušeným hráčům.
Nevim co myslis tim "nemusíte bát o věci", ale jestli "nemusíte bát, ze budete okradeni", tak ano proto sem to tam mel rad
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

mna okradali aj v nb dungoch :(
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Já teda nevim, takovej jew nebo nujelm težkej neni, ale Orc dung pro trů nb, co vylezli z dolu neni nic hezkýho, bo takovej ork dokáže docela zatopit (viz. ty jejich gauntlet cluby, co dávaj deadly poison).
No, že nás tam nechcete, to je škoda, protože i moje skrytá nb dušička špitá, že chce do nb dungů :lol:
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Samial píše:Já teda nevim, takovej jew nebo nujelm težkej neni, ale Orc dung pro trů nb, co vylezli z dolu neni nic hezkýho, bo takovej ork dokáže docela zatopit (viz. ty jejich gauntlet cluby, co dávaj deadly poison).
spis ty crosbowmani co davaj haldy :p
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Jojo, Orc dungeonu budu asi vyrábět speciální bránu.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Nevim zda to patri sem, ale prihodnejsi topic jsem nenasel.

Chtel jsem se zeptat, zda je ucelne aby na Islu jak je dedecek hribecek, davali vytrusove rany pres 100hp. Byl jsem tam s wampikem, a driv se to dalo tak nejak zvladat, ale ted v prvni mistnosti sem chcip 2x protoze vytrus me dal ranu dycky press 100hp. Jako to je trosku prehnany, i kdyz budu mit clera za prdeli tak proste chcipnu nekolikrat s takovouhle dmg jakou davaj potvory s par HP.

Pro pricmrndalky ze by tam byl moc krasnej harv sem za ty dve smrti naharvil nakych 2k, nez sem odkop zpruzenej a venku litalo PK.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Odpovim ti klidne ja... sem to nepatri.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Tak kam jinam to hodit :)

Já tam teda s vampem byl nějáký čas zpátky a docela bez problém jsem se dostal o něco dál, byl jsem v humanoj a pár bs svitků se docela hodí, výtrusy většinou sejmou je.
A s klerem za prdelí by to měla být total brnkačka, jestli si teda drží nějáké sumy.

Podle mě je to tam v cajku.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Ale taky ty výtrusy za teou neběhaj, takže se jim dá v pohodě utýct, reaktiv udělá taky hodně, mě spíš vadí ty neustálý haluze i skrz ijs :lol:
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Myconidi a jejich výtrusy jsou v pořádku. Jsou to NPC, která vyžadují jistou obratnost v ovládání postavy, znalost hry, vybavenost atd. Tzn. nejsou úplně newbie friendly, ale jsou vynikajícím nástrojem pro učení.
The First
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Dotaz k znovunastaveni podminek pro vstup do NB dungu - a jsou ošetřeny i vedlejší skilly typu bojové skilly u prsků? Mě se totiž kdysi s nekrem stalo, že jsem si velice brzo zavřel bránu NB dungů jen proto, že jsem měl max fencing, páč jsem tím "harvil" regy ze zombíků, přitom ostatní nároky jsem nepřekročil, až časem jsem zjistil, že jsem si to s největší pravděpodobností zavřel právě tímto...

Já vím, že je to "asi, kdysi, cosi", ale jen mě to napadlo, jestli se myslelo i na tohle :wink:
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Nebylo by od věci hodit na konci Vesperu gatu na odcrim, mě ani nenapadlo, že mě to neodcrimne a hned mě Gallante guardil :)
Anibakul
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anibakul »

Zdravim, v sucastnosti som tru NB na DP prosim potlesk :lol:

Mam taky navrh.

Co keby sa nbdungy co sa tyka max sskillov upravili na trosku viac fighter friendly a menej mage friendly?

Ako nb vampir beham v morfe problem je ze 85 wrestling mam za chvilu no napriek tomu nie som schopny ten dungeon napriklad prejst. Ano chyba mi taktika..lenze sediet v cechu a trenovat taktiku cez fencing ma nebavi. Vcera som si sice zohnal aj vybavu a siel v humanovi na undeadov ze naexpim taktik ucez fencing..ale ked tam potom vidim necromancera alebo maga ako si to tam spokojne so sumonamy zabija a vybera si poklad citim sa ukrivdeny. Ja nie som schopny s jednym skilom na 70 prejst taky dungeon a ani nechcem aby som bol..ale rad by som mal tu moznost chodit tam kym nebudem aspon taky silny ako oni.

Myslim si ze obmedzenie by mohlo byt iba na taktiku.

Kedze nepredpokladam ze moj nazor nejak velmi zamuti vodu rad by som sa opytal..da sa skill zamknut tak aby sa mi nezvysoval ? napr ze si dam zamku na wrestling na 84,9 aby mi uz nerastol ? Tym padom by som pokojne mohol chodit do dungeonu a trenovat taktiku a nemusel sa bat ze ked tam pojdem este raz budde to posledny krat lebo mi narastie wrest na 85.

PS. vsimol som si ze mi postupne rastie ar. Dozvedel som sa ze to zavisi od fame. Snazil som sa najst ake su hodnoty ale nepodarilo sa mi to najst. Mohol by mi niekto povedat ake su hodnoty ar u vampirov ? v sucastnosti mam 50 a som Ilustrious Anibakul.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

s tim armorem.. se zelenym krystalem mas s Lordem 55 AR. Kdyz morfujes napise ti to jaky si lvl podle famy 7 lvl ma 55, 6-50, 5-45, 4-40, 3-35, 2-30, 1-25.. ovsem potom muzes morfovat i prez ty horizity (to bude slozitejsi pocitani) a stone crystal.. to vim ten ma 75 AR :)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Anibakul píše:Zdravim, v sucastnosti som tru NB na DP prosim potlesk :lol:

Mam taky navrh.

Co keby sa nbdungy co sa tyka max sskillov upravili na trosku viac fighter friendly a menej mage friendly?

Ako nb vampir beham v morfe problem je ze 85 wrestling mam za chvilu no napriek tomu nie som schopny ten dungeon napriklad prejst. Ano chyba mi taktika..lenze sediet v cechu a trenovat taktiku cez fencing ma nebavi. Vcera som si sice zohnal aj vybavu a siel v humanovi na undeadov ze naexpim taktik ucez fencing..ale ked tam potom vidim necromancera alebo maga ako si to tam spokojne so sumonamy zabija a vybera si poklad citim sa ukrivdeny. Ja nie som schopny s jednym skilom na 70 prejst taky dungeon a ani nechcem aby som bol..ale rad by som mal tu moznost chodit tam kym nebudem aspon taky silny ako oni.

Myslim si ze obmedzenie by mohlo byt iba na taktiku.

Kedze nepredpokladam ze moj nazor nejak velmi zamuti vodu rad by som sa opytal..da sa skill zamknut tak aby sa mi nezvysoval ? napr ze si dam zamku na wrestling na 84,9 aby mi uz nerastol ? Tym padom by som pokojne mohol chodit do dungeonu a trenovat taktiku a nemusel sa bat ze ked tam pojdem este raz budde to posledny krat lebo mi narastie wrest na 85.

PS. vsimol som si ze mi postupne rastie ar. Dozvedel som sa ze to zavisi od fame. Snazil som sa najst ake su hodnoty ale nepodarilo sa mi to najst. Mohol by mi niekto povedat ake su hodnoty ar u vampirov ? v sucastnosti mam 50 a som Ilustrious Anibakul.
Kdyz uz je ti nb dung malej a to i Orcish Hideout (Pro upiry: Magery < 75.0, Wrestling < 100.0, Tactics < 100.0, Healing < 75.0, Fame < 7000 ) je nacase vyrazit ven ke "skutecnym pokladum"
A jestli te tam mrzi ti solujici prsci tak si zajdi nb dung yew, nebo si prskavce/sumonera taky vymakruj
Plague
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plague »

Ono ty dungy jsou delane pro party lidi a ne na singlovani. Samozrejme postavy co sumonujou maji tu vyhodu, ze se dosatnuo daleko i bez toho. Jenže nezapomen ze nez mag tu magerku vytrenuje tak spali hafo tech regu co mu tady padne, kdezto tobe to jde relativne vsecko do plusu...

Ale hlavne, je to omlajnovka, takze chodit s lidma a pak se to nejen jde lehceji, ale hlavne je to vetsi sranda.
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin

ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
Odpovědět