NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout
NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout
Jesle: Tento cvičný dungeon se vstupem v Minocu obsahuje ty nejslabší druhy monster. Přesto se náročnost v průběhu dungeonu zvyšuje, a je proto vhodné chodit minimálně ve dvou. Vstup je omezen pouze na dobrodruhy začátečníky (výše skillu, fame a karmy).
Nujel´m: Brána do tohoto začátečnického cvičného dungeonu se nachází v ostrovním městě Nujel´m poblíž místniho hřbitova. Vstup je jen pro začátečníky (omezen skillově, famově a karmově). Dungeon obývá řada lehčích monster, ale přesto je lépe hrdinovi nebojovat samotnému.
Vesper: Na přístavním molu města Vesper se nachází vstup do dalšího začátnického dungeonu plného slabších nemrtvých, hadů, pavouků, škorpionů a harpyjí. Vstup opět pouze pro začátečníky.
Yew: Poslední začátečnický dungeon je kryptou obývanou lehčími nemrtvými. Vstup se nachází poblíž náměstí Yewu.
Orcish Hideout: Brána do skrýše orků se nechází v hůře přístupné oblasti Ilshenaru a je ukryta v centru pevnosti orků, kterou si tam vybudovali v boji proti temným elfům.
Vstupní brány do NB dungeonu mají určitá omezení, aby dungeony byly přístupné jen méně zkušeným dobrodruhům. Omeením může být i výše fame, mimo skillů.
Nujel´m: Brána do tohoto začátečnického cvičného dungeonu se nachází v ostrovním městě Nujel´m poblíž místniho hřbitova. Vstup je jen pro začátečníky (omezen skillově, famově a karmově). Dungeon obývá řada lehčích monster, ale přesto je lépe hrdinovi nebojovat samotnému.
Vesper: Na přístavním molu města Vesper se nachází vstup do dalšího začátnického dungeonu plného slabších nemrtvých, hadů, pavouků, škorpionů a harpyjí. Vstup opět pouze pro začátečníky.
Yew: Poslední začátečnický dungeon je kryptou obývanou lehčími nemrtvými. Vstup se nachází poblíž náměstí Yewu.
Orcish Hideout: Brána do skrýše orků se nechází v hůře přístupné oblasti Ilshenaru a je ukryta v centru pevnosti orků, kterou si tam vybudovali v boji proti temným elfům.
Vstupní brány do NB dungeonu mají určitá omezení, aby dungeony byly přístupné jen méně zkušeným dobrodruhům. Omeením může být i výše fame, mimo skillů.
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jesle maj soucet, Vesper+Nujelm maj tvrde limity skilluCarda píše:Je to by spehereDexxter píše:Kamaratovy sa stala divna vec dneska, ma takmer 60 mgr, 0 taktiky a okolo 70 necro, do Jasiel ho to pustilo (lebo taktika 0,3 + magery < 60 ) ale to zaujimave na tom je, ze do vesperu / nujelmu ho to uz nepustilo
srbqf
No... Imho to uplně přesně nefunguje. Do jeslí sem se dostal s mágem s 61 mgr a nejakou tou desetinkou taktiky.Baltik píše:Jesle maj soucet, Vesper+Nujelm maj tvrde limity skilluCarda píše:Je to by spehereDexxter píše:Kamaratovy sa stala divna vec dneska, ma takmer 60 mgr, 0 taktiky a okolo 70 necro, do Jasiel ho to pustilo (lebo taktika 0,3 + magery < 60 ) ale to zaujimave na tom je, ze do vesperu / nujelmu ho to uz nepustilo
- Bumbrdlouch
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Mám v plánu se na všechny NB dungeony trošku podívat, opravit tam chybky, znovunastavit obtížnosti/brány a možná i něco málo přestavět. Nemám ale teď zrovna moc času, takže bych poprosil o trpělivost a toleranci vůči té chybce s necromancy (a i jiným chybkám). Bude opravena, ale chvíli to potrvá.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Mozna kdyby se tam nejak upravili ti hlidaci by taky nemuselo bejt spatne. Pac co ja jsem parkrat s kamosem byli za vampidla ve vesperu , videl jsem pravidelne probihani s klerikem az k pokladu coz si myslim neni fer. Navic kdyz ten poklad je tam docela dobrej na to ze je to nb dungeon 

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
bez najmensieho problemu ti to prebehne akekolvek prskajuce (sumoniace) povolanie s magery nad 50. a to aj vamp.Amy píše:Mozna kdyby se tam nejak upravili ti hlidaci by taky nemuselo bejt spatne. Pac co ja jsem parkrat s kamosem byli za vampidla ve vesperu , videl jsem pravidelne probihani s klerikem az k pokladu coz si myslim neni fer. Navic kdyz ten poklad je tam docela dobrej na to ze je to nb dungeon
aj ked som tam este vampa bez morfu nevidel

automaticky poklad (tj 2-3k gp a spotrebak. tj cca 400band, sipy, sipky, nejaky reg, sem tam kad, sem tam +1 zbran...)Bumbrdlouch píše:jenom abych byl v obraze? -jakej je tam poklad? (co ja pamatuju tak tam bejvalo 1-2K gp...coz je mnohem min nez to co obcas bylo v jeslich)
a poklad ktory dava gm rucne. ten uz som dost davno nevidel.
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele: