tož já mam praktickou taky za dva teď už jenom to nejhorší ze všeho...Miky Mora píše:Praktická za dva!!! , tak už jen ty ústní :/
Maturita
Vidim dobře? Tys napsal "tož"? Tož tak se u vás nemluví ne? .Reginald píše:tož já mam praktickou taky za dva teď už jenom to nejhorší ze všeho...Miky Mora píše:Praktická za dva!!! , tak už jen ty ústní :/
Jinak gratuluju, ten poslední boj už nějak dáme, se okecá .
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tož je to nějaké chytlavéMiky Mora píše:Vidim dobře? Tys napsal "tož"? Tož tak se u vás nemluví ne? .Reginald píše:tož já mam praktickou taky za dva teď už jenom to nejhorší ze všeho...Miky Mora píše:Praktická za dva!!! , tak už jen ty ústní :/
Jinak gratuluju, ten poslední boj už nějak dáme, se okecá .
no když jim nebude vadit že tam 15minut budu žvástat blbosti co jsou mimo mísu tak fajn ne
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Hodně štěstíKing píše:zitra mam praktickou a 18 ustni
Ja si vytahl na praktickou programování v Delphi 7 a měl sem udělat ,že texťák to načetlo do Memo1 a měli tam bejt další tlačítna na vychytávky (jako rozřažení po různejch sloupcích a podobný sra*ky) pak se to mělo rozfiltrovat podle obsahu a z toho vyfiltrovanýho obsahu se to mělo dát do MemoXY a z toho mema se to mělo tlačítkem uložit do textovýho souboru...Pak se měl zapnout MathCad 13 a z toho textovýho soubour se měla udělat 3d matice a z toho grafy
Ty asi nebudes normalní vid?? Z toho co jsi tu napsal jsem rozumel jen textovy soubor:D RESPEKTDarthKnight píše:Hodně štěstíKing píše:zitra mam praktickou a 18 ustni
Ja si vytahl na praktickou programování v Delphi 7 a měl sem udělat ,že texťák to načetlo do Memo1 a měli tam bejt další tlačítna na vychytávky (jako rozřažení po různejch sloupcích a podobný sra*ky) pak se to mělo rozfiltrovat podle obsahu a z toho vyfiltrovanýho obsahu se to mělo dát do MemoXY a z toho mema se to mělo tlačítkem uložit do textovýho souboru...Pak se měl zapnout MathCad 13 a z toho textovýho soubour se měla udělat 3d matice a z toho grafy
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Je to hrozna fraska tahle zkouska :p Ja to malem neudelal, protoze jsem si samozrejme pokazdy vytahl jednu z tech 2-3 otazek na predmet co jsem neumel :p Krasna ukazka toho byla anglictina. Za cely 4 roky jsem neznal jinou znamku nez 1 a u maturity jsem si vytahl nakou sracku na vzdelavaci system v GB, kde jsem nevedel naky fakta o malejch detech a dostal jsem za 3.
Z historie jsem neumel francouzskou revoluci a 1848, tak jsem si vytahl 1848 a musel jsem kreslit naky mapky kdo odkad kam lezl za kym :p a ze spolecenskejch ved jsem si vytahl samozrejme ranne stredovekou filosofii, kterou echt nesnasim a musel jsem zvanit o sv. Augustynovy, kteryho jsem nedocetl ani ukazku v ucebnici jak moc blby to bylo.
No a cestinu mi podelala pisemna, bo mi profesorka zhodnotila obsah misto formy, jelikoz ho nepochopila a po festovni hadce kvuli tomu mi zavarila u ustni.
Z historie jsem neumel francouzskou revoluci a 1848, tak jsem si vytahl 1848 a musel jsem kreslit naky mapky kdo odkad kam lezl za kym :p a ze spolecenskejch ved jsem si vytahl samozrejme ranne stredovekou filosofii, kterou echt nesnasim a musel jsem zvanit o sv. Augustynovy, kteryho jsem nedocetl ani ukazku v ucebnici jak moc blby to bylo.
No a cestinu mi podelala pisemna, bo mi profesorka zhodnotila obsah misto formy, jelikoz ho nepochopila a po festovni hadce kvuli tomu mi zavarila u ustni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.
Proste na maturu se podivat musi kazdy a kdo rika ze ne maturuje jeste dnes.
Vyvoj detsky psychiky by clovek vymyslel na miste v klidku, filosofie by byla horsi podle toho, jaky tema by si dostalDarkness píše:Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.
Nechci te podcenovat, ale tohle ti vazne neverim ze bys 15 minut dokazal mluvit a vyvoji psychiky pokud se o to nezajimas nebo ses na to predtim ani nepodival:) Mozna 5 minut ale kdo maturoval vi ze 5 minut u matury je sakra dlouha doba.Petrkov píše:Vyvoj detsky psychiky by clovek vymyslel na miste v klidku, filosofie by byla horsi podle toho, jaky tema by si dostalDarkness píše:Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.