Maturita
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
pokud nemate nejaky prakticky, treba ucto nebo takovy prasarny, ale proste jen 4 predmety, tak to neni zas tak tezky, staci se na to podivat, ke kazdymu umet neco rict, umet tvorit veci na miste a dukladna priprava pomucek (treba my jsme mohli u maturity mit ctenarak k cestine, = ke kazde otazce vypracovana nejaka vec (stahla z netu), takze z CJ diky tomu neslo neprojit i kdybych si nic nepamatoval, zase na fyziku a matiku mohly byt matfyz.tabulky, tzn nemusel sis pamatovat zadny vzorec, jen proste si dvakrat prolistovat tabulky, aby jsi vedel kde co je, navic na fyziku tam je i 1/2 teorie k maturite mam tuseni, k anglictine dovoleny slovniky, na skole nejsou jiny nez ty, kde jsou i nejaky kecy k ruznejm tematum, takze sis tam toho mohl najit spoustu voditek), proste zpatlat tu na tu ctyrku by to opravdu jit melo, jen nesmite mlcet a blbe koukat
navic pochybuju, ze by Regiho nekdo u maturity potapel (Sharta mozna i jo, to je zm*d :p ), oni bejvaj i ty ucitele hodnejsi vetsinou
navic pochybuju, ze by Regiho nekdo u maturity potapel (Sharta mozna i jo, to je zm*d :p ), oni bejvaj i ty ucitele hodnejsi vetsinou
Přeji pěkný den!
Jj, tak nejak...v kazdem pripade je matura lehci nez obyc zkouseni... Nejste-li s uciteli moc nastiru, tak vam i celkem pomahaji, leckdy i lehce napovidaji... Je celkem i v jejich zajmu, aby vas proslo hodne... V kazdem pripade nestresujte a pokuste se jeste i ucit... a hodne vam drzim palce (stari Keltove rikavali, ze v palcich jsou ukryti demoni a zle mocnosti, tudiz je dobre je drzet, aby vam nemohli skodit )
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
Jo přesně z této prasárny já maturuju, ale docela to de .Pallando píše:pokud nemate nejaky prakticky, treba ucto nebo takovy prasarny
Ty woe já a zm*d? . Možná na DP. , ve škole u profesorů patřím k nejoblíbenějším studentům a to nejsu žádný alpinista, tak uvidíme no .
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ja prave zadnou pratickou nemel, ale kamos mel nejakou praktickou z ekonomiky nebo ucta, tak neco a neudelal ji a to byl prave typek, kterej byl v oboru a delal v ucetni firme, ze to bylo prej trosku tezsi a nezvlad to no, takze k temhle vecem mam respektMiky Mora píše:Jo přesně z této prasárny já maturuju, ale docela to de .Pallando píše:pokud nemate nejaky prakticky, treba ucto nebo takovy prasarny
Ty woe já a zm*d? . Možná na DP. , ve škole u profesorů patřím k nejoblíbenějším studentům a to nejsu žádný alpinista, tak uvidíme no .
Přeji pěkný den!
No u nás to asi nebude taková hrůza, aspoň se to tak říká. Když to u nás udělal borec, co celej čtvrťák čichal plyn ze zapalovačů, tak to musím dat taky. )Pallando píše:ja prave zadnou pratickou nemel, ale kamos mel nejakou praktickou z ekonomiky nebo ucta, tak neco a neudelal ji a to byl prave typek, kterej byl v oboru a delal v ucetni firme, ze to bylo prej trosku tezsi a nezvlad to no, takze k temhle vecem mam respektMiky Mora píše:Jo přesně z této prasárny já maturuju, ale docela to de .Pallando píše:pokud nemate nejaky prakticky, treba ucto nebo takovy prasarny
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tak víš jak když se nato nevyprdnem a něco tam zbleptnem tak nás snad se 4 pustějMiky Mora píše:Ha prd se ozval . Šak ještě je čas regi, nějak to dáme, musíme si věřit ne?Reginald píše:twe,stejně je to fraška já se nato ještě třeba ani nekouk,takže pro mě matura až v září
Ono já tam u matury mám jako odbornej programování v Cad systémech a to si věřim tak to np, čestina je pojištěná slohem takže v literatuře stačí něco málo říct,matika je lehká jediný čeho se bojim jsou ty dva odborný předměty no..
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!