Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ja si vytahl na praktickou programování v Delphi 7 a měl sem udělat ,že texťák to načetlo do Memo1 a měli tam bejt další tlačítna na vychytávky (jako rozřažení po různejch sloupcích a podobný sra*ky) pak se to mělo rozfiltrovat podle obsahu a z toho vyfiltrovanýho obsahu se to mělo dát do MemoXY a z toho mema se to mělo tlačítkem uložit do textovýho souboru...Pak se měl zapnout MathCad 13 a z toho textovýho soubour se měla udělat 3d matice a z toho grafy
Ja si vytahl na praktickou programování v Delphi 7 a měl sem udělat ,že texťák to načetlo do Memo1 a měli tam bejt další tlačítna na vychytávky (jako rozřažení po různejch sloupcích a podobný sra*ky) pak se to mělo rozfiltrovat podle obsahu a z toho vyfiltrovanýho obsahu se to mělo dát do MemoXY a z toho mema se to mělo tlačítkem uložit do textovýho souboru...Pak se měl zapnout MathCad 13 a z toho textovýho soubour se měla udělat 3d matice a z toho grafy
Ty asi nebudes normalní vid?? Z toho co jsi tu napsal jsem rozumel jen textovy soubor:D RESPEKT
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Je to hrozna fraska tahle zkouska :p Ja to malem neudelal, protoze jsem si samozrejme pokazdy vytahl jednu z tech 2-3 otazek na predmet co jsem neumel :p Krasna ukazka toho byla anglictina. Za cely 4 roky jsem neznal jinou znamku nez 1 a u maturity jsem si vytahl nakou sracku na vzdelavaci system v GB, kde jsem nevedel naky fakta o malejch detech a dostal jsem za 3.
Z historie jsem neumel francouzskou revoluci a 1848, tak jsem si vytahl 1848 a musel jsem kreslit naky mapky kdo odkad kam lezl za kym :p a ze spolecenskejch ved jsem si vytahl samozrejme ranne stredovekou filosofii, kterou echt nesnasim a musel jsem zvanit o sv. Augustynovy, kteryho jsem nedocetl ani ukazku v ucebnici jak moc blby to bylo.
No a cestinu mi podelala pisemna, bo mi profesorka zhodnotila obsah misto formy, jelikoz ho nepochopila a po festovni hadce kvuli tomu mi zavarila u ustni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
písemný - sranda
praktická - výsměch
Epo (kompy za jedna) - výsměch
aj -celej rok za 3 maturita za 2
čj -výsměch za 2
ELT - 3 a to sem tam neřek snad nic
Cukrar píše:taky se přiklánim k názoru že to je sranda
písemný - sranda
praktická - výsměch
Epo (kompy za jedna) - výsměch
aj -celej rok za 3 maturita za 2
čj -výsměch za 2
ELT - 3 a to sem tam neřek snad nic
Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.
Proste na maturu se podivat musi kazdy a kdo rika ze ne maturuje jeste dnes.
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Darkness píše:Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.
Vyvoj detsky psychiky by clovek vymyslel na miste v klidku, filosofie by byla horsi podle toho, jaky tema by si dostal
Darkness píše:Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.
Vyvoj detsky psychiky by clovek vymyslel na miste v klidku, filosofie by byla horsi podle toho, jaky tema by si dostal
Nechci te podcenovat, ale tohle ti vazne neverim ze bys 15 minut dokazal mluvit a vyvoji psychiky pokud se o to nezajimas nebo ses na to predtim ani nepodival:) Mozna 5 minut ale kdo maturoval vi ze 5 minut u matury je sakra dlouha doba.