Omlouvám se že Vám to sem ještě postnu do debaty. Slibuju, že to je opravdu naposledy.
Sir Artuhr píše:......Jestli sis nevsimla topik jsem zalozil pro potrebu naprosto seriozni debaty o konkretnim tematu, o konkretni zmene a byl zde prostor pro souhlasne i nesouhlasne argumenty. Nez si opet zacla psat ty a nandala si nam to tim jakou si z nas delas srandu. ........
Nevšimla. Už od šestého postu v původním topicu se tu akorát urážíte a plácáte nesmysly. Nebo snad ne? A mě to budeš vyčítat
A to že to někdo jiný vidí v jiných souvislostech tak to hned neznamená že říká nesmysly. To samé se dá tvrdit o tvém názoru.
Strigwyr píše:
boze brezneway ty si ...
Ano?
Chytrá, krásná a neodolatelná? Neskončil jsi náhodou s hraním na DP? Btw., ty jsi vůbec perla v postování
Bloody King píše:
......kolik lidí kvůli téhle breezewayině dostalo sekeru ba hůř......
Prosím GM aby zavedla v jailu "a hatchet of Breezeway´s guilt" aby všichni věděli, čí vinou tam jsou PROSÍM, PROSÍM.
Bloody King píše:
Only for Breezeway:
Kamarádko, možná je teď pravá chvíle objevit WoW, tam o věci nepřijdeš a nebudeš plakat, dokonce tam zavedli přímo pro tebe postavu. Vytvoř si pandu, dej ji zrzavou chocholku a minimum inteligence. Děkovat nemusíš.
WoW? Né díky, to přenechám tobě.
Náhodou pandy se mi líbí.
K tvému postu o kus výš. Neomlouvej se ostatním to se tu nenosí
GM to pochopí a ostatním to je jedno. A mě urazit nemůžeš, jsem zvyklá. ..... A ano, dokážu lidi vytočit k nepříčetnosti.
Erik Nighelt píše:
nemá smysl tu o čemkoliv diskutovat, takovéhle téma bych nahodil do o/ch fora, ale teď už ani tam ne, když gm co to řešily na to dlabou a ty dvě co tu zbyly viděli pvp max. v postech od brýzwej
Eriku, Eriku, a takový si býval slušňáček
samé prosím a děkuji a teď tohle.
Sikulka píše:
mozem tuto sochu poprosit v reale pred barak alebo vyhotovujes len ingame? material by som nechal na teba
Samozřejmě že i v reále. Pošli adresu a požadované rozměry. V základní verzi děláme pětimetrové s metrem v průměru. Jsou určené k umístění u rodinných domku nebo na návsi v menších vesnicích. Samozřejmě není problém padesátimetrový monument. Pamětní destičky velikostně přizpůsobujeme požadované velikosti památníku. Od tebe je potřeba zajistit dostatečný prostor na zahradě nebo pozemek. O stavební povolení a ostatní formality se už postaráme. Jako stavební materiál standardně používáme armovaný beton, aby památník něco vydržel a přetrval věky. Dle požadavků můžeme použít tebou vybraný materiál aby lépe vystihoval tvojí povahu, tvrdost a výdrž.
Jestli mohu doporučit široké veřejnosti, máme speciální nabídkový program BIG EGO. Program počítá se stádovým efektem v komunitách a proto nabízí stavbu více památníků na jednom místě. Takzvaný vzpomínkový park. Ten je obehnán kamennou zídkou v anglickém stylu a přístup je zdoben kovanou bránou s nápisem "Nelepší hráči Temného Ráje". Nápis se dá pozměnit jak stylově tak co do barev. Ve standartu nabízíme původní černé zabarvení ručně kovaného železa bez další povrchové úpravy. Následné zreznutí dodává příchuť autenticity a příchozí si tak mohou udělat jasný obrázek o lidech jimž památníky patří. To se příchozích zmocní jediná myšlenka: "Teda, ten Temný Ráj musel být plný ....." Jediné co navrhuji tak v takovém to parku zachovat jednotné rozměry všech pomníků, aby se předešlo k následnému dohadování v pamětní knize o tom kdo byl větší nebo tvrdší.
P.S.: díky za pokec, už jsem se dlouho takhle nepobavila. Těším se na ty pojezdy ve hře
Přejí všem příjemný den.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)