fanoušků máme vícTuzemack píše:Je vidět, že aspoň jednoho fanouška máme

fanoušků máme vícTuzemack píše:Je vidět, že aspoň jednoho fanouška máme
ty jo, najednou tolik lásky..:p však neni všem dnum konec - zase přijdeme až to budete nejméně čekat.. a pak odejdeme.. zase..Doom Face píše:Hated no bez nich to už asi nieje ono človek si na to už tak zvykol ale zaujimavé že táto skupina ľudí dokáže za 5 minut hrania tak neskutočne niekoho vytočiť , alebo pobaviť , alebo neviem čo ... proste čo sa Vám podarilo zo založením guildy až doteraz o tom sa bude na DPčku snáď hovoriť aj keď server už nepojde. a som 2 fanúšik? zdravím Broučka a Sharta
Lucky píše:Nevěřím vlastním očím ... inu co dodat... snad jen udělejte dungy opět dobihatelné!
Předem děkuji
Asi si vedle jak ta jedle, ale je to možná jen zkratka, jinak to žačíná W ale končí SLucky píše:I když se zdá tento názor zajímavý, není to možné
Jsou zde i jedinci, nechci je veřejně jmenovat, ale jejich guilda začíná na W a končí na R,
That is so beautiful! Im your biggest fan. *Heart* *Heart* *Heart*LaPiZza píše:Zajímalo by mě zda by mě toto někdo řekl do očí...Přes to PC je každý svalovec a mistr světa, ale v realu je nula a tady si jen lečí svou bolest...Je mě Vás všech líto
A na co konkrétně reaguješ prosím?lapyca píše:Zajímalo by mě zda by mě toto někdo řekl do očí
zacinam mit uplne bobky staci kouknout na fb dominik cambala a chciju smichyDominik Cambala píše:Ty idiote ja si te najdu!LaPiZza píše:Zajímalo by mě zda by mě toto někdo řekl do očí...Přes to PC je každý svalovec a mistr světa, ale v realu je nula a tady si jen lečí svou bolest...Je mě Vás všech líto