fanoušků máme víc jen se stydíTuzemack píše:Je vidět, že aspoň jednoho fanouška máme
Mighty pvp topic
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mighty pvp topic
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Hated no bez nich to už asi nieje ono človek si na to už tak zvykol ale zaujimavé že táto skupina ľudí dokáže za 5 minut hrania tak neskutočne niekoho vytočiť , alebo pobaviť , alebo neviem čo ... proste čo sa Vám podarilo zo založením guildy až doteraz o tom sa bude na DPčku snáď hovoriť aj keď server už nepojde. a som 2 fanúšik? zdravím Broučka a Sharta
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ty jo, najednou tolik lásky..:p však neni všem dnum konec - zase přijdeme až to budete nejméně čekat.. a pak odejdeme.. zase..Doom Face píše:Hated no bez nich to už asi nieje ono človek si na to už tak zvykol ale zaujimavé že táto skupina ľudí dokáže za 5 minut hrania tak neskutočne niekoho vytočiť , alebo pobaviť , alebo neviem čo ... proste čo sa Vám podarilo zo založením guildy až doteraz o tom sa bude na DPčku snáď hovoriť aj keď server už nepojde. a som 2 fanúšik? zdravím Broučka a Sharta
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nevěřím vlastním očím ... inu co dodat... snad jen udělejte dungy opět dobihatelné!
Předem děkuji
Předem děkuji
Lucky píše:Nevěřím vlastním očím ... inu co dodat... snad jen udělejte dungy opět dobihatelné!
Předem děkuji
... a natáhněte na DP dalších 200 hrajících lidí, ať máte co pojíždět . Taková asi šestá nová míza DP
Ja bych rovnou zavedl povinnou dan ve forme 50% ekvipu po dojiti dungu, ktera by spadla pk do baglu, aby se nahodou nejaky pk nenamohlo a nenatahlo si treba sval na prste
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
I když se zdá tento názor zajímavý, není to možné
Jsou zde i jedinci, nechci je veřejně jmenovat, ale jejich guilda začíná na W a končí na R, u nichž radost z equipu ani zdaleka nedosahuje radosti z jejich smrti a nadávek, s kterými opravdu nešetří. Žádný modrý hráč si nedokáže ani v nejmenším představit tu slast, když po pojetí výpravy oné nejmenované guildy nadává druh svému druhu a vzájemně se osočují, ba dokonce vyhazují z guildy, ač info od nich žádné neprosáklo a celé to byla víceméně náhoda
Takže desátky nechat být a radši upravit dungy
Jsou zde i jedinci, nechci je veřejně jmenovat, ale jejich guilda začíná na W a končí na R, u nichž radost z equipu ani zdaleka nedosahuje radosti z jejich smrti a nadávek, s kterými opravdu nešetří. Žádný modrý hráč si nedokáže ani v nejmenším představit tu slast, když po pojetí výpravy oné nejmenované guildy nadává druh svému druhu a vzájemně se osočují, ba dokonce vyhazují z guildy, ač info od nich žádné neprosáklo a celé to byla víceméně náhoda
Takže desátky nechat být a radši upravit dungy
Asi si vedle jak ta jedle, ale je to možná jen zkratka, jinak to žačíná W ale končí SLucky píše:I když se zdá tento názor zajímavý, není to možné
Jsou zde i jedinci, nechci je veřejně jmenovat, ale jejich guilda začíná na W a končí na R,
žeby to bylo Winged Riders? Asi tě mate to množné S na konci jezdci a ne jezdec
Ale to je jen taková vsuvka
Zajímalo by mě zda by mě toto někdo řekl do očí...Přes to PC je každý svalovec a mistr světa, ale v realu je nula a tady si jen lečí svou bolest...Je mě Vás všech líto
-
- Book Snake
That is so beautiful! Im your biggest fan. *Heart* *Heart* *Heart*LaPiZza píše:Zajímalo by mě zda by mě toto někdo řekl do očí...Přes to PC je každý svalovec a mistr světa, ale v realu je nula a tady si jen lečí svou bolest...Je mě Vás všech líto
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Ok Godsworde vyhrožuješ mi JSem na Tebe zvědavý
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se. Myslel jsem samozřejmě zkratku guildy, chytrému napověz
Je vidět, že i lidé z této guildy se jejímu vedení smějí, viz náš Hate-book
Je vidět, že i lidé z této guildy se jejímu vedení smějí, viz náš Hate-book
A na co konkrétně reaguješ prosím?lapyca píše:Zajímalo by mě zda by mě toto někdo řekl do očí
zacinam mit uplne bobky staci kouknout na fb dominik cambala a chciju smichy ze takovej prcek nekomu vyhrozuje D:D::D:DDDDominik Cambala píše:Ty idiote ja si te najdu!LaPiZza píše:Zajímalo by mě zda by mě toto někdo řekl do očí...Přes to PC je každý svalovec a mistr světa, ale v realu je nula a tady si jen lečí svou bolest...Je mě Vás všech líto
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: