kto je ATM najlepsi pvper?
hated kraluje DPcku?
normalne by som to po dlhej pauze logol ked mi niekto slubi pvp akciu

ste lehli, že? :pSir Artuhr píše:sem byl dung...teoreticky teda na chatu uo mapy, ale jako byl no
bylyNightwish píše:Boje o město jsou super věc!
SouhlasNightwish píše:Běžte na _, pokud zde zůstanou jen slušní hráči ať jsou klidně 3 možná 4. Radši budu hrát ve 3 s normálníma lidma, než v 100 s prominutím infantilníma blbečkama.imho, je mi srdečně jedno, jestli tu budete hrát nebo ne. Dokud tady budou lidi, co mi zato stojí, rád si snima zahraju.
Herní styl, je věc jiná, ale pokud si vzpomínám, poslední dobré PVP, pvp co hráli normální lidi se hrálo někdy v roce 2000-2002.
Proč bych měl hrát PvP? 1v1 nikdo nehraje, když tě zabijou neressnou, když ressnou resskillnou, hkčko dostaneš na dobrou noc, prostě...proč? Za mě o ničem. Boje o město jsou super věc! Akorát teď nebyl čas, ale zítra se ukážu, doufejme.
No jako jsou, jen je třeba si domluvit lidi, já momentálně hraju sám a včera jsem nestíhal, ale na příští týden si zkusím domluvit parťáka a dáme 2v2Erik Nighelt píše:bylyNightwish píše:Boje o město jsou super věc!
weiiNightwish píše:No jako jsou, jen je třeba si domluvit lidi, já momentálně hraju sám a včera jsem nestíhal, ale na příští týden si zkusím domluvit parťáka a dáme 2v2
když jsme měli lidi chaos i order nebyla gate, bo gm se na to vykašlali /ač podle page systemu byly ve hře, v 1/3 případů ve hře žádné nebylo/Nightwish píše:No jako jsou, jen je třeba si domluvit lidi, já momentálně hraju sám a včera jsem nestíhal, ale na příští týden si zkusím domluvit parťáka a dáme 2v2Erik Nighelt píše:bylyNightwish píše:Boje o město jsou super věc!
Jen zůstaňte v tý díře, kde jste. Bez vás je tu mnohem lépe.Joewar píše:podte hrat borci od hatedovje tu bez vas nuda a musi to tu niekto sikanovat
![]()
kvuli takovým jako ty snad ještě lognemeNagamma píše:Jen zůstaňte v tý díře, kde jste. Bez vás je tu mnohem lépe.Joewar píše:podte hrat borci od hatedovje tu bez vas nuda a musi to tu niekto sikanovat
![]()
ale jdi tyErik Nighelt píše:kvuli takovým jako ty snad ještě lognemeNagamma píše:Jen zůstaňte v tý díře, kde jste. Bez vás je tu mnohem lépe.Joewar píše:podte hrat borci od hatedovje tu bez vas nuda a musi to tu niekto sikanovat
![]()