nebo umritRetromancer píše:Nicméně to ti k nahození inteligence nepomůže - je třeba VAN nebo GC.

nebo umritRetromancer píše:Nicméně to ti k nahození inteligence nepomůže - je třeba VAN nebo GC.
mě se to tedy ještě nestalo, ale co jsem koukal na ostatní gangrely v guildě tak se jim to také občas stalo.Eso píše:Dále po smrti nedostávám takzvaný posmrtný morf, ale lidskou formu, nehýbalo se s tím? Asi 4/5 smrtí jsem skončil jako člověk nehledě na typ předchozího morfu
Také bych to uvítal.Eso píše:Ještě bych chtěl podat návrh, zda by bylo možné, aby v tom posmrtném morfu šlo hýbat s krystalem - v případě locení vlastního těla, díky.
To vím, ale zas odmorfnout jen proto, abych spotřeboval crystal, to mě nepřijde ideální, kort když třeba odmorfnout nechciazachiel píše:Tak kdyz odmorfnes top morf vrati se ti jedno nabiti ze dvou, tudis muzes s krystalem co ma 5 nabiti jednou odmorfnout
ako sa ti ju podarilo stratit? skus inak prekecnut npc v cechu, mozno ti niektore da dalsiu...na strankach dp sa píše:Gangrelova kniha
Jde o magickou knihu, která pokuď je upír v člověčí podobě dokáže přeměnit za 1 nabití 1000 karmy na 500 fame. Pokuď má upír Lord/Lady umí za 2 nabití přeměnit 2000 fame na jeden fame deed liknutý.
Pokud je v určitém morfu umí jako klan item posílit tělo speciální abilitou.
Kniha je newbie a je liknutá. 1 nabití knihy stojí 5000gp. Lze maximálně nabít na 10 nabití. Nabíjí ji npc v cechu.
pojelo me pkcko a bud sem ju mel v pytliku a nebo mi proste zmizla s telem...hlavni je ze je pryc ... ta co prodava kad a krystal tak ta ju nemaShadowsong píše:ako sa ti ju podarilo stratit? skus inak prekecnut npc v cechu, mozno ti niektore da dalsiu...na strankach dp sa píše:Gangrelova kniha
Jde o magickou knihu, která pokuď je upír v člověčí podobě dokáže přeměnit za 1 nabití 1000 karmy na 500 fame. Pokuď má upír Lord/Lady umí za 2 nabití přeměnit 2000 fame na jeden fame deed liknutý.
Pokud je v určitém morfu umí jako klan item posílit tělo speciální abilitou.
Kniha je newbie a je liknutá. 1 nabití knihy stojí 5000gp. Lze maximálně nabít na 10 nabití. Nabíjí ji npc v cechu.
Je čas na změnu specializaceKing píše: pojelo me pkcko a bud sem ju mel v pytliku a nebo mi proste zmizla s telem...hlavni je ze je pryc ... ta co prodava kad a krystal tak ta ju nema
Ja osm ju tiez stratil po smrti zjavne neni nb ... )Shadowsong píše:skus sa spytat toho co stoji v sklade. myslim ze sa vola donovan. a nenos upirie krystaly mimo hlavneho batohu.
ja uz dokonce dvakratIllidan píše:Ja osm ju tiez stratil po smrti zjavne neni nb ... )Shadowsong píše:skus sa spytat toho co stoji v sklade. myslim ze sa vola donovan. a nenos upirie krystaly mimo hlavneho batohu.
tak tohle neni vůbec špatnej nápad.Bejkal píše:Hele takový svatý bojovník (clerik) s non NB itemem-,robou,štítem. Kde nahodí na 30s abilitku "God touch", "Osvícení"......a bude zabíjet vampíry na IK.....když už je na tom serveru silver, mohl by se využít
měl jsme na mysli obecně věci pro vampa (speciálně pro gangrela) s které po smrti nemůže vyloootit sám z těla ...Ocroc píše:Ono se některým horizitem snad morphuje zpět do humana?