Vampire

Odpovědět
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Tanya »

Retromancer píše:Nicméně to ti k nahození inteligence nepomůže - je třeba VAN nebo GC. :wink:
nebo umrit :)
Drako
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drako »

Trochu se nevyznam v klanovejch prislusnostech,tak jenom dotazek: quest "Odkaz Gargoyla" je porad funkcni a pristupnej vsem vampirum?
Dik
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Ano, jednou za čas sice bugne vstupní gate, ale jinak je normálně přístupnej.
Drako
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drako »

Tak to je asi zrovna bugla.Diky.
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

Zdar, stává se i někomu jinýmu u GANGRELA, že při morfu a následném odmorfu zeleným krystalem mám staty 110/90/100 místo 90/70/140? Musím použít opravu statů, abych dostal správné staty. Nový zelený krystal dělá to samé..

Dále po smrti nedostávám takzvaný posmrtný morf, ale lidskou formu, nehýbalo se s tím? Asi 4/5 smrtí jsem skončil jako člověk nehledě na typ předchozího morfu

Taky se chci zeptat, zda je účel, že Gangrel krystal s 1 nabitím nelze použít, ačkoliv morf za 1 nabití existuje...

Ještě bych chtěl podat návrh, zda by bylo možné, aby v tom posmrtném morfu šlo hýbat s krystalem - v případě locení vlastního těla, díky.
Pariah
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pariah »

Eso píše:Dále po smrti nedostávám takzvaný posmrtný morf, ale lidskou formu, nehýbalo se s tím? Asi 4/5 smrtí jsem skončil jako člověk nehledě na typ předchozího morfu
mě se to tedy ještě nestalo, ale co jsem koukal na ostatní gangrely v guildě tak se jim to také občas stalo.
Eso píše:Ještě bych chtěl podat návrh, zda by bylo možné, aby v tom posmrtném morfu šlo hýbat s krystalem - v případě locení vlastního těla, díky.
Také bych to uvítal.

Dále bych se chtěl zeptat na TOP morf pro wampy. Dnes jsem proměnil topko a dostal jsem 5 nabití, ale smutné je, že 1 morfnutí stojí 2 nabití, tudíž mě v crystalu zůstane 1 nabití, které nelze využít, jelikož co jsem slyšel od kolegy v guildě, nejdě to udělat jako u ostatních horizitů, že by si to vzalo 1 nabití ze starého a druhé z nového. Pokud to jde, tak se předem omlouvám. :)

Ale pokud by to nešlo, nešlo by buď snížit získané nabítí crystalu s tím, že by morf stál 1 nabití? Popřípadně upravit top crystal jako ostatné horizity, aby si nový crystal vzal při morfu 1 nabití ze starého?

Předem děkuji za odpověd.
azachiel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azachiel »

Tak kdyz odmorfnes top morf vrati se ti jedno nabiti ze dvou, tudis muzes s krystalem co ma 5 nabiti jednou odmorfnout :)
Pariah
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pariah »

azachiel píše:Tak kdyz odmorfnes top morf vrati se ti jedno nabiti ze dvou, tudis muzes s krystalem co ma 5 nabiti jednou odmorfnout :)
To vím, ale zas odmorfnout jen proto, abych spotřeboval crystal, to mě nepřijde ideální, kort když třeba odmorfnout nechci :)
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

stratil sem gangrel knihu da se sehnat nova ? popřipade nemela by byt nb ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

na strankach dp sa píše:Gangrelova kniha

Jde o magickou knihu, která pokuď je upír v člověčí podobě dokáže přeměnit za 1 nabití 1000 karmy na 500 fame. Pokuď má upír Lord/Lady umí za 2 nabití přeměnit 2000 fame na jeden fame deed liknutý.
Pokud je v určitém morfu umí jako klan item posílit tělo speciální abilitou.
Kniha je newbie a je liknutá. 1 nabití knihy stojí 5000gp. Lze maximálně nabít na 10 nabití. Nabíjí ji npc v cechu.
ako sa ti ju podarilo stratit? skus inak prekecnut npc v cechu, mozno ti niektore da dalsiu...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Shadowsong píše:
na strankach dp sa píše:Gangrelova kniha

Jde o magickou knihu, která pokuď je upír v člověčí podobě dokáže přeměnit za 1 nabití 1000 karmy na 500 fame. Pokuď má upír Lord/Lady umí za 2 nabití přeměnit 2000 fame na jeden fame deed liknutý.
Pokud je v určitém morfu umí jako klan item posílit tělo speciální abilitou.
Kniha je newbie a je liknutá. 1 nabití knihy stojí 5000gp. Lze maximálně nabít na 10 nabití. Nabíjí ji npc v cechu.
ako sa ti ju podarilo stratit? skus inak prekecnut npc v cechu, mozno ti niektore da dalsiu...
pojelo me pkcko a bud sem ju mel v pytliku a nebo mi proste zmizla s telem...hlavni je ze je pryc ... ta co prodava kad a krystal tak ta ju nema :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

King píše: pojelo me pkcko a bud sem ju mel v pytliku a nebo mi proste zmizla s telem...hlavni je ze je pryc ... ta co prodava kad a krystal tak ta ju nema :(
Je čas na změnu specializace :)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

skus sa spytat toho co stoji v sklade. myslim ze sa vola donovan. a nenos upirie krystaly mimo hlavneho batohu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Shadowsong píše:skus sa spytat toho co stoji v sklade. myslim ze sa vola donovan. a nenos upirie krystaly mimo hlavneho batohu.
Ja osm ju tiez stratil po smrti zjavne neni nb ... )
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Illidan píše:
Shadowsong píše:skus sa spytat toho co stoji v sklade. myslim ze sa vola donovan. a nenos upirie krystaly mimo hlavneho batohu.
Ja osm ju tiez stratil po smrti zjavne neni nb ... )
ja uz dokonce dvakrat :)
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Hele takový svatý bojovník (clerik) s non NB itemem-,robou,štítem. Kde nahodí na 30s abilitku "God touch", "Osvícení"......a bude zabíjet vampíry na IK :-D.....když už je na tom serveru silver, mohl by se využít
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Bejkal píše:Hele takový svatý bojovník (clerik) s non NB itemem-,robou,štítem. Kde nahodí na 30s abilitku "God touch", "Osvícení"......a bude zabíjet vampíry na IK :-D.....když už je na tom serveru silver, mohl by se využít
tak tohle neni vůbec špatnej nápad. :D
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

- Morphnuti Vampiri nepohnou Horizite Crystalem

Prosím o zvážení této změny ... vím že je to kůli toto se závádělo hl. kůli elder crytalu aby se přes něj nemohlo morfnout a nechat ho doma.

Ale když vampík někde umře není pak schopný sám sebe vylootit, bo ho to ressne do vampíra a aby mohl odmorfnout potřebuje crystal co má v těle, který si nemůže vylootit a dostává se do bezvýchodné situace ...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ono se některým horizitem snad morphuje zpět do humana?
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Ocroc píše:Ono se některým horizitem snad morphuje zpět do humana?
měl jsme na mysli obecně věci pro vampa (speciálně pro gangrela) s které po smrti nemůže vyloootit sám z těla ...

je to nelogické a nepraktické ...
Odpovědět