nebo umritRetromancer píše:Nicméně to ti k nahození inteligence nepomůže - je třeba VAN nebo GC.
Vampire
Re: Vampire
Trochu se nevyznam v klanovejch prislusnostech,tak jenom dotazek: quest "Odkaz Gargoyla" je porad funkcni a pristupnej vsem vampirum?
Dik
Dik
Ano, jednou za čas sice bugne vstupní gate, ale jinak je normálně přístupnej.
Tak to je asi zrovna bugla.Diky.
Zdar, stává se i někomu jinýmu u GANGRELA, že při morfu a následném odmorfu zeleným krystalem mám staty 110/90/100 místo 90/70/140? Musím použít opravu statů, abych dostal správné staty. Nový zelený krystal dělá to samé..
Dále po smrti nedostávám takzvaný posmrtný morf, ale lidskou formu, nehýbalo se s tím? Asi 4/5 smrtí jsem skončil jako člověk nehledě na typ předchozího morfu
Taky se chci zeptat, zda je účel, že Gangrel krystal s 1 nabitím nelze použít, ačkoliv morf za 1 nabití existuje...
Ještě bych chtěl podat návrh, zda by bylo možné, aby v tom posmrtném morfu šlo hýbat s krystalem - v případě locení vlastního těla, díky.
Dále po smrti nedostávám takzvaný posmrtný morf, ale lidskou formu, nehýbalo se s tím? Asi 4/5 smrtí jsem skončil jako člověk nehledě na typ předchozího morfu
Taky se chci zeptat, zda je účel, že Gangrel krystal s 1 nabitím nelze použít, ačkoliv morf za 1 nabití existuje...
Ještě bych chtěl podat návrh, zda by bylo možné, aby v tom posmrtném morfu šlo hýbat s krystalem - v případě locení vlastního těla, díky.
mě se to tedy ještě nestalo, ale co jsem koukal na ostatní gangrely v guildě tak se jim to také občas stalo.Eso píše:Dále po smrti nedostávám takzvaný posmrtný morf, ale lidskou formu, nehýbalo se s tím? Asi 4/5 smrtí jsem skončil jako člověk nehledě na typ předchozího morfu
Také bych to uvítal.Eso píše:Ještě bych chtěl podat návrh, zda by bylo možné, aby v tom posmrtném morfu šlo hýbat s krystalem - v případě locení vlastního těla, díky.
Dále bych se chtěl zeptat na TOP morf pro wampy. Dnes jsem proměnil topko a dostal jsem 5 nabití, ale smutné je, že 1 morfnutí stojí 2 nabití, tudíž mě v crystalu zůstane 1 nabití, které nelze využít, jelikož co jsem slyšel od kolegy v guildě, nejdě to udělat jako u ostatních horizitů, že by si to vzalo 1 nabití ze starého a druhé z nového. Pokud to jde, tak se předem omlouvám.
Ale pokud by to nešlo, nešlo by buď snížit získané nabítí crystalu s tím, že by morf stál 1 nabití? Popřípadně upravit top crystal jako ostatné horizity, aby si nový crystal vzal při morfu 1 nabití ze starého?
Předem děkuji za odpověd.
Tak kdyz odmorfnes top morf vrati se ti jedno nabiti ze dvou, tudis muzes s krystalem co ma 5 nabiti jednou odmorfnout
To vím, ale zas odmorfnout jen proto, abych spotřeboval crystal, to mě nepřijde ideální, kort když třeba odmorfnout nechciazachiel píše:Tak kdyz odmorfnes top morf vrati se ti jedno nabiti ze dvou, tudis muzes s krystalem co ma 5 nabiti jednou odmorfnout
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
stratil sem gangrel knihu da se sehnat nova ? popřipade nemela by byt nb ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ako sa ti ju podarilo stratit? skus inak prekecnut npc v cechu, mozno ti niektore da dalsiu...na strankach dp sa píše:Gangrelova kniha
Jde o magickou knihu, která pokuď je upír v člověčí podobě dokáže přeměnit za 1 nabití 1000 karmy na 500 fame. Pokuď má upír Lord/Lady umí za 2 nabití přeměnit 2000 fame na jeden fame deed liknutý.
Pokud je v určitém morfu umí jako klan item posílit tělo speciální abilitou.
Kniha je newbie a je liknutá. 1 nabití knihy stojí 5000gp. Lze maximálně nabít na 10 nabití. Nabíjí ji npc v cechu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
pojelo me pkcko a bud sem ju mel v pytliku a nebo mi proste zmizla s telem...hlavni je ze je pryc ... ta co prodava kad a krystal tak ta ju nemaShadowsong píše:ako sa ti ju podarilo stratit? skus inak prekecnut npc v cechu, mozno ti niektore da dalsiu...na strankach dp sa píše:Gangrelova kniha
Jde o magickou knihu, která pokuď je upír v člověčí podobě dokáže přeměnit za 1 nabití 1000 karmy na 500 fame. Pokuď má upír Lord/Lady umí za 2 nabití přeměnit 2000 fame na jeden fame deed liknutý.
Pokud je v určitém morfu umí jako klan item posílit tělo speciální abilitou.
Kniha je newbie a je liknutá. 1 nabití knihy stojí 5000gp. Lze maximálně nabít na 10 nabití. Nabíjí ji npc v cechu.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Je čas na změnu specializaceKing píše: pojelo me pkcko a bud sem ju mel v pytliku a nebo mi proste zmizla s telem...hlavni je ze je pryc ... ta co prodava kad a krystal tak ta ju nema
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
skus sa spytat toho co stoji v sklade. myslim ze sa vola donovan. a nenos upirie krystaly mimo hlavneho batohu.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Ja osm ju tiez stratil po smrti zjavne neni nb ... )Shadowsong píše:skus sa spytat toho co stoji v sklade. myslim ze sa vola donovan. a nenos upirie krystaly mimo hlavneho batohu.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ja uz dokonce dvakratIllidan píše:Ja osm ju tiez stratil po smrti zjavne neni nb ... )Shadowsong píše:skus sa spytat toho co stoji v sklade. myslim ze sa vola donovan. a nenos upirie krystaly mimo hlavneho batohu.
Hele takový svatý bojovník (clerik) s non NB itemem-,robou,štítem. Kde nahodí na 30s abilitku "God touch", "Osvícení"......a bude zabíjet vampíry na IK .....když už je na tom serveru silver, mohl by se využít
tak tohle neni vůbec špatnej nápad.Bejkal píše:Hele takový svatý bojovník (clerik) s non NB itemem-,robou,štítem. Kde nahodí na 30s abilitku "God touch", "Osvícení"......a bude zabíjet vampíry na IK .....když už je na tom serveru silver, mohl by se využít
- Morphnuti Vampiri nepohnou Horizite Crystalem
Prosím o zvážení této změny ... vím že je to kůli toto se závádělo hl. kůli elder crytalu aby se přes něj nemohlo morfnout a nechat ho doma.
Ale když vampík někde umře není pak schopný sám sebe vylootit, bo ho to ressne do vampíra a aby mohl odmorfnout potřebuje crystal co má v těle, který si nemůže vylootit a dostává se do bezvýchodné situace ...
Prosím o zvážení této změny ... vím že je to kůli toto se závádělo hl. kůli elder crytalu aby se přes něj nemohlo morfnout a nechat ho doma.
Ale když vampík někde umře není pak schopný sám sebe vylootit, bo ho to ressne do vampíra a aby mohl odmorfnout potřebuje crystal co má v těle, který si nemůže vylootit a dostává se do bezvýchodné situace ...
měl jsme na mysli obecně věci pro vampa (speciálně pro gangrela) s které po smrti nemůže vyloootit sám z těla ...Ocroc píše:Ono se některým horizitem snad morphuje zpět do humana?
je to nelogické a nepraktické ...