Ubožáčci

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

too je zlost ked ho nezobrali do guildy http://www.empair.wz.cz/forum/raynor-tema-20.html :(
Satan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satan »

Legend Of Pain píše:too je zlost ked ho nezobrali do guildy http://www.empair.wz.cz/forum/raynor-tema-20.html :(
To neni fer vuci Rainorovi ze?
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

ne ne co vás nemá raynor si tu na forku vůbec neléčí komplexi

on je tady nad věcí víc než mi všichni a já sem

[quote=""Raynor"]egoistickej blbe[/quote]

[quote=""Raynor"]dementem jako ses ty[/quote]

myslím, že nemá cenu diskovat s Raynorem dále, kdyždej kdo hraje semou mi totiž leze do zadku a já sem Egoistickej blb a ****** bo jsme ho nevzali do guildy.

PS: garadien mě napadne aby mě nalákal do delu kde doběhne 6 tlupáků a já ho pak zabiju i když přitom byl tomb a pk tak se nic jiného nestalo. Nevím ale příde mi, že jedinej komu tady tečou slzy po tváří jsi ty Raynore.
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Raynor, ackoliv se zda byt naprosto neomilny a vskutku inteligentni, celkem se do toho zamotal, kazdym dalsim postem se z tebe stava vetsi vul, zkus se nad tim trochu zamyslet, vycitas tady EMpovi veci, ktere o hodinu pozdeji presne sam udelas, ale je to sranda :P
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Darlok píše:Raynor, ackoliv se zda byt naprosto neomilny a vskutku inteligentni, celkem se do toho zamotal, kazdym dalsim postem se z tebe stava vetsi vul, zkus se nad tim trochu zamyslet, vycitas tady EMpovi veci, ktere o hodinu pozdeji presne sam udelas, ale je to sranda :P
Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.
Svatý bojovník bez víry
Satan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satan »

To si plete vetsina ;)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Ari píše:
Darlok píše:Raynor, ackoliv se zda byt naprosto neomilny a vskutku inteligentni, celkem se do toho zamotal, kazdym dalsim postem se z tebe stava vetsi vul, zkus se nad tim trochu zamyslet, vycitas tady EMpovi veci, ktere o hodinu pozdeji presne sam udelas, ale je to sranda :P
Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.
Ari, teď si to vystihl :).

A ještě for Empire k tomu Tlupa vs. lmmml: Já taky nevim o tom, že by někdo od nás špehoval modrákem nebo duchem vaše GH, takže je to co?Je to slovo proti slovu. Můžeme si to tady vyříkávat donekonečna a stejně to bude k ničemu. A s tím mamónem si mě docela pobavil, zvlášť když to čtu od tebe. :lol: Ty by si určitě nešel pojet výpravu(jejichž členi nejsou tví přátelé) s tou svou naprosto a bezvýhradně férovou gildou pékáček na úrovni, kdyby ti ji někdo napráskal. Myslim, že by se ti rozsvítily očička,stejně asi tak jako když deš 8x denně despa 4 a už by si k tomu dungu mazal s nakliknutým KVFkem..
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Share jsi fajn kluk ale v tomto sa pletes kolikrat jsem empa lakal na pojezd despu a jinych dungu a co me rekl "ja dungy nepojizdim" :cry: bohuzel, ale snazil jsem se ho zlakat na spatnou stranu :lol: marne :lol:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Uther píše:Share jsi fajn kluk ale v tomto sa pletes kolikrat jsem empa lakal na pojezd despu a jinych dungu a co me rekl "ja dungy nepojizdim" :cry: bohuzel, ale snazil jsem se ho zlakat na spatnou stranu :lol: marne :lol:
Nenapada me zadnej duvod proc by empair prestal pojizdet dungy, snad jen, ze mu umrela adamantha mozna
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Ari píše:]Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.
empe nic proti,ale ari to tim postem vesměs vystihnul,zbytečně tu řešíš blbosti...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Ari píše: Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.
No ja nevim,
vyznam slova forum je bud namesti rimskych mest anebo misto k verejne diskuzi jednotlivych nazoru a prijde mi ze tento topik obsahuje relativne duchaplnou (vyskytuji se zde i posty bez rofl, lol apod) a dokonce i vtipnou (aspon pro me ;p) diskuzi a jeji iniciator urcite vedel na co se pta.. Pokud to chces nazyvat brekotem, pak musis nazvat brekotem nejspis vsechno pocinaje svym postem ;p
Show is over motherlovers!
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Mara z Acoma píše:
Ari píše: Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.
No ja nevim,
vyznam slova forum je bud namesti rimskych mest anebo misto k verejne diskuzi jednotlivych nazoru a prijde mi ze tento topik obsahuje relativne duchaplnou (vyskytuji se zde i posty bez rofl, lol apod) a dokonce i vtipnou (aspon pro me ;p) diskuzi a jeji iniciator urcite vedel na co se pta.. Pokud to chces nazyvat brekotem, pak musis nazvat brekotem nejspis vsechno pocinaje svym postem ;p
a ako pravidelne ctes forum ? (len preventivna otazka) ak casto imho, tvoj nazor :p ale vela ostatnych suhlasi z arim :roll:
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mara z Acoma píše:No ja nevim,
Hlasis se k empairovy do gildy, nebo s nim chces chodit despa?
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Pheme píše: Hlasis se k empairovy do gildy, nebo s nim chces chodit despa?
Asi bych mela kdyz nevedu protiempovske reci co? :(
Morlith píše:a ako pravidelne ctes forum ?
Casto a dlouho a vim, ze vety typu bezte si brecet nekam jinam jsou klasicke, ale uprimne, od ceho jineho to forum je (minimlane pokec :p a nektere dalsi sekce)
A rekni, ty ses u cteni tohoto nepobavil? ;p
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Mara z Acoma píše:
A rekni, ty ses u cteni tohoto nepobavil? ;p
ale jo :) a celkom dobre, par peknych hlasok tu bolo 8) a jo podle druhych tu kazdy breci, ja tez napr :p ale ked niekto breci moc tak mu to dame vyzrat viac ne ? :twisted:
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Nj to mas pravdu..

Ale do Ariho si nikdo nerype, tak jsem se bala, ze by mu to mohlo byt lito :twisted:
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Mara z Acoma píše:Nj to mas pravdu..

Ale do Ariho si nikdo nerype, tak jsem se bala, ze by mu to mohlo byt lito :twisted:
hehe :p nikdy neni neskoro :wink:
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Mara z Acoma píše:Ale do Ariho si nikdo nerype, tak jsem se bala, ze by mu to mohlo byt lito :twisted:
Uz sem se bal ze by se mnou vsichni souhlasili, hnedka mam lepsi pocit a bude se mi lip spat :)
Svatý bojovník bez víry
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Asi sem taky něco napíšu. Někdy.

Akorát jak už to tu moc nesleduju, tak nevím koho se zastat, aby potom všichni byli proti mně.

Sakra.
Nexios
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Hunter píše:Asi sem taky něco napíšu. Někdy.

Akorát jak už to tu moc nesleduju, tak nevím koho se zastat, aby potom všichni byli proti mně.

Sakra.
mas blby :( ale ak pekne poprosis tak mozme byt vsetci proti tebe aj bez toho aby si bol na niekoho strane, ale musis fakt PEKNE poprosit 8)
Odpovědět