Ubožáčci
- Legend Of Pain
- Pencil Master
To neni fer vuci Rainorovi ze?Legend Of Pain píše:too je zlost ked ho nezobrali do guildy http://www.empair.wz.cz/forum/raynor-tema-20.html
ne ne co vás nemá raynor si tu na forku vůbec neléčí komplexi
on je tady nad věcí víc než mi všichni a já sem
[quote=""Raynor"]egoistickej blbe[/quote]
[quote=""Raynor"]dementem jako ses ty[/quote]
myslím, že nemá cenu diskovat s Raynorem dále, kdyždej kdo hraje semou mi totiž leze do zadku a já sem Egoistickej blb a ****** bo jsme ho nevzali do guildy.
PS: garadien mě napadne aby mě nalákal do delu kde doběhne 6 tlupáků a já ho pak zabiju i když přitom byl tomb a pk tak se nic jiného nestalo. Nevím ale příde mi, že jedinej komu tady tečou slzy po tváří jsi ty Raynore.
on je tady nad věcí víc než mi všichni a já sem
[quote=""Raynor"]egoistickej blbe[/quote]
[quote=""Raynor"]dementem jako ses ty[/quote]
myslím, že nemá cenu diskovat s Raynorem dále, kdyždej kdo hraje semou mi totiž leze do zadku a já sem Egoistickej blb a ****** bo jsme ho nevzali do guildy.
PS: garadien mě napadne aby mě nalákal do delu kde doběhne 6 tlupáků a já ho pak zabiju i když přitom byl tomb a pk tak se nic jiného nestalo. Nevím ale příde mi, že jedinej komu tady tečou slzy po tváří jsi ty Raynore.
Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.Darlok píše:Raynor, ackoliv se zda byt naprosto neomilny a vskutku inteligentni, celkem se do toho zamotal, kazdym dalsim postem se z tebe stava vetsi vul, zkus se nad tim trochu zamyslet, vycitas tady EMpovi veci, ktere o hodinu pozdeji presne sam udelas, ale je to sranda
Svatý bojovník bez víry
Ari, teď si to vystihlAri píše:Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.Darlok píše:Raynor, ackoliv se zda byt naprosto neomilny a vskutku inteligentni, celkem se do toho zamotal, kazdym dalsim postem se z tebe stava vetsi vul, zkus se nad tim trochu zamyslet, vycitas tady EMpovi veci, ktere o hodinu pozdeji presne sam udelas, ale je to sranda

A ještě for Empire k tomu Tlupa vs. lmmml: Já taky nevim o tom, že by někdo od nás špehoval modrákem nebo duchem vaše GH, takže je to co?Je to slovo proti slovu. Můžeme si to tady vyříkávat donekonečna a stejně to bude k ničemu. A s tím mamónem si mě docela pobavil, zvlášť když to čtu od tebe.

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Nenapada me zadnej duvod proc by empair prestal pojizdet dungy, snad jen, ze mu umrela adamantha moznaUther píše:Share jsi fajn kluk ale v tomto sa pletes kolikrat jsem empa lakal na pojezd despu a jinych dungu a co me rekl "ja dungy nepojizdim"bohuzel, ale snazil jsem se ho zlakat na spatnou stranu
marne
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim,Ari píše: Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.
vyznam slova forum je bud namesti rimskych mest anebo misto k verejne diskuzi jednotlivych nazoru a prijde mi ze tento topik obsahuje relativne duchaplnou (vyskytuji se zde i posty bez rofl, lol apod) a dokonce i vtipnou (aspon pro me ;p) diskuzi a jeji iniciator urcite vedel na co se pta.. Pokud to chces nazyvat brekotem, pak musis nazvat brekotem nejspis vsechno pocinaje svym postem ;p
Show is over motherlovers!
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a ako pravidelne ctes forum ? (len preventivna otazka) ak casto imho, tvoj nazor :p ale vela ostatnych suhlasi z arimMara z Acoma píše:No ja nevim,Ari píše: Coz nic nemeni na tom ze Emp si spletl forum se svym soukromym brecicim koutkem.
vyznam slova forum je bud namesti rimskych mest anebo misto k verejne diskuzi jednotlivych nazoru a prijde mi ze tento topik obsahuje relativne duchaplnou (vyskytuji se zde i posty bez rofl, lol apod) a dokonce i vtipnou (aspon pro me ;p) diskuzi a jeji iniciator urcite vedel na co se pta.. Pokud to chces nazyvat brekotem, pak musis nazvat brekotem nejspis vsechno pocinaje svym postem ;p

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Hlasis se k empairovy do gildy, nebo s nim chces chodit despa?Mara z Acoma píše:No ja nevim,
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych mela kdyz nevedu protiempovske reci co?Pheme píše: Hlasis se k empairovy do gildy, nebo s nim chces chodit despa?

Casto a dlouho a vim, ze vety typu bezte si brecet nekam jinam jsou klasicke, ale uprimne, od ceho jineho to forum je (minimlane pokec :p a nektere dalsi sekce)Morlith píše:a ako pravidelne ctes forum ?
A rekni, ty ses u cteni tohoto nepobavil? ;p
Show is over motherlovers!
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
mas blbyHunter píše:Asi sem taky něco napíšu. Někdy.
Akorát jak už to tu moc nesleduju, tak nevím koho se zastat, aby potom všichni byli proti mně.
Sakra.

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni