konečnĚ slovo chlapaPrafotr Morava píše:Pheme ty když něco napíšeš, tak je to cítit až sem jaká je to sra*ka....

Edit: ikdyž jsou tu i horší koprofilove
Maminka píše:<!> původně jsem si to chtěl přečít iop.... ale těch devět stránek po mně vážně nemůžete chtít
Jak muzes vedet, ze placame o nicem, kdyz jsi tech devet stranek sice chtel cist, ale necetl?Maminka píše:mno spíš sem chtěl poukázat nato, že tu opět plácáte o ničem
tj fakt, bohuzial im to stale nikto nepovedal, jo ty si sa snazil, tj mi lutoMaminka píše:tj ale někdo jim to říct musel :pPetrkov píše:Hlavně že ty tvy posty maji smysl. To je hlavní ...Maminka píše:mno spíš sem chtěl poukázat nato, že tu opět plácáte o ničem
Musis byt neviditelny a nevykladat kazdemu ze dete dung xDEmpair píše:Mám problém s lidma kteří postrádají jakouli čest. A rád bych věděl zda se můžu proti nim nějak bránit.
Včera sem šel dung, organizoval sem ho den dopředu a dozvěděli se o tom PK. Tak na nác čekaly před dungem.
To se dá spolknout ale oni jsou tak drzý že si loognou modrou postavu dojdu před naše GH, stojí tam a čkají až hodíme Gatu aby mohli informovat svoje kamarády, že už vyrážíme.
Podle mě je toto proti pravidlům PvP a je to jasné napomáhání PK, moje otázka zní: Můžu se proti tomu nějak bránit?
Jsi!Shadowsong píše:predstav si ze zlodej niesom
...najednou :pShadowsong píše:i ked kapr alebo nejaky iny vseved sem hodi dalsiu vtipnu poznamku o mojom kamaratovi (nie, nieje moj bratranec)
Právěže neřekne (teda až na Raynora :p), a proto si myslím, že Kapr to fakt neníByotch píše:nejdriv musis rozlouskonout orisek kdo to prasknul...Myslis ze ti to kazde PK rekne na potkani?
to je na tom to najkrajsiePrávěže neřekne (teda až na Raynora :p), a proto si myslím, že Kapr to fakt není Smile
Shadowsong píše:ale musim zlozit klobuk pred tvojimi telepatickymi schopnostami ktore odhalili moj diabolsky plan vykradnut guildu do ktorej som sa chcel dostat, cca 140km od svojho pc navyse s mojimi acc, z mojej ip a celkovo z mojho pc. fakt smekam...
Kód: Vybrat vše
zel ne, nebyl to song, nybrz ja, breed. jsem songuv vzdalenej pribuznej, neco jako bratranec. song je nyni u mne s mym bratrem a ja jsem zas u songa na prazdninach. puvodne mi tomas vytvoril vlastniho uzivatele na pc a dal mi acc s breedem abych se nenudil. avsak uo jako takova s nb postavou bez majetku me nebavila a tak jsem chtel hrat jine hry. kuli pravam uzivatele jsem se vsak k nim nedostal a tak mi tom dal heslo na nej s tim ze prej nemam votravovat pac jde dung a ma blbou naladu. jelikoz mam tady v ba kamose kterej dela v baru, byl jsem se s nim v noci rozbit tak, jak se na dlouho odloucene pratele patri. taky tam bylo trochu kuriva a tak... kdyz jsem jakz takz dosel spatky, tom spal a ja jsem si v tom stavu pustil pc. pamatuju si ze jsem skousel ruzne acc ktere tam mel. dal to snad nemusim rozebirat. hafo veci jsem prodal, rozdal, mam strach ze jsem neco i trashnul... ted kdyz mi rozum jakz takz funguje si zacinam uvedomovat co jsem udelal. veci ktery mi jeste zustaly vam vratim a doufam ze to nejak tomovi vysvetlim az dojde.
stydim se...
Víš, když si mám vybrat, jestli vyvozovat, nebo NEvyvozovat závěry bez nějakých podložených faktů, tak si vyberu tu druhou možnost, protože takových "jedna paní povídala" tady bylo už tolik, že kdybych tomu měl klást nějakou váhu, tak zalezu doma do kouta a nemluvím ani s vlastními rodiči...Morpheus píše:Takych ludi ako ty co vedia robit zavery bez toho aby mali aspon nejaky podlozeny fakt v rukave je malo... ja by som z teba spravil sudcu, hned by bol svet krajsi.Aldeigjuborg píše:...
Posledni dobou je pvp equip srovnatelny a casto lepsi nez pvm. (pokud se jedna o dobeh)Mechac píše:SS pvp equipem tam dlouho neprezijou.
Na tom neco budeMechac píše: Co tim chci rict je, ze otazka neni vtom jak PK prisli k citlivym informacim, ale vtom co ste udelali vy proti tomu aby se knim ty PK dostali.
Jak chces primet pk, kterejch je tak malo, aby behali cv pvp dejme tomu 4v15? Poskladas vic schopnejch pvperu? 8? Hura, udelej guildu 8 pk a vybehni do cove,stejne tech 15 modrejch zustane v gz... mas napad na reseni? Ja ano, pk frakcni guilda, ktera by mela dost clenu na to, aby rozjela cely cove a pritom by se ji snad modraci ani tak nebali, protoze by pvp behali furt... Resilo se to? Ja vim... Co s tim udelam? Nic... Co zbyva dnesnim pk? Umrit Xv1/2/3 nebo jit pojizdet dungy, kde uz jim taky na hlavu skace frakce... co vic probuh chces?Geralt píše:posledna "normalna" pkcka boli podla mna djw,boli sice prasatka chvilami,robili nervy,ale hrali aspon pvp a pkrenie sa neobmedzilo len na pojizdenie dungov