Ubožáčci

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Minerva píše: Všechno se to dá ale zjistit z logu mapy, což zas není takový problém, pokud tomu bude chtít nějaké GM věnovat svůj čas.
To dozajista ...
Jen jsem si tak vzpomel ze me nekdo psal estli ta tecka na mape neni nekdo od nas sem rikal wtf? tohle my nedelame a po chvili ok to byl jeden vul od nas ... aby to nebylo tak no.
Jo St. Anger to vystihnul.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Minerva
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Minerva »

Já jsem jen psal, že mi to přijde divné a proto to chci objasnit :)
Nikde jsem přímo nepsal, že jste to vy, ale jen, že je to nějaké podezřelé.

Edit: poslední věta smazaná, aby tu nebyl zas nějaký flame :)
Ele
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

V momentální době s nama běhá docela dost mimogildovních(Tlupa) lidí, který ani já neznám a můžu říct, že i mně někteří lezou na nervy. Jedinej důvod proč je na mapě trpim je ten, protože se ji tam někdo pozval, a nebo protože se deme pokusit sjet nějakou větší výpravu. Proto pokud vás někdo špehuje například na mapě nebo nějak jinama duchem a vzápetí se u vaší výpravy objeví Tlupáci + ostatní PKčka, nemusí být hned vina na straně Tlupy. Osobně nevim o žádné výpravě na které sem byl a která by byla vyšpehovaná nějakou tečkou z mapy nebo duchem ve hře. Ani bych na žádnou takovou akci nešel, protože nechci mít problémy.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Lucky píše:
Minerva píše: Všechno se to dá ale zjistit z logu mapy, což zas není takový problém, pokud tomu bude chtít nějaké GM věnovat svůj čas.
To dozajista ...
Jen jsem si tak vzpomel ze me nekdo psal estli ta tecka na mape neni nekdo od nas sem rikal wtf? tohle my nedelame a po chvili ok to byl jeden vul od nas ... aby to nebylo tak no.
Jo St. Anger to vystihnul.
mozna to dela kapr...
Pac ja nevim kde bere takovi presny informace o vypravach kteryma nas zasobuje
ale i kdyby tak to je jeho vec a ne nase
Správce charity válečníků
Orion
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orion »

Kapr asi pluje guildovníma mapkama :roll:
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Orion píše:Kapr asi pluje guildovníma mapkama :roll:
:))
Satan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satan »

Neni spise stika? Ze si jen tak snadno proklouzne tema mapama nekdy nespozorovan? :P
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Špehování postava u GH
Loogovaní na mapy pro akci pod anonimní nikem.
Práskání.

ty 1. dvě věci by měli GM řešit aby se tu dalo dýchat
tu poslední si pořeší hráči sami

a všechno to je jen o naprosté nulové urovní dnešních pk ...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Empair píše:Špehování postava u GH
Práskání.

Tak a ted si prekne od zacatku precti cely ten topik
s TENTOKTAT u toho skus MYSLET!!! :roll:

edit:mi prijdes jak malej kluk kterej breci "mami rozbili mo moje hracky udelje s tim neco"
Naposledy upravil(a) Raynor dne 24 črc 2008 16:26, celkem upraveno 2 x.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Empair píše: a všechno to je jen o naprosté nulové urovní dnešních pk ...
Plot dozajista nevyjimaje ze ano...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Empair píše:Špehování postava u GH
Práskání.

Takže to v tom případě považuješ i sebe, že si na nulové úrovni když máš PK co?Nebo na tebe se to nevztahuje?Kdyžtak mě oprav...
GM ti tu už myslim psali, že někteří už dostali titul Práskač, což se vztahuje k tomu tvojemu prvnímu případu. A co se týče případu druhýho tak to trestný je a myslim, že už za to taky padlo pár trestů.Jen je to asi složitý dokázat to, proto ty lidi co tě poškodili asi ještě nejsou potrestaní. Možná by sis mohl zkusit zvyknout na to, že jen co Empair napíše na fórum nějakou stížnost, takže hned GMka nebudou skákat podle jeho písničky :)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Lucky píše:
Empair píše: a všechno to je jen o naprosté nulové urovní dnešních pk ...
Plot dozajista nevyjimaje ze ano...
No tak k tomuhle bych rek ze sem za posledni tak 3 mesice nevidel behat empa za plot bez doprovodu modych hracu...a nejen proti cervenym

coz mi prijde jako dost velka prasecina

obzvlast kdyz vezmu v uvahu ze vybreceny tombstoun (za modreho wara) ktery uz podle me na dp nema co delat ve spolupraci s princes(lmmml) zabili garadiena a to semaozrejme tak aby tombstoun nedostal kill

a ted sup utikej se schovat mamince(gm) pod sukni a brec a stekej se tak dlouho dokud nebude po tvem protoze ty na to mas!!!!
Naposledy upravil(a) Raynor dne 24 črc 2008 16:28, celkem upraveno 1 x.
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Raynor píše:obzvlast kdyz vezmu v uvahu ze vybreceny tombstoun (za modreho wara) ktery uz podle me na dp nema co delat ve spolupraci s princes(lmmml) zabili garadiena a to semaozrejme tak aby tombstoun nedostal kill
preco to pises teraz a tu, existuje neco ako page system...
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Dexxter píše:
Raynor píše:obzvlast kdyz vezmu v uvahu ze vybreceny tombstoun (za modreho wara) ktery uz podle me na dp nema co delat ve spolupraci s princes(lmmml) zabili garadiena a to semaozrejme tak aby tombstoun nedostal kill
preco to pises teraz a tu, existuje neco ako page system...
no proc? )) to nechapes?

ja chcu byt jako EMP!!!
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

:P Raynore s tebou je legrace ... co post to perla :) umíš urážet asi jako hrát akorád argemty ti trochu chybí ale věřím, že tvojí inteligenci to stačí

lmmml ... ? nevím o nich že by špehovaly modráky nebo kempily před dungana na napráskané akce ... v zábradlí jsou jen lidi co si chtějí zahrát PvP je mi jasný, že to tlupací nepochopí bo v tom není Mamon ale co dá dělat

a většinou běháme ve 2 ... mno to asi proto, že ostatní v 6

:P a k tomu jak garadienovu úmrtí ... tak gardiena nezabilo PK ale já za modráka bo mě při pominutí smyslů napadnul, a tomb mi ho pomáhal chytit a to se snad smí pokud vim ... to že tam ještě přiběhla princeska nemění nic na tom že sem ho zabil já a to za blue

4 MM: já tu nechci nikoho trestat a ani sem o to nežádal ale chci se proti vašim nízským a protipravidlým způsobům bránit v budoucnosti
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Empair píše: 4 MM: já tu nechci nikoho trestat a ani sem o to nežádal ale chci se proti vašim nízským a protipravidlým způsobům bránit v budoucnosti
Vyhaz si praskace a mas to hotovy.
Hated

Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Empair píše::P Raynore s tebou je legrace ... co post to perla :) umíš urážet asi jako hrát akorád argemty ti trochu chybí ale věřím, že tvojí inteligenci to stačí

lmmml ... ? nevím o nich že by špehovaly modráky nebo kempily před dungana na napráskané akce ... v zábradlí jsou jen lidi co si chtějí zahrát PvP je mi jasný, že to tlupací nepochopí bo v tom není Mamon ale co dá dělat

:P a k tomu jak garadienovu úmrtí ... tak gardiena nezabilo PK ale já za modráka bo mě při pominutí smyslů napadnul, a tomb mi ho pomáhal chytit a to se snad smí pokud vim ... to že tam ještě přiběhla princeska nemění nic na tom že sem ho zabil já a to za blue

4 MM: já tu nechci nikoho trestat a ani sem o to nežádal ale chci se proti vašim nízským a protipravidlým způsobům bránit v budoucnosti

tak hochu ty mas dost
at reknu co reknu taksi meles svoji
apsolutne nechapu proc pises na forum kdyz jedinej nazor kterej je podle tebe spravnej a pravdicej je ten tvuj ty egoistickej blbe,
nazori ostatnich lidi te vubec nezajmaj tak si laskave spamuj rovou gmka(pm nebo icq) a neotravujs kazdou svou blbostina foru

pac uz me fakt nebavi diskutovat o necem s takovim dementem jako ses ty

edit:takze princes s chaosem + tomb honi modraka a tobe to pripada normalni?
tak to ses na to uz asi opravdu zle a to
probud se kluku )
takze tomb a emp napomahani pk? podle toho co pises ano
vzhledem k tomu ze hrajes na druhou sanci bych byl velice rad kdyby te smazali a ja nemusel trpet tvoje blby kecy.
Ovsem s tvim skillem breceni se to asi nestane.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Raynor píše:
Empair píše::P Raynore s tebou je legrace ... co post to perla :) umíš urážet asi jako hrát akorád argemty ti trochu chybí ale věřím, že tvojí inteligenci to stačí

tak hochu ty mas dost
apsolutne nechapu proc pises na forum kdyz jedinej nazor kterej je podle tebe spravnej a pravdicej je ten tvuj ty egoistickej blbe,
nazori ostatnich lidi te vubec nezajmaj tak si laskave spamuj rovou gmka(pm nebo icq) a neotravujs kazdou svou blbostina foru

probud se kluku )
vzhledem k tomu ze hrajes na druhou sanci bych byl velice rad kdyby te smazali a ja nemusel trpet tvoje blby kecy.
proc to ctes a pises sem kdyz te to nebavi ?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Keeper píše:
Raynor píše:

tak hochu ty mas dost

probud se kluku )
proc to ctes a pises sem kdyz te to nebavi ?
pac chci byt jako emp prece!!!
a abych si nahonil posty :p
Crew of Evil
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crew of Evil »

Raynor píše:...blabla...
1) Garadien Empa napadl za modraka tak jsem mu sel pomoct, po chvili co jsme ho honili dobehla princess, ktere emp rekl at nebojuje, bohuzel bojovala. Chvili na to dobehla tlupa, kterou urcite nezavolal garadien.. Nasledne se to nejak vsechno rozuteklo a pak byl garadien zase v delu kde uz jsme ho zabili, bohuzel na nasi strane bylo i jedno pk.Coz nic nemeni na tom ze ho zabil emp ktereho garadien napadl.

2) Co mate porad s tim brecenim? A rekne mi nekdo z vas, Tlupaku, s cim lezu Empovi do zadku? :)
Odpovědět