Empair píše: Raynore s tebou je legrace ... co post to perla
umíš urážet asi jako hrát akorád argemty ti trochu chybí ale věřím, že tvojí inteligenci to stačí
lmmml ... ? nevím o nich že by špehovaly modráky nebo kempily před dungana na napráskané akce ... v zábradlí jsou jen lidi co si chtějí zahrát PvP je mi jasný, že to tlupací nepochopí bo v tom není Mamon ale co dá dělat
a většinou běháme ve 2 ... mno to asi proto, že ostatní v 6
a k tomu jak garadienovu úmrtí ... tak gardiena nezabilo PK ale já za modráka bo mě při pominutí smyslů napadnul, a tomb mi ho pomáhal chytit a to se snad smí pokud vim ... to že tam ještě přiběhla princeska nemění nic na tom že sem ho zabil já a to za blue
4 MM: já tu nechci nikoho trestat a ani sem o to nežádal ale chci se proti vašim nízským a protipravidlým způsobům bránit v budoucnosti
tak hochu ty mas dost
at reknu co reknu taksi meles svoji
apsolutne nechapu proc pises na forum kdyz jedinej nazor kterej je podle tebe spravnej a pravdicej je ten tvuj ty egoistickej blbe,
nazori ostatnich lidi te vubec nezajmaj tak si laskave spamuj rovou gmka(pm nebo icq) a neotravujs kazdou svou blbostina foru
pac uz me fakt nebavi diskutovat o necem s takovim dementem jako ses ty
edit:takze princes s chaosem + tomb honi modraka a tobe to pripada normalni?
tak to ses na to uz asi opravdu zle a to
probud se kluku )
takze tomb a emp napomahani pk? podle toho co pises ano
vzhledem k tomu ze hrajes na druhou sanci bych byl velice rad kdyby te smazali a ja nemusel trpet tvoje blby kecy.
Ovsem s tvim skillem breceni se to asi nestane.