Myslím si, že máš zkreslený informace o tom, jak PK postupují v dungu při honu na modrákyByotch píše:A jeste by to chtelo povolit marky na ostrovech proteze Drowy jsou taky pure dung, takrka nemozne se tam dostat.
Ja myslim ze ten Ankh je jak ma byt, pokud chci nekoho pojet tak hold tam budu muset kempit. A ne ze proportuju pres runy vsechny vstupy dungu a pak skrze super system hlidacu a dveri dobehnu do pulky dungu behem 15min kam se modraci dostavaj pes hodinu aby meli aspon neco.
A na zbytku Ilshu nevim jak ted, ale driv tam PK bejvali dost casto.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Stacilo mi kdyz sme ve 3 dobihali ke slizu v TK v hradu kde sme byli behem 10min. Ale pokud mi chces vyvratit ze nestaci jen zabit hlidace nebo tam kde se ani nerespne jen probehnout dverma jen do toho.(Preci jen dveri na jedno kliknuti prebytek neni)Miky Mora píše:Myslím si, že máš zkreslený informace o tom, jak PK postupují v dungu při honu na modráky
V tomhle postu s tebou souhlasim, ale většina dungu kdysi nevim teď kdy, proběhla revizí a to hlídačů, takže na některý hlídače můžeš čekat i hodinu, kvůli kterejm je to někdy nedobíhatelný, právě třeba v tk jeden jeByotch píše:Stacilo mi kdyz sme ve 3 dobihali ke slizu v TK v hradu kde sme byli behem 10min. Ale pokud mi chces vyvratit ze nestaci jen zabit hlidace nebo tam kde se ani nerespne jen probehnout dverma jen do toho.(Preci jen dveri na jedno kliknuti prebytek neni)Miky Mora píše:Myslím si, že máš zkreslený informace o tom, jak PK postupují v dungu při honu na modráky
Jak to teda PK delaj?
jen tak na okraj treba tu [3865;2008]+/- je nakej radoby vstup/vystup dungu. Kdyby se tohle udelalo např jako vystup z onoho minidungu, tak by to nebylo spatny. K ankhu by byla moznost se dostat, a pritom na uplne nejstarsi ishlenar by to slo hodne tezce... (2 hlidaci, zcehoz jeden vecne vyharvenej)Sofia píše:Myslím, že za tento nápad poděkujeme a jsme rádi, že se tak moc líbí i vám
Jojo, něco vymyslíme, hodíme před to tu časovanou gate co je teď přímo na Ilshenar a to bude radosti na starém bělidleLucky píše:jen tak na okraj treba tu [3865;2008]+/- je nakej radoby vstup/vystup dungu. Kdyby se tohle udelalo např jako vystup z onoho minidungu, tak by to nebylo spatny. K ankhu by byla moznost se dostat, a pritom na uplne nejstarsi ishlenar by to slo hodne tezce... (2 hlidaci, zcehoz jeden vecne vyharvenej)Sofia píše:Myslím, že za tento nápad poděkujeme a jsme rádi, že se tak moc líbí i vám
Aha. Hmm to sem si mohl myslet, že to v tom bude háček, v tomhle případě spíš pořádnej hák, protože to sme tam kde sme byli, ne-li ještě hůřeSofia píše: Ty porty tam by totiž určitě zůstaly zachovány, jen by jste po proskočení časovým portem nevběhli přímo tam, ale skočili si ještě proběhnout minidung.