PK porty do Ilshenaru

Vaše nápady a návrhy
Zamčeno
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Jak jsem řekla, o tomhle nemá cenu nyní diskutovat, prozatím se nic měnit nebude, situaci sledujeme, známe ji a je taková jakou ji chceme mít, berte to třeba jako nepřízeň zlého osudu. Až budeme chtít na Ilshu či v Ankhu víc PK, slibuju, že Anger a Micky budou první koho pozveme, když sami se tam nejsou schopni dostat, narozdíl od ostatních, kterým to evidentně problém nedělá. Ale moc se mi líbí nápad s tím minidungem, něco takovýho udělat + port před to, to je přesně to co potřebujeme :P Myslím, že za tento nápad poděkujeme a jsme rádi, že se tak moc líbí i vám ;)
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Ok tesim se na ten port u mne v baracku :)
Nebo pk runy ktery by ukazovaly modraky v dungu bych se taky nebranil :))
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Noo výborně, ten minidung,si myslim, je nejlepší řešení...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

A jeste by to chtelo povolit marky na ostrovech proteze Drowy jsou taky pure blue dung, takrka nemozne se tam dostat.

Ja myslim ze ten Ankh je jak ma byt, pokud chci nekoho pojet tak hold tam budu muset kempit. A ne ze proportuju pres runy vsechny vstupy dungu a pak skrze super system hlidacu a dveri dobehnu do pulky dungu behem 15min kam se modraci dostavaj pes hodinu aby meli aspon neco.

A na zbytku Ilshu nevim jak ted, ale driv tam PK bejvali dost casto.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 23.05.2008 14:31:18, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Byotch píše:A jeste by to chtelo povolit marky na ostrovech proteze Drowy jsou taky pure dung, takrka nemozne se tam dostat.

Ja myslim ze ten Ankh je jak ma byt, pokud chci nekoho pojet tak hold tam budu muset kempit. A ne ze proportuju pres runy vsechny vstupy dungu a pak skrze super system hlidacu a dveri dobehnu do pulky dungu behem 15min kam se modraci dostavaj pes hodinu aby meli aspon neco.

A na zbytku Ilshu nevim jak ted, ale driv tam PK bejvali dost casto.
Myslím si, že máš zkreslený informace o tom, jak PK postupují v dungu při honu na modráky :wink:
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Miky Mora píše:Myslím si, že máš zkreslený informace o tom, jak PK postupují v dungu při honu na modráky :wink:
Stacilo mi kdyz sme ve 3 dobihali ke slizu v TK v hradu kde sme byli behem 10min. Ale pokud mi chces vyvratit ze nestaci jen zabit hlidace nebo tam kde se ani nerespne jen probehnout dverma jen do toho.(Preci jen dveri na jedno kliknuti prebytek neni)

Jak to teda PK delaj?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Byotch píše:
Miky Mora píše:Myslím si, že máš zkreslený informace o tom, jak PK postupují v dungu při honu na modráky :wink:
Stacilo mi kdyz sme ve 3 dobihali ke slizu v TK v hradu kde sme byli behem 10min. Ale pokud mi chces vyvratit ze nestaci jen zabit hlidace nebo tam kde se ani nerespne jen probehnout dverma jen do toho.(Preci jen dveri na jedno kliknuti prebytek neni)
Jak to teda PK delaj?
V tomhle postu s tebou souhlasim, ale většina dungu kdysi nevim teď kdy, proběhla revizí a to hlídačů, takže na některý hlídače můžeš čekat i hodinu, kvůli kterejm je to někdy nedobíhatelný, právě třeba v tk jeden je ;)
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

kaslete na flame na foru,dete pojizdet krafty :p

topik uz je stejne vyresenej nekolikrat...
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Sofia píše:Myslím, že za tento nápad poděkujeme a jsme rádi, že se tak moc líbí i vám ;)
jen tak na okraj treba tu [3865;2008]+/- je nakej radoby vstup/vystup dungu. Kdyby se tohle udelalo např jako vystup z onoho minidungu, tak by to nebylo spatny. K ankhu by byla moznost se dostat, a pritom na uplne nejstarsi ishlenar by to slo hodne tezce... (2 hlidaci, zcehoz jeden vecne vyharvenej)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Lucky píše:
Sofia píše:Myslím, že za tento nápad poděkujeme a jsme rádi, že se tak moc líbí i vám ;)
jen tak na okraj treba tu [3865;2008]+/- je nakej radoby vstup/vystup dungu. Kdyby se tohle udelalo např jako vystup z onoho minidungu, tak by to nebylo spatny. K ankhu by byla moznost se dostat, a pritom na uplne nejstarsi ishlenar by to slo hodne tezce... (2 hlidaci, zcehoz jeden vecne vyharvenej)
Jojo, něco vymyslíme, hodíme před to tu časovanou gate co je teď přímo na Ilshenar a to bude radosti na starém bělidle :) Ale berte mě s rezervou, já teď rozhodně nic dělat nebudu, to leda že by někdo z kolegů měl chuť a chtěl vám přístup na Ilsh trochu okořenit. Ty porty tam by totiž určitě zůstaly zachovány, jen by jste po proskočení časovým portem nevběhli přímo tam, ale skočili si ještě proběhnout minidung. Opravdu jsem netušila, že se vám to bude tak líbit, ale jsem ráda, že tomu tak je :P
Naposledy upravil(a) Sofia dne 23.05.2008 14:59:12, celkem upraveno 2 x.
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Oni to totiž Sofko pochopili jinak, mysleli si, že místo portů bude minidung a né že tam bude jak časovanej port tak minidung víš ? :)

Tímhle jim uděláš další čáru přes rozpočet :wink:
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Sofia píše: Ty porty tam by totiž určitě zůstaly zachovány, jen by jste po proskočení časovým portem nevběhli přímo tam, ale skočili si ještě proběhnout minidung.
Aha. Hmm to sem si mohl myslet, že to v tom bude háček, v tomhle případě spíš pořádnej hák, protože to sme tam kde sme byli, ne-li ještě hůře
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

tak to je supr dalsi klacky pod nohy jako ve vsem diky fak moc :)
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Opravdu bych být vámi tohle téma už opustila, jestliže se nápadu s minidungem ujme někdo z kolegů, bude to chtít poněkud předělat celý systém přístupu na Ilshenar a určitě to nebude záležitost na pět minut, protože nemůžete počítat s tím, že vás tam budeme pouštět houfy (z toho důvodu vidím jako pravděpodobné zachování i současných portů, které by vás ovšem místo přímo na Ilsh pouštěli do toho dungu), což by situaci pro vás naopak ještě o dost stížilo. Proto se tak divím, že tu nad tím tak jásáte. Rozhodně prosím nepočítejte s tím, že vám budeme přístup tam ulehčovat, jak jsem již řekla, přístup tam je teď takový jaký ho chceme mít, i když pro Angera je to holt moc těžké, tak zlehčovat se to každopádně nebude.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Ja to rikam furt ze sem njub :) ale tady fakt nejde o to jak je to tezky spis o to ze mne ten port proste nepusti tak jako co mam delat.Ok jhelom pousti porad ale k tem archum to je na smrt.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Anger píše: jhelom pousti porad ale k tem archum to je na smrt.
Ber to jako riziko které musíš podstoupit, stejně jako modrá výprava musí podstoupit riziko pkček...
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

riziko? myslis to ze tam skocim a sem mrtvej? Ty Ik archery (treb nedavaj ale kdysi mi dal za clera ik jednou sipkou)
I kdyz nejak casto sem tam nezkousel behat to je fakt tak treb kecam.Ale sem srozumnenej s vysledkem takze uz je to jedno
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Hele covece dneska sem byl na ishu a byl tam nakej vcelicka tak uz vim kdo nam furt proslapava ty porty :).
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Fčelička [Sektan] ne ? :)
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

jo jo sezral 4 salaty :)