Poisnonig
Do síly jedu při poisonování se také hrabalo a není pravda že by to mělo být stejné jako předtím. Celkově jed trošku oslabil ale jsou tam způsoby jak jeho efektivitu maximalizovat a získat tak jed zcela neoslabený, dost možná i naopak.
S tím že se to možná v budoucnu odrazí i na úbytku poison milujících potvor atd. Ale to je ještě hodně v budoucnu.
S tím že se to možná v budoucnu odrazí i na úbytku poison milujících potvor atd. Ale to je ještě hodně v budoucnu.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
No tak další půlrok za humny a já se ptám :p. Využívá tenhle skill vůbec někdo, používáte "pravidelně" poisnuté verite zbraně v dungu?:) Nebo se GM's podařilo bravurně zazdít jeden z dříve velmi používaných skillů a s tím spojených taktit v dungu ?:). Myslím, že teď už uběhla opravdu, ale opravdu dlouhá doba, kdy si o tom s nadhledem můžeme popovídat, nemyslíte?:p
Edit: Před změnou sem používaní poisoningu v dungách u různých skupinek viděl poměrně často. Po změně sem prošel Y dungů s X různejma skupinkama lidí a neviděl sem to za rok a 1/4 použít ani jednou :p, tím ale nechci říct, že to třebas někdo nepoužívá, jen já sem neměl asi to štěstí někoho takového potkat :p. Maucta.
Edit: Před změnou sem používaní poisoningu v dungách u různých skupinek viděl poměrně často. Po změně sem prošel Y dungů s X různejma skupinkama lidí a neviděl sem to za rok a 1/4 použít ani jednou :p, tím ale nechci říct, že to třebas někdo nepoužívá, jen já sem neměl asi to štěstí někoho takového potkat :p. Maucta.
Hráči jed nepoužívají spíš proto, že to není potřeba. Což je chyba, kterou bychom možná měli řešit. Nicméně možnost jed využít tu je a je použitelná. K síle jedu viz můj předchozí příspěvek.
Hráči kteří mají poisoning vytrénovaný nebo ho trénují existují.
Edit: Jde prostě o to, že se na nějaký čas vzal jed, hráči zjistili že to jde velmi snadno i bez něj a teď nemají důvod ho používat nějak masově. A mají pravdu. Řešením je vytváření high AR high HP potvor u kterých by to ušetřilo práci. Staré dobré časy kdy se poisnovalo LDčko už se nevrátí.
Hráči kteří mají poisoning vytrénovaný nebo ho trénují existují.
Edit: Jde prostě o to, že se na nějaký čas vzal jed, hráči zjistili že to jde velmi snadno i bez něj a teď nemají důvod ho používat nějak masově. A mají pravdu. Řešením je vytváření high AR high HP potvor u kterých by to ušetřilo práci. Staré dobré časy kdy se poisnovalo LDčko už se nevrátí.
The First
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ano já třeba ten skill využívám a hodně. zvlášť v menších skupinkách všude a pořád, ale na druhou stranu musím říct, že ho využívám pouze skrz mystika, což je pro ostatní povolání pasé, noXviva píše:No tak další půlrok za humny a já se ptám :p. Využívá tenhle skill vůbec někdo, používáte "pravidelně" poisnuté verite zbraně v dungu?:) Nebo se GM's podařilo bravurně zazdít jeden z dříve velmi používaných skillů a s tím spojených taktit v dungu ?:). Myslím, že teď už uběhla opravdu, ale opravdu dlouhá doba, kdy si o tom s nadhledem můžeme popovídat, nemyslíte?:p
E: právě tuhle jsme si šli wrong ve dvou a druhé patro uplně v pohodě všechno škytalo
The Pukka Ranger
Jasný no, mystik (pokud se to vyplatí) a Zubojed (když ho někdo má) tak ho taky používáTobias píše:ano já třeba ten skill využívám a hodně. zvlášť v menších skupinkách všude a pořád, ale na druhou stranu musím říct, že ho využívám pouze skrz mystika, což je pro ostatní povolání pasé, noXviva píše:No tak další půlrok za humny a já se ptám :p. Využívá tenhle skill vůbec někdo, používáte "pravidelně" poisnuté verite zbraně v dungu?:) Nebo se GM's podařilo bravurně zazdít jeden z dříve velmi používaných skillů a s tím spojených taktit v dungu ?:). Myslím, že teď už uběhla opravdu, ale opravdu dlouhá doba, kdy si o tom s nadhledem můžeme popovídat, nemyslíte?:p
E: právě tuhle jsme si šli wrong ve dvou a druhé patro uplně v pohodě všechno škytalo

- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ja bych rek ze to je z casti taky tim, ze moc lidi to este nema vytrenovany bo treba ja hraju celkem pravidelne, posledni dobou to trenim i ve volnejch chvilich mimo dungy a moc rychle to neroste.. videl sem na trhu lidi co shaneli pojsnuty zbrane ale prodavat sem je este nikoho nevidel..
hemeneks more gadzo vazelina!
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ja sem vubec nechtel rict ze by gain byl nejakej neprimerene malej, myslel sem tim ze to nenatrenis za 2 dny behani v pvp zonce.. (coz je podle me jedine dobre) nicmene zvyseni gainu se nebranim :pTriglav píše:Zkontroluju gain ze skillu a mrknu kolik lidí na tom jak je. A pak ho kdyžtak, pokud to budou nějaké zarážející čísla, zvednu. Veřejně to oznámeno nebude.
edit: mozna by spis nebylo spatny udelat to jako kradeni aby sli monstra po nejaky dobe pojsnout znovu..
Naposledy upravil(a) Dave Lister dne 22.05.2008 23:53:56, celkem upraveno 1 x.
hemeneks more gadzo vazelina!
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: