Poisnonig

Vaše nápady a návrhy
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Do síly jedu při poisonování se také hrabalo a není pravda že by to mělo být stejné jako předtím. Celkově jed trošku oslabil ale jsou tam způsoby jak jeho efektivitu maximalizovat a získat tak jed zcela neoslabený, dost možná i naopak.
S tím že se to možná v budoucnu odrazí i na úbytku poison milujících potvor atd. Ale to je ještě hodně v budoucnu.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

No tak další půlrok za humny a já se ptám :p. Využívá tenhle skill vůbec někdo, používáte "pravidelně" poisnuté verite zbraně v dungu?:) Nebo se GM's podařilo bravurně zazdít jeden z dříve velmi používaných skillů a s tím spojených taktit v dungu ?:). Myslím, že teď už uběhla opravdu, ale opravdu dlouhá doba, kdy si o tom s nadhledem můžeme popovídat, nemyslíte?:p

Edit: Před změnou sem používaní poisoningu v dungách u různých skupinek viděl poměrně často. Po změně sem prošel Y dungů s X různejma skupinkama lidí a neviděl sem to za rok a 1/4 použít ani jednou :p, tím ale nechci říct, že to třebas někdo nepoužívá, jen já sem neměl asi to štěstí někoho takového potkat :p. Maucta.
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Hráči jed nepoužívají spíš proto, že to není potřeba. Což je chyba, kterou bychom možná měli řešit. Nicméně možnost jed využít tu je a je použitelná. K síle jedu viz můj předchozí příspěvek.
Hráči kteří mají poisoning vytrénovaný nebo ho trénují existují.

Edit: Jde prostě o to, že se na nějaký čas vzal jed, hráči zjistili že to jde velmi snadno i bez něj a teď nemají důvod ho používat nějak masově. A mají pravdu. Řešením je vytváření high AR high HP potvor u kterých by to ušetřilo práci. Staré dobré časy kdy se poisnovalo LDčko už se nevrátí.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Proč nevrátí? Vždyt by se mu mohla dát imunka a jiná možnost by nebyla..
V.I.R.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

kde sou ty casy kdyz war nabehl do posledniho patra hytlu a obehl baliky.. vsak vetsina si pamatuje :wink: (to byla jen taka mala vzpominka)

ty casy jsou uz pryc :x
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Night Storm píše:kde sou ty casy kdyz war nabehl do posledniho patra hytlu a obehl baliky.. vsak vetsina si pamatuje :wink: (to byla jen taka mala vzpominka)

bych to klidne delal, ale jaksi sem nenasel nikoho kdo by mi kvalitne poisnul ty zbrane :p
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Wilson píše:bych to klidne delal, ale jaksi sem nenasel nikoho kdo by mi kvalitne poisnul ty zbrane :p
prave proto
Night Storm píše:ty casy jsou uz pryc :x
ale jinak to byla super zmena ve hre.. jako kazda jina zmena je super.
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Night Storm píše:kde sou ty casy kdyz war nabehl do posledniho patra hytlu a obehl baliky.. vsak vetsina si pamatuje :wink: (to byla jen taka mala vzpominka)

nebo posledni patro wrongu, jojo, bejvavalo :P
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Xviva píše:No tak další půlrok za humny a já se ptám :p. Využívá tenhle skill vůbec někdo, používáte "pravidelně" poisnuté verite zbraně v dungu?:) Nebo se GM's podařilo bravurně zazdít jeden z dříve velmi používaných skillů a s tím spojených taktit v dungu ?:). Myslím, že teď už uběhla opravdu, ale opravdu dlouhá doba, kdy si o tom s nadhledem můžeme popovídat, nemyslíte?:p

Edit: Před změnou sem používaní poisoningu v dungách u různých skupinek viděl poměrně často. Po změně sem prošel Y dungů s X různejma skupinkama lidí a neviděl sem to za rok a 1/4 použít ani jednou :p, tím ale nechci říct, že to třebas někdo nepoužívá, jen já sem neměl asi to štěstí někoho takového potkat :p. Maucta.
ano já třeba ten skill využívám a hodně. zvlášť v menších skupinkách všude a pořád, ale na druhou stranu musím říct, že ho využívám pouze skrz mystika, což je pro ostatní povolání pasé, no

E: právě tuhle jsme si šli wrong ve dvou a druhé patro uplně v pohodě všechno škytalo
The Pukka Ranger
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Tobias píše:
Xviva píše:No tak další půlrok za humny a já se ptám :p. Využívá tenhle skill vůbec někdo, používáte "pravidelně" poisnuté verite zbraně v dungu?:) Nebo se GM's podařilo bravurně zazdít jeden z dříve velmi používaných skillů a s tím spojených taktit v dungu ?:). Myslím, že teď už uběhla opravdu, ale opravdu dlouhá doba, kdy si o tom s nadhledem můžeme popovídat, nemyslíte?:p

ano já třeba ten skill využívám a hodně. zvlášť v menších skupinkách všude a pořád, ale na druhou stranu musím říct, že ho využívám pouze skrz mystika, což je pro ostatní povolání pasé, no

E: právě tuhle jsme si šli wrong ve dvou a druhé patro uplně v pohodě všechno škytalo
Jasný no, mystik (pokud se to vyplatí) a Zubojed (když ho někdo má) tak ho taky používá :). Ale mě jde primárně o tu klasiku verite zbraně :).
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

ja bych rek ze to je z casti taky tim, ze moc lidi to este nema vytrenovany bo treba ja hraju celkem pravidelne, posledni dobou to trenim i ve volnejch chvilich mimo dungy a moc rychle to neroste.. videl sem na trhu lidi co shaneli pojsnuty zbrane ale prodavat sem je este nikoho nevidel..
hemeneks more gadzo vazelina!
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Zkontroluju gain ze skillu a mrknu kolik lidí na tom jak je. A pak ho kdyžtak, pokud to budou nějaké zarážející čísla, zvednu. Veřejně to oznámeno nebude.
The First
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Triglav píše:Zkontroluju gain ze skillu a mrknu kolik lidí na tom jak je. A pak ho kdyžtak, pokud to budou nějaké zarážející čísla, zvednu. Veřejně to oznámeno nebude.
Zvedni ten skill vampům na 100 a bude klid :).
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Triglav píše:Zkontroluju gain ze skillu a mrknu kolik lidí na tom jak je. A pak ho kdyžtak, pokud to budou nějaké zarážející čísla, zvednu. Veřejně to oznámeno nebude.
ja sem vubec nechtel rict ze by gain byl nejakej neprimerene malej, myslel sem tim ze to nenatrenis za 2 dny behani v pvp zonce.. (coz je podle me jedine dobre) nicmene zvyseni gainu se nebranim :p

edit: mozna by spis nebylo spatny udelat to jako kradeni aby sli monstra po nejaky dobe pojsnout znovu..
Naposledy upravil(a) Dave Lister dne 22.05.2008 23:53:56, celkem upraveno 1 x.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Triglav píše:Veřejně to oznámeno nebude.
nejvetsi efektivitu by to melo prave kdyz by to oznameny bylo, tohle "neoznamim to takze si myslete uz ze to je zvednuty a vsichni trenujte jako!" je efektivni asi jak temple of serenity

... Vision vs Speech test ...
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Chtěl jsi tím říct že 90.0 je málo? Pokud ano, vyhrazuji si právo neodpovídat ;o).
The First
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Triglav píše:Chtěl jsi tím říct že 90.0 je málo? Pokud ano, vyhrazuji si právo neodpovídat ;o).
Vzhledem k tomu jak dlouho sem to trénil a jakej je výsledek, ti s klidným svědomím řeknu, že nynější stav je málo :).
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

ja to trenim uz dlho u necra a stale mam len neco cez 65 :(

ask for more :p
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Dexxter píše:ja to trenim uz dlho u necra a stale mam len neco cez 65 :(
No jo asi to není skill na trénování pro člověka co hraje pravidelně asi 27 postav no :P
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Edail píše:
Dexxter píše:ja to trenim uz dlho u necra a stale mam len neco cez 65 :(
No jo asi to není skill na trénování pro člověka co hraje pravidelně asi 27 postav no :P
ja hraju pravidelne jednu a mam asi tak stejne.. tim to nebude..
Odpovědět