cca 10-15 itemov ktore donekonecna 1 za sekundu overuju ci na nich nieco nestoji a ak ano ak hodia an ort, hoci je mozne tam dat 0 itemov ale v staticu trochu hrubsiu stenu.
takto s AnOrt ploškami je riešených omnoho viac miest. nieje to problém len wrongu, ale aj iných lokácií, kde by sa to miesto an ort plošiek dalo riešiť proste hrubšou stenou v staticu.
OT v dalších reportoch neriešim aj keby wizzy zostúpil z pekla na svojom "operenom" drakovi.
tak treba by se tam zmensila mistnost a pak by si X lidi stezovalo ze tam lehaj na lagy kuli tomuhle?
a to mi fakt rekni ktera normalni skupina (cti 1 a vic) si tam nahaze sumony kdyz si je tam muzes natahnout prez port,hmmmmmmmmmm?
(a estli se pletu tak ti staci sum na hlavu a i s jednim sumem prezijes jak prd,kdyz uz ty potvory nehazi lava bomby....)
ergo zbytecnost,kdyz uz tak ty ort plosky smazat a nechat zbytek jak je...
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Mir píše:cca 10-15 itemov ktore donekonecna 1 za sekundu overuju ci na nich nieco nestoji a ak ano ak hodia an ort, hoci je mozne tam dat 0 itemov ale v staticu trochu hrubsiu stenu.
menej itemov, menej skriptov, veselsia spherka
omg ploska nekontroluje donekonecna, zda na ni nekdo stoji nebo ne. Ploska kontroluje pouze pri seslapnuti to, jestli to, co ji seslaplo je summon. Kdyz se tam daji zdi, bude tam stejny pocet itemu jako doted.
A co takhle to ze ty ort plosky zcela neplnej ucel protoze staci dat suma na stenu a all stay a ty goblini se o ty sumy zabijou samy...
V tomhle ma Mir pravdu...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor Dan píše:A co takhle to ze ty ort plosky zcela neplnej ucel protoze staci dat suma na stenu a all stay a ty goblini se o ty sumy zabijou samy...
wizzy pozri sa na to realne. ak tam bude dvojita stena tak miestnost síce bude mensia, ale na druhej strane tam v sphere nebude ziaden item, nebudem tam moznost zneuzit nastavenie a sphera bude mat globalne menej itemov a aktivnych skriptov...
ak by DP neupdatovalo mapu tak taketo nieco nenavrhnem, ale tento pristup ma urcity potencial ktory sa da lepsie vyuzit.
akurat ze vaha stale kontroluje ci na nej niekto nestoji. lenze ak nestoji tak pochopitelne ukazuje 0 (: proste trosku blby priklad, alebo mozno len moja blba odpoved, ze? (:
myslim ale ze ty co skutocne vedia ako tie pasce funguju tento navrh zvazia a ak sa ukaze vyhodny tak ho presadia. a niet o com diskutovat...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Shadowsong píše:akurat ze vaha stale kontroluje ci na nej niekto nestoji. lenze ak nestoji tak pochopitelne ukazuje 0 (: proste trosku blby priklad, alebo mozno len moja blba odpoved, ze? (:
myslim ale ze ty co skutocne vedia ako tie pasce funguju tento navrh zvazia a ak sa ukaze vyhodny tak ho presadia. a niet o com diskutovat...
Digitalni vaha to nekontroluje zapne se az na ni nekdo stoupne
...
ale je to dost blbej priklad.. jenom takova prvni vec co me napadla
z pohledu UO... teleportuje snad portovaci ploska porad dokola a kdyz na ni nekdo slapne tak ho to teleportuje taky? nebo je to tak ze na ni stoupnes a ona podiva co ma udelat a udela to. Takhle to je ! a Mire trust me
nainštaluj na tú váhu windows a spheru potom uvidíme
ja verím tomu že v ideálnom prípade by to tak malo fungovať, ale neviem že to funguje tak s NPC. musel by som vidieť zdroják triggeru ONSTEP aby som vedel či reaguje na "Player" alebo "character".
na DP je to nastavené na "character", ale 0 itemov je proste 0 itemov ...
teraz neviem na čo reaguješ xanthos ja VIEM že je to na ontrigger=step. ale aj tých pár riadkov skriptu je plytvanie ked to môžem ošetriť v mule mapy s istotou že aj keby niekto hodil suma do steny tak len do prvej steny a do druhej sa nedostane a teda tam nemusí byť nijaká ploška.