Tomik píše:No to možná stíháš xD ,ale bejt tebou tak pro sychr bych vyrazil ešte dřív :p
uz du
Dej vědet až budeš u prahy :p
Tak se taky přídu dívnout možna )Na Garnata:))Nemam předem obědnat odtahovku co Qvame:)) Zase na druhou stranu Tašim se na Mamonaře:))Ad žije Ramadan co Bim Bame:))To bude zpražka to vidim ) Ješte že už nepiju:))
Trakat a autem? to bude mit detskou autosedacku pod zadkem?
Jo Traku kdyz to budes cist tak by me zajimalo jestli nechces koupit nejakou praseci hlavu, jako kamarada
Hmm Miri, ty starej koni jestli mi to vyjde tak se spolu zrumujem, nevidel sem te takovou dobu, to je hruza...
*cenzurováno* --- Nevim sice kdo mi to smaznul, ale co na tom bylo spatnyho?
Jesse James píše:Trakat a autem? to bude mit detskou autosedacku pod zadkem?
Jo Traku kdyz to budes cist tak by me zajimalo jestli nechces koupit nejakou praseci hlavu, jako kamarada
Hmm Miri, ty starej koni jestli mi to vyjde tak se spolu zrumujem, nevidel sem te takovou dobu, to je hruza...
to zas bude vypadat.. :p
Delaš jako kdyby jse tě to netikalo
To jo no, Tomika uplne vidim jak tam v nedeli lezel polomrtvej v tom kresle
*cenzurováno* --- Nevim sice kdo mi to smaznul, ale co na tom bylo spatnyho?
The Poison píše:...nemam ten psaci program od ty velko-firmy.
Ty toho nemas vic.... mas aspon chlast? (stahni si nakej free program pro otevreni .xls souboru, jestli nic takovyho pro tvoje visty neni, tak je hod do kanalu)
Kdo jede z Brna ? Zacinam uvazovat o vyletu. Auto mam a zatim jsem sam.. Zlíňáky upřednostňuju (kdyz se dopravi do Brna =o) ). Jinak jako taxi jsem levny, platim 20% phm, takze si za cestu vezmu minimum. Mam jedno z nej terennich aut- sluzebni fabii..
Kashe [b](Unity)[/b]
[size=75]Markus (Unity-O) - po smrti[/size]
[size=75]Amen-Ra(Unity) - po smrti[/size]
Toz to jo, tak to ti prenecham Carol a podobne individua, protoze me nejak opravdu nevysly prachy a mam toho hrozny kotel do skoly, budu rad za kazdy den volna. Takze si to tam pekne uzijte
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Kashe píše:Kdo jede z Brna ? Zacinam uvazovat o vyletu. Auto mam a zatim jsem sam.. Zlíňáky upřednostňuju (kdyz se dopravi do Brna =o) ). Jinak jako taxi jsem levny, platim 20% phm, takze si za cestu vezmu minimum. Mam jedno z nej terennich aut- sluzebni fabii..
Markusi, tak jestli ty dojedes, tak se musime desne striskat, bo naposled jsem te videl snad pred 3 ma rokama u Schata .pp.
Kashe píše:Kdo jede z Brna ? Zacinam uvazovat o vyletu. Auto mam a zatim jsem sam.. Zlíňáky upřednostňuju (kdyz se dopravi do Brna =o) ). Jinak jako taxi jsem levny, platim 20% phm, takze si za cestu vezmu minimum. Mam jedno z nej terennich aut- sluzebni fabii..
Hele, taková technická... vadí pes v kufru?
Edit: Jako v autě, ne že bych ho zrovna chtěla zabalit ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]