Tak se taky přídu dívnout možna )Na Garnata:))Nemam předem obědnat odtahovku co Qvame:)) Zase na druhou stranu Tašim se na Mamonaře:))Ad žije Ramadan co Bim Bame:))To bude zpražka to vidim ) Ješte že už nepiju:))Tomik píše:Dej vědet až budeš u prahy :pAlassea píše:uz duTomik píše:No to možná stíháš xD ,ale bejt tebou tak pro sychr bych vyrazil ešte dřív :p
Breznovej Velikonocni srazik v Mongolsku 2008
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Jesse James
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Trakat a autem? to bude mit detskou autosedacku pod zadkem?
Jo Traku kdyz to budes cist tak by me zajimalo jestli nechces koupit nejakou praseci hlavu, jako kamarada
Hmm Miri, ty starej koni jestli mi to vyjde tak se spolu zrumujem, nevidel sem te takovou dobu, to je hruza...
Jo Traku kdyz to budes cist tak by me zajimalo jestli nechces koupit nejakou praseci hlavu, jako kamarada
Hmm Miri, ty starej koni jestli mi to vyjde tak se spolu zrumujem, nevidel sem te takovou dobu, to je hruza...
*cenzurováno* --- Nevim sice kdo mi to smaznul, ale co na tom bylo spatnyho?
- Tomik
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
to zas bude vypadat.. :pJesse James píše:Trakat a autem? to bude mit detskou autosedacku pod zadkem?
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Delaš jako kdyby jse tě to netikaloTomik píše:to zas bude vypadat.. :pJesse James píše:Trakat a autem? to bude mit detskou autosedacku pod zadkem?
- Jesse James
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
To jo no, Tomika uplne vidim jak tam v nedeli lezel polomrtvej v tom kresleMiramar píše:Delaš jako kdyby jse tě to netikaloTomik píše:to zas bude vypadat.. :pJesse James píše:Trakat a autem? to bude mit detskou autosedacku pod zadkem?
*cenzurováno* --- Nevim sice kdo mi to smaznul, ale co na tom bylo spatnyho?
- Tomik
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Přesně sem čekal ,že tohle vytáhnešJesse James píše:To jo no, Tomika uplne vidim jak tam v nedeli lezel polomrtvej v tom kresleMiramar píše:Delaš jako kdyby jse tě to netikaloTomik píše: to zas bude vypadat.. :p
Jinak já zas vidim tebe jak asi v 5 ráno ležíš na stole probudíš se a na čele máš pěknou otlačeninu xD
- The Poison
- Slime Flourisher
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Kdo jede z Brna ? Zacinam uvazovat o vyletu. Auto mam a zatim jsem sam.. Zlíňáky upřednostňuju (kdyz se dopravi do Brna =o) ). Jinak jako taxi jsem levny, platim 20% phm, takze si za cestu vezmu minimum. Mam jedno z nej terennich aut- sluzebni fabii..
Kashe [b](Unity)[/b]
[size=75]Markus (Unity-O) - po smrti[/size]
[size=75]Amen-Ra(Unity) - po smrti[/size]
[size=75]Markus (Unity-O) - po smrti[/size]
[size=75]Amen-Ra(Unity) - po smrti[/size]
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Toz to jo, tak to ti prenecham Carol a podobne individua, protoze me nejak opravdu nevysly prachy a mam toho hrozny kotel do skoly, budu rad za kazdy den volna. Takze si to tam pekne uzijte
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Markusi, tak jestli ty dojedes, tak se musime desne striskat, bo naposled jsem te videl snad pred 3 ma rokama u Schata .pp.Kashe píše:Kdo jede z Brna ? Zacinam uvazovat o vyletu. Auto mam a zatim jsem sam.. Zlíňáky upřednostňuju (kdyz se dopravi do Brna =o) ). Jinak jako taxi jsem levny, platim 20% phm, takze si za cestu vezmu minimum. Mam jedno z nej terennich aut- sluzebni fabii..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Hele, taková technická... vadí pes v kufru?Kashe píše:Kdo jede z Brna ? Zacinam uvazovat o vyletu. Auto mam a zatim jsem sam.. Zlíňáky upřednostňuju (kdyz se dopravi do Brna =o) ). Jinak jako taxi jsem levny, platim 20% phm, takze si za cestu vezmu minimum. Mam jedno z nej terennich aut- sluzebni fabii..
Edit: Jako v autě, ne že bych ho zrovna chtěla zabalit ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
- The Poison
- Slime Flourisher