Budu teď dohánět resty, takže si to připíšu na seznam. Mám pocit, že přímo do jména UAB to nacpat nepůjde (a nebo složitě), ale přinejhorším přidám výpis počtu zvířátek do MB.Brumik píše:A jeste bych se rad optal, zda by neslo aby se u UAB tez ukazoval pocet zviratek v nem jako u AB, ponevazd, kamarad prodaval 100 leopardu v UAB a dotycny kupec chtel mit jistotu zda tam tech leopardu opravdu 100 je,takze vite jak to myslim, aby clovek nekupoval zajice v pytli
Craftsman
Huj. Chtel bych se zeptat jestli je opravdu normalni aby Craft roby meli durabku 0/0. Uz to tady nekdo psal, ale nikdo povolanej se k tomu nevyjadril. Pridava to +5 do mining, lumber, fisfhing a u tehlech skillu se clovek rane nevyhne(nebo kdyz k vam na trhu pribehne nejakej vtipalek a prasti do vas). To je jako by se warovi pri kazdy rane v dungu rozbila roba. Tak jestli neni nekde chyba. Diky za odpoved.
Tak ať se tu nehádáte zbytečně dalších X stran.Všichni píše:...kraft roba a tak vubec...
1. Kraft roba s nastavením durabky 0/0 je záměr a chtěný stav vzhledem k tomu že kraft opravdu nemá jak o róbu přijít. Holt postávání na trhu bude teď obnášet stání s róbou v batůžku a vemete ji jen na práci.
2. Je zajímavé co dokáže vyvolat jedna zničená róba na trhu za diskuze. Rudokope ten který to udělal byl poprávu potrestán a pokud by se něco takového stalo znovu věřím že minimálně prudič vám sice róbu nenahradí ale pro ničitele také není o co stát. Stačí napsat page což se stalo i v tomto případě.
3. Díky Carolyn se můžete těšit, že se onoho stavu 0/0 půjde zbavit, ale nečekejte zázraky
------------------------------------------------------zde odstřihnout
Byl sem tu Orisa
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nejde otevřít Blacksmithy menu přes rose, bloodrock, blackrock a mytheril ingoty, s chybovou hláškou'You lack the skill to use this type of ingot', ačkoliv mám BS skill 110 real a u sebe 25 iron ingotů.
U dalších (iron, copper,gold, shadow, silver, verite a valorite) to zase jde otevřít i přes tyto ingoty. Předpokládám, že se jedná o chybku.
PS: Kolik je třeba bs na možnost kování z bronzu, jen tak pro zajímavost?
U dalších (iron, copper,gold, shadow, silver, verite a valorite) to zase jde otevřít i přes tyto ingoty. Předpokládám, že se jedná o chybku.
PS: Kolik je třeba bs na možnost kování z bronzu, jen tak pro zajímavost?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Dá se jako kdysi něják vyrobit velká špulka drátů jako šla kdysi nebo po revizi bs se usoudilo že se to musí po jednom makřit? Je samozřejmě možnost že jsem na to nepřišel.. Jenom mě zajmá je možno vyrobit velkou špulku drátu jedním poklepáním nebo utinkeřením /pokud mám skill/ a nebo to není možné a musí se to zdlouhavě makřit přes jednotlivý drátky?..
Musíš po jednom...Z 25 stringů uděláš špulku drátů a z 10 špulek uděláš větší. Hoď script a máš to vychytaný.Strike píše:Dá se jako kdysi něják vyrobit velká špulka drátů jako šla kdysi nebo po revizi bs se usoudilo že se to musí po jednom makřit? Je samozřejmě možnost že jsem na to nepřišel.. Jenom mě zajmá je možno vyrobit velkou špulku drátu jedním poklepáním nebo utinkeřením /pokud mám skill/ a nebo to není možné a musí se to zdlouhavě makřit přes jednotlivý drátky?..
Skoda ze hrebiky jsou potreba jen na temer kazdou carpentry vec a drat takrka jen na vlasce. Ste si meli udelat spulky pri treninku, ale to by se nesmelo bezhlave makritStrike píše:Když teda nejvíc makřit pak nechápu proč se daj dělat bedny hřebíků přímo =).. Buď jedno nebo druhý nemá smysl /myslím zrušení velkýho drátu a nebo nechání beden hřebíků/..
Naposledy upravil(a) Byotch dne 27 úno 2008 11:16, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Já jsem krafta měl maxlýho ještě když se o bednách hřebíků všem jenom zdálo.. pak zavedly GMka dráty a bedny.. Mimochodem dráty nejsou potřeba jenom na vlasce, ale i třeba na pojmenovátka a když jich chceš udělat víc tak musíš namakřit wire, pak stringy, ale asi to tak GeeM chcou, mno skript už jsem si napsal. Akorát mám o pár hodin víc na postění na forum =)..
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Až bude kvestík na vylepšení durabky craft roby, bude nějaká nápověda ve formě např. příběhu, nebo to bude přísně tajné v podobě "za devatero draky, devatero ancient lichy a devatero horami žilo bylo jedno úplně nenápadné NPC"?
Papez - The Vampire.