kdyztak oximovo icq.280-877-417Oximus píše:To jsem rad,ze to chapes :p
kdyz je tak inkongnito
citacia Mira z mojej hlavy (rozumej nepresna) - "nekro je absolutne vylucovany z vyprav, pretoze je zbytocny.. blablabla"Eliska píše:Zavedeni pauzy u WoS svitku? Nesmyslne.
Ari navrhuje blbosti na postavy, které jsou mu žejmě cizí.
Pokud někdo hraje mága ve stilu, že má script či makro na odezdění ve čtverci, tak to ani není mág.
Ale právě to, že mág má rychlé zdi, to jediné ho tu udržuje. Když by ste zavedli pauzy na WoS svitky, tak aji nekr bez pauzy na EF svitky to odezdí stejně rychle jako já za mága, což je nesmysl.
Zavedení takové pauzy na WoS svitky, by mága uplně vyřadilo ze hry.
ciste teoreticky (jasne ze to neprojde)Pazdi píše:souhlasím s Eliškou, že srovnávat pauzy svitku a brnění u nekra je dost něco rozdílnýho...
a kdyby nekr měl zdít stejně rychle jako mage...tak imo by dungy začali být víc s nekrama...bo má přece jen pár výhod...taky myslím, že by mage trošku (dost) ztratil na významu
to napad: stejně myslím, že to neprojde....
Elisko usetri me svejch "to by prece neslo hrat" reci, ktery sou hrozne k tematu.Eliska píše:Ari ušetři nás tvých trapných poznámek , když ani nejsou k tématu.
Sem prokouknut.Ari navrhuje blbosti na postavy, které jsou mu žejmě cizí.
A pokud hrac hraje pro mamon tak uz to neni hrac a pokud hrajete s yokem tak to uz vubec nejste nci a pokud blablabla. Co tim basnik probuh chtel rict?Pokud někdo hraje mága ve stilu, že má script či makro na odezdění ve čtverci, tak to ani není mág.
Pokud vas negr haze ef stejne rychle jako ty wos bude chyba mezi klavesnici a zidli.Ale právě to, že mág má rychlé zdi, to jediné ho tu udržuje. Když by ste zavedli pauzy na WoS svitky, tak aji nekr bez pauzy na EF svitky to odezdí stejně rychle jako já za mága, což je nesmysl.
jj by prece neslo hrat!Zavedení takové pauzy na WoS svitky, by mága uplně vyřadilo ze hry.
->Zavedení takové pauzy na WoS svitky, by mága uplně vyřadilo ze hry.Psal jsem někde , že by nešlo hrát?
Coz je ovsem hrozne zajimave, ale kdyz uz se tu hraje s povolenym yokem, tak lze vyuzivat i moznosti, ktere to skyta (mezi nama, ono na tom vubec nezalezi, ale ja takovej script stejne nemam).Co jsem tím chtěl říct? Asi to, že kdo umí aspoň trošku hrát mága nepotřebuje script na odezdění do čtverečku.
->Ale právě to, že mág má rychlé zdi, to jediné ho tu udržuje. Když by ste zavedli pauzy na WoS svitky, tak aji nekr bez pauzy na EF svitky to odezdí stejně rychle jako já za mága, což je nesmysl.Počkej já někde napsal, že necr hází zdí ted při nastavení rychleji než já?
Ja to navrhoval za predpokladu, ze by sel rozlisit fizz -> nesel -> bavim se nad flamem. Resp ta "zabava" nad tim kdo se ozve, je jen bonus.Jen od tebe opravdu rozumné, že tu nevrhuješ návrhy jenom kuli tomu , aby ses pobavil nad flamem. A něco to o tobě i vypovídá.
elisko promin, budem citovat isteho hraca, meles sracky, a coje u teba este horsie motas sa do nich viac a viac... ides mimo diskuzi a na citacia si vymyslas nieco dalsie, so sory...ale neco de do kytek...Eliska píše:Žřejmě si nepochopil, co jsem tim myslel. Myslel jsem to tak, že když mi nastaví pauzu na svitky tak až potom teprve , bude možná necro zdít bez pauzy rychlejc než já.
Já si o tobě nemyslím nic. jsi jen další hráč UO nebo jsi byl nevím.
Ja koukat že on moc uměla englánská jazykaMorlith píše:so sory... but something go wrong...
nie nevies, myslsi si to a myslis si zle z dovodov ktore ak chces mozme prebrat na icqEliska píše:Bylo mi řečeno, ať sem nepíšu a teď už vím proč.
*Sklonil hlavu a s úsměvěm ve tváři si šel uvařit večerní čaj*