Mage

Odpovědět
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Oximus píše:To jsem rad,ze to chapes :p
kdyztak oximovo icq.280-877-417
kdyz je tak inkongnito
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

hmmm pauza u WoS svitků ... v tom případě by musela být pauza i u EF svitků

v jednoduších dungeonech by to nemělo vělký vliv ale co se týká těžšího PvM bylo by to dosti ošementné ...

hlavně na sokách když první stěna bugne tak ta druhá, pokud by měla jít z hlavy ... asi by nedopadla :)

pak když je člověk v obležení mirorů(nebo něčeho horšího) a snaží se něco zazdit jsou to většinou 3 WoS svitky za sebou než se to povede

bylo by to jisté ztížení dungeonů ale myslím, že to není zapotřebí bo pokud GM chtějí stějní nějakou pasáž ztížit můžou tam stěny úplně vyřadit ... viz runy v Sorcu nebo Qeena v desp 1,2 popřípadě ostrůvek 1,4

nechal bych tak jak to, bo mi to přišlo jako zbytečné oslabení mága a hlavně často je to jediná věc co funguje v lagách a ty v poslední době jsou největším problémem výpravy ...
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Empair píše:hlavně často je to jediná věc co funguje v lagách a ty v poslední době jsou největším problémem výpravy ...
v posledni dobe cca 5 let ? :D
Darkness Scream
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkness Scream »

Procpak me se zda ze ty EFka litaj stejne rychle, nebo snad jeste rychlejc nez magovsky zdi ? :wink:
a kdyz tu nekdo napise nazor ve smyslu zvyseni timeru a oduvodni to tim ze ma scriptu na zazdeni at uz do trojuhelniku, ctverce nebo kosoctverce :twisted: ...to uz o tom neco vypovida :)
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád!

TgnOdp Darkness Scream a malá modrá myš...
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

EFka maju oproti magovym stenam jednu velku vyhodu a zo svitku sa kuzlia skutocne rychle.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Eliska píše:Zavedeni pauzy u WoS svitku? Nesmyslne.
Ari navrhuje blbosti na postavy, které jsou mu žejmě cizí.
Pokud někdo hraje mága ve stilu, že má script či makro na odezdění ve čtverci, tak to ani není mág.
Ale právě to, že mág má rychlé zdi, to jediné ho tu udržuje. Když by ste zavedli pauzy na WoS svitky, tak aji nekr bez pauzy na EF svitky to odezdí stejně rychle jako já za mága, což je nesmysl.
Zavedení takové pauzy na WoS svitky, by mága uplně vyřadilo ze hry.
citacia Mira z mojej hlavy (rozumej nepresna) - "nekro je absolutne vylucovany z vyprav, pretoze je zbytocny.. blablabla"
nechcem tym urazit mira bolo to pred par rokmi alebo minimalne jednym co nieco take napisal a ty teraz tvrdis ze by zrazu bol mag nepouzitelny.. ehm no :p no coment...
co sa tyka ariho, fakt si nemyslim ze by nevedel co rozprava, sic by sa mi taka zmena taky nepacila, ale tvrdit ze by to niekoho vyradilo z hry... hele jako sak kler v +5 brnku taky nema sanci neco prezit, ako si v tom mzoe dat dung ? twe omg rofl mao lol..
ale suma sumarum: NEPACI sa mi tento navrh :p (to aby som siel lobovat aby zrusili klerom platy, svitky a tak :( )
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

souhlasím s Eliškou, že srovnávat pauzy svitku a brnění u nekra je dost něco rozdílnýho...
a kdyby nekr měl zdít stejně rychle jako mage...tak imo by dungy začali být víc s nekrama...bo má přece jen pár výhod...taky myslím, že by mage trošku (dost) ztratil na významu
to napad: stejně myslím, že to neprojde....
Lepší je bejt první v pekle než druhej v nebi
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Pazdi píše:souhlasím s Eliškou, že srovnávat pauzy svitku a brnění u nekra je dost něco rozdílnýho...
a kdyby nekr měl zdít stejně rychle jako mage...tak imo by dungy začali být víc s nekrama...bo má přece jen pár výhod...taky myslím, že by mage trošku (dost) ztratil na významu
to napad: stejně myslím, že to neprojde....
ciste teoreticky (jasne ze to neprojde)
ano je to trosku trhly elisko ale.... ale, ak by sa dali pauzy u maga myslis ze by sa nedali i u nekra ? cize tympadom yb sa nic nezmenilo, mozno tak dungy akorat :)
ohladom mojho magovania (ktore je zatial bohuzial ehm, trapne) som tru cove a pod mag takze mne by to bolo sumak a neviem posudit zmenu v lepsich dungoch, ale myslimze takato zmena by minimalne po nejakom case nezostala bez odpovede gms, (konec koncov nechat to v dungu je lepsie ako wipe )
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Potesili ste me, fakt sem se bal, ze se nenajde nikdo kdo zacne s tim jak by to znemoznilo hru za maga a jaka sem lama, sice pozde, ale nezklamali ste, dik! :)
Svatý bojovník bez víry
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Ari píše:Potesili ste me, fakt sem se bal, ze se nenajde nikdo kdo zacne s tim jak by to znemoznilo hru za maga a jaka sem lama, sice pozde, ale nezklamali ste, dik! :)
only 4 you my love :oops:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Rychlost zdeni je primo umerna sile lagu
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Eliska píše:Ari ušetři nás tvých trapných poznámek , když ani nejsou k tématu.
Elisko usetri me svejch "to by prece neslo hrat" reci, ktery sou hrozne k tematu.
Ari navrhuje blbosti na postavy, které jsou mu žejmě cizí.
Sem prokouknut.
Pokud někdo hraje mága ve stilu, že má script či makro na odezdění ve čtverci, tak to ani není mág.
A pokud hrac hraje pro mamon tak uz to neni hrac a pokud hrajete s yokem tak to uz vubec nejste nci a pokud blablabla. Co tim basnik probuh chtel rict?
Ale právě to, že mág má rychlé zdi, to jediné ho tu udržuje. Když by ste zavedli pauzy na WoS svitky, tak aji nekr bez pauzy na EF svitky to odezdí stejně rychle jako já za mága, což je nesmysl.
Pokud vas negr haze ef stejne rychle jako ty wos bude chyba mezi klavesnici a zidli.
Zavedení takové pauzy na WoS svitky, by mága uplně vyřadilo ze hry.
jj by prece neslo hrat!

Navrhoval sem to sem prave protoze sem byl zvedavej kdo se ozve jako prvni jak by hrozne neslo hrat a fakt sem byl DP komunitou skoro zklaman. Ale zachranila si to :) Apropo pokud to nejde zavest z technickych duvodu tak ty hrozne k veci postu sou uplne od veci coz.
Edit: respektive pokud koule neni rozumne schopna rozpoznat fizz a uspesnej pokus tak je to o nicem
Svatý bojovník bez víry
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Netřeba, pořiď si Pentium II. na 266 MHz a máš o pauzy postaráno :).
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Koukam ze koukas, podme vsichni koukat.
Psal jsem někde , že by nešlo hrát?
->Zavedení takové pauzy na WoS svitky, by mága uplně vyřadilo ze hry.
Co jsem tím chtěl říct? Asi to, že kdo umí aspoň trošku hrát mága nepotřebuje script na odezdění do čtverečku.
Coz je ovsem hrozne zajimave, ale kdyz uz se tu hraje s povolenym yokem, tak lze vyuzivat i moznosti, ktere to skyta (mezi nama, ono na tom vubec nezalezi, ale ja takovej script stejne nemam).
Počkej já někde napsal, že necr hází zdí ted při nastavení rychleji než já?
->Ale právě to, že mág má rychlé zdi, to jediné ho tu udržuje. Když by ste zavedli pauzy na WoS svitky, tak aji nekr bez pauzy na EF svitky to odezdí stejně rychle jako já za mága, což je nesmysl.
Jen od tebe opravdu rozumné, že tu nevrhuješ návrhy jenom kuli tomu , aby ses pobavil nad flamem. A něco to o tobě i vypovídá.
Ja to navrhoval za predpokladu, ze by sel rozlisit fizz -> nesel -> bavim se nad flamem. Resp ta "zabava" nad tim kdo se ozve, je jen bonus.
Co to o me vypovida je mi uplne sumak, co si o me budes myslet ty je mi prekvapive taky sumak.
Svatý bojovník bez víry
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Eliska píše:Žřejmě si nepochopil, co jsem tim myslel. Myslel jsem to tak, že když mi nastaví pauzu na svitky tak až potom teprve , bude možná necro zdít bez pauzy rychlejc než já.
Já si o tobě nemyslím nic. jsi jen další hráč UO nebo jsi byl nevím.
:arrow:
elisko promin, budem citovat isteho hraca, meles sracky, a coje u teba este horsie motas sa do nich viac a viac... ides mimo diskuzi a na citacia si vymyslas nieco dalsie, so sory...ale neco de do kytek...
Naposledy upravil(a) Morlith dne 02 úno 2008 02:06, celkem upraveno 1 x.
Viconia DeVir
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viconia DeVir »

Morlith píše:so sory... but something go wrong...
Ja koukat že on moc uměla englánská jazyka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Viconia DeVir dne 02 úno 2008 01:08, celkem upraveno 1 x.
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Kucí, nenavážejte se do elišky, dyť se stačí podívat na podpis a je jasné proč má mindrák. Ono když se vir mágové musí furt měřit s Ritchiem ( který je přece jen mezi negry kapacita ).

A ano, běž si dát čajík, je to lepší než psát nesmysly na forko, obzvlášť když ti poradili ať to neděláš.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

ojojoj :pp vir vs zbytek sveta?:p smele do nich! :lol:
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Eliska píše:Bylo mi řečeno, ať sem nepíšu a teď už vím proč.
*Sklonil hlavu a s úsměvěm ve tváři si šel uvařit večerní čaj*
nie :) nevies, myslsi si to a myslis si zle z dovodov ktore ak chces mozme prebrat na icq :)
to viconia: jj ja viem ale ja nevediet moc dobre tak ja sa ale snazit ucit no ale pointa ostavat a to byt zaklad toho posta :roll:
edit: tak som si to opravil a ked tam ma byt i namiesto y tak vam na to kaslu.. :p
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

jak jste spokojeni s tim snizeni durabky u + kovovek?
treba nedavno sem sel shame, pak prisel domu, robu opravil na 17/17, sel ankh a robka je na 9/17.
To ma byt robka na par dungu?
Odpovědět