Tuning

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Odpovědět
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Ari píše:
Velky Ero I píše:pazdi meles blbosti...jo vraz 5 melounu do ferrari nez ja si radeji vytunim svou karu za melko ..a na silnici dam ferrari do kapse pak si muzes aj tu prestis strcit do prdele :lol:
Na okruhu nebo silnici? Krom nekolika malo useku nemas to Ferari kde davat do kapsy. Nebo si kvuli tomu muzes zajet do Nemecka no.
imo v německu by si sedl na zadek na dálnici před některejma...bo kdoví estli by ho tam pustili s tím, co plánuje mít :lol:
Lepší je bejt první v pekle než druhej v nebi
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Pazdi píše:jak říkám...některé značky jsou o prestiži...a imo opravdu budeš větší bourák, když si dovezeš domu to Lambo bo takhle něco než když strávíš 5 let tuněním auta
To uz je vec nazoru. Ja treba opravdu budu koukat s respektem na nekoho, kdo si vlastnimi schopnostmi udela auto se slusnym pomerem cena/ vykon, nez na pozera, co udela natolik zlou investici, jen aby udelal dojem..
A pokud sme u tech cisel, neprijde mi 4,75 (F 430 F1) nebo kolik milionu cena za +-60 koni navic adekvatni. :lol:
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velky Ero I »

Pazdi píše:
Velky Ero I píše:pazdi meles blbosti...jo vraz 5 melounu do ferrari nez ja si radeji vytunim svou karu za melko ..a na silnici dam ferrari do kapse pak si muzes aj tu prestis strcit do prdele :lol:
jel jsi v tom někdy? seděl jsi někdy ve Ferrari??? bo sedíš zavřenej v garáži s tvým ubah mocným (jednou mocným) autem???
jj melu blbosti, su totiž uplně blbý, bo jsem jeden z těch, kteří se na Rychle a Zběsile podívali, líbili se mu auta, slečny, co tam byli...ale to bylo všecko...bohužel (bohudík) se mi nestalo to, co Tobě - že bych se z toho filmu zbláznil...dívej, znám kluka, kterej má novou M3ku...dal za ní kotel peněz...a na jednom sraze ho předjel nějakej tupounek v nějakým nadupaným CLIU GTI...a myslíš, že se kvůli tomu šel zastřelit? bo že šel auto shodit ze skály??? jak říkám...některé značky jsou o prestiži...a imo opravdu budeš větší bourák, když si dovezeš domu to Lambo bo takhle něco než když strávíš 5 let tuněním auta (nacpáním 2 turba do auta, který nemá ani jedno:-D - btw počítals někdy kolik Tě tyhle mocný upravy budou stát? nebo si skončil jen u koupení ubah neonu pod auto a šupa tuzing světel, který svítí tak neskutečně dobře, že si připadáš jak bludička???)
btw za 5M koupíš F 430 F1 - ta mrška má něco okolo 500kW (imo o kousek víc než "Tvých" 600 koní, takže tu nemel blbosti:p ) jinak Modenu bo takový srandy koupíš za 2M -> ale jde vidět že máš přehled:)
hele meles sracky....bych tu nahadzel fotky z mist v anglii kde maji hangari z nadupanyma autama ..a maji tam aj ferrari aj lamba atd...a predstav si ze vo ferrari sem uz sedel a dokonce sme nanem aj jel ako spolujazdec...a jel sel aj na 1000 konovem Nissan Skyline GT R34 takze brouku pls prestan tady placat neco o NFS podobne sracky...pac ja sem uz neco zazil na rozdil od tebe co jenom vysedavas za PC paris uo...
Ero Rulez are back! :p
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Pazdi píše:
Ari píše:
Na okruhu nebo silnici? Krom nekolika malo useku nemas to Ferari kde davat do kapsy. Nebo si kvuli tomu muzes zajet do Nemecka no.
imo v německu by si sedl na zadek na dálnici před některejma...bo kdoví estli by ho tam pustili s tím, co plánuje mít :lol:
ked som svoje auto neisom do londyna tak soma si cez nemecko nesiel co???? :cry: :cry: :cry:
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Raegann píše:
Pazdi píše:jak říkám...některé značky jsou o prestiži...a imo opravdu budeš větší bourák, když si dovezeš domu to Lambo bo takhle něco než když strávíš 5 let tuněním auta
To uz je vec nazoru. Ja treba opravdu budu koukat s respektem na nekoho, kdo si vlastnimi schopnostmi udela auto se slusnym pomerem cena/ vykon, nez na pozera, co udela natolik zlou investici, jen aby udelal dojem..
A pokud sme u tech cisel, neprijde mi 4,75 (F 430 F1) nebo kolik milionu cena za +-60 koni navic adekvatni. :lol:
:wink:
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Ari píše:
No predstav si ze unas na vychodu ma jedne tipek ferrari F430...a sem se snim honil po silnici a co sa tyka startu nic moc..drzel sme se ho ale pak kdyz uz to rozjel ano ujel mi....ale proste rikam ze za tolik penez co to stoji je blbost vyhodit pac to co ta m v sobe proste az tolik nestoji. Dik
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Velky Ero I píše:hele meles sracky....bych tu nahadzel fotky z mist v anglii kde maji hangari z nadupanyma autama ..a maji tam aj ferrari aj lamba atd...a predstav si ze vo ferrari sem uz sedel a dokonce sme nanem aj jel ako spolujazdec...a jel sel aj na 1000 konovem Nissan Skyline GT R34 takze brouku pls prestan tady placat neco o NFS podobne sracky...pac ja sem uz neco zazil na rozdil od tebe co jenom vysedavas za PC paris uo...
:DDDD tak teď jsi mi to brutálně nandal...asi vypnu pc a půjdu za mámou otřít slzičky do kapesníku....
jakože dětičky, který kopou nohama kolem sebe, když někdo nesdílí názor jako ony už znám...ale ty se chováš imo eště trošku hůř...nikdo ti tady neřekl, že jsi idiot s těma tvejma super názorama na tuning a na to, že závodíš s ferrari:-D a ty tady začneš mluvit o sračkách a urážet lidi? jakože seš hustej, když jsi ve Ferrari jel jako spolujezdec, až budeš chvilku sedět za volantem, tak příjď pokecat...
btw líbí se mi, jak si zhodnotil můj život, že jsem prd zažil a hraju jen uo:-DDD nejen, že seš asi největší a nejlepší tuner tu u nás...aj jasnovidec....so RESPECT :lol: :lol: :lol:
Velky Ero I píše:...prestan tady placat neco o NFS podobne sracky...
a ty prosím si sedni, napočítej do desítí uklidni se, znovu přečti posty co jsem psal a ukaž mi kde jsem psal o NFS - imo z toho už trošku blbneš :roll:
Naposledy upravil(a) Pazdi dne 31.01.2008 12:30:41, celkem upraveno 3 x.
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Raegann píše:To uz je vec nazoru. Ja treba opravdu budu koukat s respektem na nekoho, kdo si vlastnimi schopnostmi udela auto se slusnym pomerem cena/ vykon, nez na pozera, co udela natolik zlou investici, jen aby udelal dojem..
souhlasím s tím, že se taky ohlídnu za fajn autem, který není čistě seriovka...jen ono tuning a tuning no...jakože znám pár lidí, který nahodí na fáčko křídlo na konec střechy a hoděj koncovku výfuku bo eště fofr pruhy a myslej, že maj kotel koní navíc....
klobouk dolů před přestavbama...jeden člověk z obyč R6 E36 si zrobil v podstatě M3 - ale to je většinou cenově uplně jinde než kdyby si to pořidíil přímo...ale je fakt, že měl asi nějakej vztah k autu a prostě byl to jeho sen...tak proč ne...
ale poslouchat tu řeči nějakýho zamindrákovanýho člověka o tom, jak bude mít strašně mocnou káru - to mi opravdu nic moc nedává to je tak max. k smíchu
jinak k těm číslům - ptal jsem si i ERA na kolik ho ty jeho upravy vyjdou...neodpověděl...takže bych to ještě možná neuzavíral:)
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Pazdi píše:
Raegann píše:To uz je vec nazoru. Ja treba opravdu budu koukat s respektem na nekoho, kdo si vlastnimi schopnostmi udela auto se slusnym pomerem cena/ vykon, nez na pozera, co udela natolik zlou investici, jen aby udelal dojem..
souhlasím s tím, že se taky ohlídnu za fajn autem, který není čistě seriovka...jen ono tuning a tuning no...jakože znám pár lidí, který nahodí na fáčko křídlo na konec střechy a hoděj koncovku výfuku bo eště fofr pruhy a myslej, že maj kotel koní navíc....
klobouk dolů před přestavbama...jeden člověk z obyč R6 E36 si zrobil v podstatě M3 - ale to je většinou cenově uplně jinde než kdyby si to pořidíil přímo...ale je fakt, že měl asi nějakej vztah k autu a prostě byl to jeho sen...tak proč ne...
ale poslouchat tu řeči nějakýho zamindrákovanýho člověka o tom, jak bude mít strašně mocnou káru - to mi opravdu nic moc nedává to je tak max. k smíchu
jinak k těm číslům - ptal jsem si i ERA na kolik ho ty jeho upravy vyjdou...neodpověděl...takže bych to ještě možná neuzavíral:)
:(( ...twe ty ses dobrej no... pac ja robim taky uplnu prestavbu ted s jednim typkem jednam pres mail o mim aute co by bila najlepsi alernativa abych dosahl tech 600koni...a mi napsal ze maji jednu firmu co by to dokazala alebo jeste zisti ci se da do me kary namontovat motor: RB26 DETT.... ale tebe to asi nic nerika...

Ohledne toho ferrari aha cize tym chces naznacit ze si jezdil na ferrari? :lol: :lol: ako je to mozne ale moc otom pochybuju...pac lidi co jezdi na ferrari by takove picoviny jak ty tu pises by nepsali...

A jo sem zamindrakovanej :D ...ale ja sem uz aspon neco udelal na rozdiel odteba co tu jenom buzerujes :D ....tak sa zamysli a az nieco dokaez v tunigu tak sa ozvy :wink:

A moje upravy me vysli naco me vysli....zatim sem delal jenom styling ...vsetko som si sam navrhoval sam vybavoval...skoro aj sve sam delal....takze fakt si vyprosim to nazev zamindrakovanej nefim co...

A fakt uz dalej nemam naladu se tu hadat PAZDI je king vie vsetko....jezdi na ferrari :D ...bacha nanej ...papa :lol:
Polemic
Inkless
Inkless

Příspěvek od Polemic »

Ero nikoho tvuj Tunig nezajima.Tak jdi do garaze, namontuj si novej vyfuk , chod na sa tom prejst a povedz si aky si macher. Nevim co na tu furt dokazujes ze jaky je ten Tuning dobrej. Keby si nehral Need fo Speed tak o tom ani nevies :)
SKApem zarucene prvy :P

Guards ?
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Polemic píše:Ero nikoho tvuj Tunig nezajima.Tak jdi do garaze, namontuj si novej vyfuk , chod na sa tom prejst a povedz si aky si macher. Nevim co na tu furt dokazujes ze jaky je ten Tuning dobrej. Keby si nehral Need fo Speed tak o tom ani nevies :)
a ty neotvaraj tuto sekciu....ked ta to nezaujima toto je pokec..mzoem si tu pisat co chcem ak nevies citat vola sa to ze TUNING cize ked ta to nezaujima a aj ostatnych pls neotvarajte to a nepostujte tu dik.
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Fakt zasnem nad kecami niektorych ludi :D ...ale neva no aspons a nenudim a sa aj z chuti zasmejem....len aby ste vedeli ja mam v pici co si omne ludia myslia...ja viem svoje a to mi staci :wink:
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Velky Ero I píše::(( ...twe ty ses dobrej no... pac ja robim taky uplnu prestavbu ted s jednim typkem jednam pres mail o mim aute co by bila najlepsi alernativa abych dosahl tech 600koni...a mi napsal ze maji jednu firmu co by to dokazala alebo jeste zisti ci se da do me kary namontovat motor: RB26 DETT.... ale tebe to asi nic nerika...
přiznávám, nic moc mi to neříká...pohybuju se trošku v jiný značce aut...
Velky Ero I píše:Ohledne toho ferrari aha cize tym chces naznacit ze si jezdil na ferrari? :lol: :lol: ako je to mozne ale moc otom pochybuju...pac lidi co jezdi na ferrari by takove picoviny jak ty tu pises by nepsali...
řekněme, že znám člověka, kterej podniká v tom, že pronajímá luxusní auta...sem tam přijede na nějakej sraz...ale třeba až někdy budeš mít čas, tak se domluvíme a stavíš se:p
Velky Ero I píše:A jo sem zamindrakovanej :D ...ale ja sem uz aspon neco udelal na rozdiel odteba co tu jenom buzerujes :D ....tak sa zamysli a az nieco dokaez v tunigu tak sa ozvy :wink:
nehodlám v tuningu nic moc dokazovat...mě moje auto stačí...je fakt, že chci pořešit pár maličkostí, ale tuning bych to nenazýval...jde jen o výfuk, svody, vačku, jiný sání a tak...jednoduchý věci za pakatel...
Velky Ero I píše:A moje upravy me vysli naco me vysli....zatim sem delal jenom styling ...vsetko som si sam navrhoval sam vybavoval...skoro aj sve sam delal....takze fakt si vyprosim to nazev zamindrakovanej nefim co...
zvláštní, co znám lidi, co se tuningem zabývají, tak většinou začnou jízdníma vlastnostma a pak až řeší styling...ale je fakt, že já jsem nic nedokázal sry no:p
Velky Ero I píše:A fakt uz dalej nemam naladu se tu hadat PAZDI je king vie vsetko....jezdi na ferrari :D ...bacha nanej ...papa :lol:
o tom, že bych byl king jsem nikde nepsal, jestli si vzpomínám...to že jezdím jsem taky nikde nenapsal...teda jezdím, ale samozřejmě ne ve Ferrari, na to nemám:-) a kdybych měl...tak bych si ho asi stejně nekoupil:)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

já mám golfa s modrým výfukem kolik mi to přidalo koní?

jinak můj názor na tuning

Líbí se mi desingovej tuning, prostě když to auto změní vzhled je krásně vyhlazené od hran a rohů to se mi libí ani to nepřijde tak draho

tunit motor abych z 250 koní měl 600 no řeknu to asi takhle to je jako bych si tunil procesor z 1.8 GhZ na 4.5 GhZ hezky se mi to poslouchá ale asi bych se bál že mi to jednou auto ujede pod prdelí a budu rád, že mi zbydou nohy na normalní chuzi. Navíc v české republice nebo na slovensku s tim můžeš leda machrovat, protže nemáš kde bys to provětral
Naposledy upravil(a) Prafotr Morava dne 31.01.2008 13:16:23, celkem upraveno 2 x.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Velky Ero I píše:... by takove picoviny jak ty tu pises by nepsali...
Velky Ero I píše:...len aby ste vedeli ja mam v pici co si omne ludia myslia...ja viem svoje a to mi staci :wink:
jen abys věděl...nepotřebuju si o Tobě nic moc myslet stačí mi způsob Tvýho vyjadřování:-) 8)
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Prafotr Morava píše:já mám golfa s modrým výfukem kolik mi to přidalo koní?
záleží na tom, jak velkou díru máš na konci a jak moc rezne kámo
ale na výfuk kašli...fofr pruhy sou lepší :lol:
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Velky Ero I píše:aspons a nenudim a sa aj z chuti zasmejem...
Jojo, všichni jsme trapní a strašně nás žere jak jsi ohromně nad věcí, a jak ty se směješ nám... :? :cry:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

otroci aut fuj. auto ma slouzit!
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Asi takhle ->
Fakt nevim,co bych si ybral,kdyby prede mnou stal nejakej Audi R8 V12,nebo nejakej krasne tuningovanej N Lancer.
Seriovky i tuningy maj kazda neco do sebe.
(Btw vase diskuze je uplne bezpredmetna,jen stret nazoru,nic vic.)
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Oximus píše:(Btw vase diskuze je uplne bezpredmetna,jen stret nazoru,nic vic.)
A tady existují i jiný diskuze? :shock:
A jen tak mezi řečí, zrovna ty jsi v každý takový diskuzi :)
Odpovědět