Velky Ero I píše:
( ...twe ty ses dobrej no... pac ja robim taky uplnu prestavbu ted s jednim typkem jednam pres mail o mim aute co by bila najlepsi alernativa abych dosahl tech 600koni...a mi napsal ze maji jednu firmu co by to dokazala alebo jeste zisti ci se da do me kary namontovat motor: RB26 DETT.... ale tebe to asi nic nerika...
přiznávám, nic moc mi to neříká...pohybuju se trošku v jiný značce aut...
Velky Ero I píše:Ohledne toho ferrari aha cize tym chces naznacit ze si jezdil na ferrari?

ako je to mozne ale moc otom pochybuju...pac lidi co jezdi na ferrari by takove picoviny jak ty tu pises by nepsali...
řekněme, že znám člověka, kterej podniká v tom, že pronajímá luxusní auta...sem tam přijede na nějakej sraz...ale třeba až někdy budeš mít čas, tak se domluvíme a stavíš se:p
Velky Ero I píše:A jo sem zamindrakovanej

...ale ja sem uz aspon neco udelal na rozdiel odteba co tu jenom buzerujes

....tak sa zamysli a az nieco dokaez v tunigu tak sa ozvy
nehodlám v tuningu nic moc dokazovat...mě moje auto stačí...je fakt, že chci pořešit pár maličkostí, ale tuning bych to nenazýval...jde jen o výfuk, svody, vačku, jiný sání a tak...jednoduchý věci za pakatel...
Velky Ero I píše:A moje upravy me vysli naco me vysli....zatim sem delal jenom styling ...vsetko som si sam navrhoval sam vybavoval...skoro aj sve sam delal....takze fakt si vyprosim to nazev zamindrakovanej nefim co...
zvláštní, co znám lidi, co se tuningem zabývají, tak většinou začnou jízdníma vlastnostma a pak až řeší styling...ale je fakt, že já jsem nic nedokázal sry no:p
Velky Ero I píše:A fakt uz dalej nemam naladu se tu hadat PAZDI je king vie vsetko....jezdi na ferrari

...bacha nanej ...papa

o tom, že bych byl king jsem nikde nepsal, jestli si vzpomínám...to že jezdím jsem taky nikde nenapsal...teda jezdím, ale samozřejmě ne ve Ferrari, na to nemám:-) a kdybych měl...tak bych si ho asi stejně nekoupil:)