AFK

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

No jo, když vás nebaví něco dělat s malejma skillama, tak makrujte, ale prostě v pravidlech je jasně stanoveno, že nebudete AFK, tak nebuďte...
Je to prostě jedna z podmínek serveru, na kterém hrajete. A serverů, kde je povoleno makrovat AFK je docela dost. Stejně, jako exitují servery, kde nemůžete být s postavou vůbec AFK - na dotaz GM jste povinni odpovědět hned a to i když nic neděláte... Prostě se s tím smiřte...

BTW: se divím, že tenhle topic ještě není locklej - že tu nic kloudnýho nepadne, bylo jasný už z názvu topicu a prvního ubrečeného postu...
Zpřísnit tresty za AFK...
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Pepik píše:No jo, když vás nebaví něco dělat s malejma skillama, tak makrujte, ale prostě v pravidlech je jasně stanoveno, že nebudete AFK, tak nebuďte...
Je to prostě jedna z podmínek serveru, na kterém hrajete. A serverů, kde je povoleno makrovat AFK je docela dost. Stejně, jako exitují servery, kde nemůžete být s postavou vůbec AFK - na dotaz GM jste povinni odpovědět hned a to i když nic neděláte... Prostě se s tím smiřte...

BTW: se divím, že tenhle topic ještě není locklej - že tu nic kloudnýho nepadne, bylo jasný už z názvu topicu a prvního ubrečeného postu...
Zpřísnit tresty za AFK...
Nikde sem tu nerekl ze nesouhlasim se zakazem afk, jen jsem rekl ze moje zkusenost je jak tu nekdo uz napsal, ze hrat za takovyho cerstve vykopanyho nekra je fakt sebemrskacsky... treba takovej klerik to ma o mnoho jednodussi v tehle zacatcich. chtelo by to vyvazit.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

Inkvizitor Dan píše:Nikde sem tu nerekl ze nesouhlasim se zakazem afk, jen jsem rekl ze moje zkusenost je jak tu nekdo uz napsal, ze hrat za takovyho cerstve vykopanyho nekra je fakt sebemrskacsky... treba takovej klerik to ma o mnoho jednodussi v tehle zacatcich. chtelo by to vyvazit.
To taky nebyla reakce jen na tebe - to byl spíš průřez topicem, jako takovým,

IMO - ten rozdíl, mezi tím, co vykopeš stejně nebude moc velkej - u clerdu než natrénuješ přijatelně healing, magerku a mace, taky nic moc...

Jediný povolání, který se víceméně makrování nevyhne je craft - protože dělat BS, nebo nějakej jinej skill s tím, že budu vyrábět věci, jen co chci prodat/potřebuju atd. to by bylo tak na pár let... Ale prostě u toho člověk musí sedět a hlídat to - to je cena za to, že to bude o něco dřív...

Edit: BTW: tohle je docela síla :D.
17.12.2007 15:28 Jimmy Rucka 70897a - Evidentně ho první prohřešek ani trochu nepoučil. Mít dva afk prohřešky skoro za sebou je opravdu um. Totálně AFK šipkovaná. 2. AFK prohřešek *E*
13.12.2007 00:50 Jimmy Rucka 70897a - Jimmy zapomněl asi ručku na klávesnici a tak jel makro a nebyl tu. 1 AFK prohřešek meditace.
Naposledy upravil(a) Pepik dne 22.12.2007 21:53:31, celkem upraveno 2 x.
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Ale zas to ma jednodusi v pokrocilejsim stadiu hrani,a hra za nej je mnohem zajimavejsi nez za wara/pala/vampa,kteri jsou sice vytreovani za mesic ale asi tak stejnou dobu te budou bavit :p
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Oximus píše:Ale zas to ma jednodusi v pokrocilejsim stadiu hrani,a hra za nej je mnohem zajimavejsi nez za wara/pala/vampa,kteri jsou sice vytreovani za mesic ale asi tak stejnou dobu te budou bavit :p
Nojo, u techhle povolani ti ta hra da jen tolik, kolik ji das ty. Pokud se nekdo nudi za plechace, mozna to bude tim, ze proste hraje tuctovyho plechace a tak ma z toho tuctovou zabavu. Po cca peti letech si toho wara stale rad zahraju a nemuzu rict, ze by me to nebavilo. Ale chapu, pokud nekdo vysparuje za mesic, tak o tom povolani vubec nemuze nic vedet a ani si to uzivat. Proste zbali tu svoji +9 halu (to je preci nejlepsi zbran.. :p) a jde dvojklikat do dungu jako prihopsavac..
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

To byl jenom priklad,nemyslel jsem to tak,ze to tak mam i ja - hraju za palata rok a pul a stejne me porad bavi.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Protoze to bude smazany muzu sem jeste neco napsat
Povoleni afk trenovani/makrovani by jen zvysilo pocet grazliku kteri by sem hned chteli
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: AFK

Příspěvek od Kelnor »

AFK prohřešky,

Vážení hráči, od dnešního dne přichází v platnost následující pravidlo ohledně trestů afk prohřešků. Pokud hráč zavřený za AFK nemá minimálně rok žádný prohřešek bude jeho AFK prohřešek brán následujícně: 1.AFK jako 1.AFK. Bude-li to 2.AFK prohřešek a nebude-li hráč mít minimálně rok žádný prohřešek bude tento AFK prořešek brán jako 1.AFK prohřešek. 3.AFK by takto byl brán jako 2.AFK a 4.AFK jako 3.AFK.
Rok je dlouhá doba a pokud někdo dokáže po celý rok hrát bez prohřešku má šanci na malé zvýhodnění. Stále však věříme, že jde hrát bez prohřešků jakýchkoliv.

*GM Team*
Počítá se od teď, nebo všeobecně od prvopočátku kdy člověk začal hrát ? Tzn. neudělal-li jsem za poslední dva roky nic, pokud se stane že moje kroky povedou do jailu, bude to bráno jako první prohřešek ?
Kelnor - Člen Spolku
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kelnor píše: Počítá se od teď, nebo všeobecně od prvopočátku kdy člověk začal hrát ? Tzn. neudělal-li jsem za poslední dva roky nic, pokud se stane že moje kroky povedou do jailu, bude to bráno jako první prohřešek ?
Takhle je to napsany proto, aby se zpetne nekdo nedozadoval neceho.

Takze jde o to, ze zavru li te dneska tedka. Ty nemas prohresek min. rok tak dostanes bud v pripade ze mas uplne prvni prohreske, prvni prohresek AFK. Kdyz to bude naky Xtej tak se odecita 1. ZA 2SFK dostanes tedy 1AFK. Takze tak.
Hoghar
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoghar »

Ja bych to po vice jak treba peti letech mazal ze seznamu afk uplne :wink:
Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
Elminster (Chaos Warriors)
Odpovědět