AFK
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
AFK
Ultimu hraju asi měsíc, ale ještě jsem nenarazil na to, jak dát pořádně hráčům vědět, že nejsem u počítače. Kdykoliv si chci odskočit, tak na mě ve městě lidi mluví a když se vrátím, tak nadávají, že jsem neodpovídal. Jsem-li mimo město, většinou mi ani nezbyde čas se ukrýt a poté mě PK zabijou. Přišlo mi jako dobrý nápad udělat to jako na jiných serverech, že pokud se zadá napšíklad ".afk", nad postavou by se v pravidelných intervalech zobrazovala hláška že postava je mimo. Příkazem ".afk nejaky text" se zase bude stále vypisovat hláška, kterou hráč napsal. Samozřejmě že v takovémto případě by PK měli zákaz útočení na postavu.
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Brrr, tolik zbytečných keců navíc, to radši hodit za jméno [afk]... ale stejně je to dle mého zbytečnost, když zrovna nejsi u PC tak hidni, odlogni nebo stůj na málo frekventovaném místě... :]
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle teda neprojde si myslím. Nabíhá zde další práce s kontrolou, když te někdo zabije s AFK statusem, navíc pak zneužitelnost v PvP, prudení atp. navíc imho zbytečnost jak rikala Carolyn. Kdyz chces byt AFK mimo GZ tak jdi do domecku, kdyz ho nemas tak bud hidni a pokud te nekdo i tak zabije tak to je holt DP :p. A navic nevidim moc duvodu proc byt AFK a neodlognout pritom.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Re: AFK
Jj, jasně.Iverka píše:Samozřejmě že v takovémto případě by PK měli zákaz útočení na postavu.
To by bylo rly zajímavýYou see: Player Killer
.afk
Your Name: "zzzz"
Jinak stačí odlognout nebo hidnout pokavaď seš na místě kde nemůžeš odlog. Pokavaď se tak strašně moc bojíš, že tě někdo zabije, když u toho nejsi, tak od toho neodcházej, nebo odkopni pryč
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
skutekně?Dave Lister píše:nevim co se tady vubec resi, kdyz nechci aby me nekdo prudil nebo zabijel tak jednoduse odlognu.. zbytecnost ktera by akorat posilila lagy imo..
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Re: AFK
Ne, ze bych chtel prudit, ale zkus hrat UO aspon pul roku. Zjistis, ze drtiva vetsina veci, ktere te ted trapi, se da vyresit jinak nez zmenou v systemu.Iverka píše:Ultimu hraju asi měsíc, ... ostatni "skvele" napady.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jj presne tak..napr. afk modrak v mytherilu tak ho sjedes prodas myth odkoupis kill a 150k ti zbyde.. to je hnusJaina píše:Presne jak hovoris , keby si mal dobry equip kludne ta v gz sunda modrak a vyfully ta...Pheme píše:Kdyz bys dal vedet, ze jses afk, jako bys rekl, rozdavam itemy
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- NightKiller
- Orc Writer
150k?v dnesni dobe tak 250kErik Nighelt píše:jj presne tak..napr. afk modrak v mytherilu tak ho sjedes prodas myth odkoupis kill a 150k ti zbyde.. to je hnusJaina píše:Presne jak hovoris , keby si mal dobry equip kludne ta v gz sunda modrak a vyfully ta...Pheme píše:Kdyz bys dal vedet, ze jses afk, jako bys rekl, rozdavam itemy
Nj takovy pripady uz tu byli to je faktJaina píše:Presne jak hovoris , keby si mal dobry equip kludne ta v gz sunda modrak a vyfully ta...Pheme píše:Kdyz bys dal vedet, ze jses afk, jako bys rekl, rozdavam itemy
*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*
Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Jo to se to driv hralo na dp, trava byla zelenejsi, nebe modrejsi.... nic, jen vzpominam
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Mno ale dajme tomu ze ten modrak stoji v fenix komplu a elvenka afk . Pride neaky hrac , sunda ho , nalooti si brnko mozno za m [ nevim kolko ted stoji ] preda ho a potom si za smiesnych 100k vykupi kill..Wizzy píše:proc ne? modrak ma za to killJaina píše:To hunter >>>> Tebe sa zda uplne normalne ze modrak zabije modraka a vyfully ho ? ;]
Este mi povedz jeho sikovnost nech sa zasmejem :]
I´m lovin´it