AFK

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

Wizzi:
Hidnuti prohresku v listu :D ano vybornej napad ... dobry den chci k vam do guildy nemam zadnej prohresek uz dva roky jsem uplne bezuhonny hrac.

icq GM: prosimte co ten a ten?
odpoved: 1x afk, 2k polen sprosta mluva, delete jineho accounty za bugovani ale byl bohatej tak si to nechal hidnout
ano vybornej napad =)

ad odpustky: Myslím že na tohle už někde odpovídal aji Triglav že je to nežádoucí a že by to jen vedlo k tomu > ha můžu být jendou afk stejně mě to pak smažou tak to nechám přes noc a uvidím.

Odehrát tady za své postavy s nula nebo jedním afk prohřeškem x let myslím není vůbec problém tak naco odpustky těm kteří kašlou na pravidla.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Glorfindel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Glorfindel »

AFK je nafouknutej problem, osobne bych to trestal daleko mirnejc. Ma to bejt hrak pro pobaveni a ne koncetrak, kdy musis tydny sedet u kompu a koukat jak se prelejval lahvicky. Jo jasny, takle si clovek toho skillu vic vazi a taky nemusim mit vsechny skilly, ale me se liby a bavi me si v dungu neco mychnout, je to proste zajimavy odliseni od jinych her ze si spoustu veci sam vyrobim... Jo taky u toho muzes delta spoustujinych ,,veci" jako surfovat apd. , no ale s tim stale neni nulove riziko ze te nezabasnou bo si nemusis pana v kapi vsimnout (takle jsem jednou prehledl medvidka koalu). Detska co chodej do skoly maj mozna cas u toho ztravit celej den, ale trochu starsi clovek ho proste nema(pokud si chce obces zajit na jedno nebo chce aby ho detska doma poznali) a jestli ma zajem hrat maga, tak to afk je pro nej pomalu jedina moznost.
DP ma super system, to afk bych tak neresil....ten skill me prijde dost zaplacenej pouze svimi naklady.
Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

Nafouknutej? Fakt docela by me zajimalo jaky by melo vliv 400 lidi makrujicich jen proto ze muzou a pritom jsou nekde v praci mimo svuj pocitac doma ... jak by sis potom uzival tu svou hru v tom dungu ?
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Glorfindel : Dyt magera jde rychle...Me mag trval tri tydny na 95,pak dva tydny po dungach na 100...
Glorfindel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Gil-Galad píše:Nafouknutej? Fakt docela by me zajimalo jaky by melo vliv 400 lidi makrujicich jen proto ze muzou a pritom jsou nekde v praci mimo svuj pocitac doma ... jak by sis potom uzival tu svou hru v tom dungu ?
Zmenilo by se to pouze prez noc(rekneme od 23:00 do 9-10:00) a ve chvilich kdy se hraje nevic by se to stejne moc neprojevilo.
Glorfindel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Oximus píše:Glorfindel : Dyt magera jde rychle...Me mag trval tri tydny na 95,pak dva tydny po dungach na 100...
Jo kolik hodin denne, ono kdyz prijdes v 5 z prace, tak ti toho casu zas tak moc nezbude.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Gil-Galad píše: icq GM: prosimte co ten a ten?
odpoved: 1x afk, 2k polen sprosta mluva, delete jineho accounty za bugovani ale byl bohatej tak si to nechal hidnout
ano vybornej napad =)
ano ty mas dneska trochu vyjeto vid? nebo neumis cist vid?
pokud vim bavi se tu o AFK prohreskach

nebo jen post+ ala mir ?

... Vision vs Speech test ...
Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

ok promin tak napisu:
odpoved: ma tri afk prohresky za to a to a to...

cilem nebylo resit jake prohresky schovat a jake ne ale to ze by to byl dalsi duvod uplne zbytecne otravovat GM coz jsi asi zjevne z meho postu nepochopil no :( priste to napisu jednoznacne.

E: pismenka
Naposledy upravil(a) Gil-Galad dne 16.12.2007 10:54:11, celkem upraveno 1 x.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Glorfindel píše:
Oximus píše:Glorfindel : Dyt magera jde rychle...Me mag trval tri tydny na 95,pak dva tydny po dungach na 100...
Jo kolik hodin denne, ono kdyz prijdes v 5 z prace, tak ti toho casu zas tak moc nezbude.
No hele,kdyz si vezmes,ze ze skoly prijdu prumerne ve dve,+ 2 hodiny venku,+ hodina uceni= 17:00.Pak treba ten cas obetuju a tech 5 hodin makruju,mezitim si delam referaty(Nafk),nebo koukam na nejake filmy(BS player forever).Ale nerikam,o vikendech u toho muzu sedet klidne celej den (coz jsem delal naposled tak 3 roky zpatky) (mozna) narozdil od vas.Ale kdyz ten cas tomu venujes,stejne to mas za takovych 4-5 tydnu hotove,coz neni moc.
Glorfindel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Oximus píše:
Glorfindel píše:
No hele,kdyz si vezmes,ze ze skoly prijdu prumerne ve dve,+ 2 hodiny venku,+ hodina uceni= 17:00.Pak treba ten cas obetuju a tech 5 hodin makruju,mezitim si delam referaty(Nafk),nebo koukam na nejake filmy(BS player forever).Ale nerikam,o vikendech u toho muzu sedet klidne celej den (coz jsem delal naposled tak 3 roky zpatky) (mozna) narozdil od vas.Ale kdyz ten cas tomu venujes,stejne to mas za takovych 4-5 tydnu hotove,coz neni moc.
Mozna mas pravdu, ale proste mi to prijde zbytecny resit naky afk...
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Jako uplne zbytecny to neni,bo DP ma byt zivej shard,ne shard plnej afkaru...Afk neni hra,je to proste vegetace,hrac pritom nedela nic pro server ani pro hru..
Glorfindel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Oximus píše:Jako uplne zbytecny to neni,bo DP ma byt zivej shard,ne shard plnej afkaru...Afk neni hra,je to proste vegetace,hrac pritom nedela nic pro server ani pro hru..

No v tom s tebou nesouhlasim, protoze jestli u toho sedim nebo ne, kdyz tu danou cinnost provadet musim/chci servr nepozna a tudis se prinos nemeni.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Gil-Galad píše:ok promin tak napisu:
odpoved: ma tri afk prohresky za to a to a to...

cilem nebylo resit jake prohresky schovat a jake ne ale to ze by to byl dalsi duvod uplne zbytecne otravovat GM coz jsi asi zjevne z meho postu nepochopil no :( priste to napisu jednoznacne.
nepochopil, skutecne to budes muset asi napsat jednoznacne priste

protoze z tohodle,
Gil-Galad píše: Hidnuti prohresku v listu ano vybornej napad ... dobry den chci k vam do guildy nemam zadnej prohresek uz dva roky jsem uplne bezuhonny hrac.
Gil-Galad píše: icq GM: prosimte co ten a ten?
ano vybornej napad =)
jediny co je videt ze si vubec necet na co si reagoval, bavime se tu o tom ze by chtel odmazat afk prohresky, takze nevim kdes jakoze vycet neco o sprosty mluve, delete account za bugovani
a pokud vim dost guild v otazce prohresku ma doslovne dovoleno jako jediny afkprohresky mit, takze jakej je sakra rozdil kdyz by byli hidly a pri dalsim nachytani by dostal trest jako dalsi afk prohresek?*

jak tu nekdo psal xx topiku zpatky, nbik by nemel mit potrebu makrovat a jeste navic afk, to maj potrebu ty dyl hrajici hraci ktery si prave to skryti zaplatit muzou

fakt priste to teda napis srozumitelnejc (a pokud mozno i tak nejak k tematu)

*i kdyz je zas pravda kdo by plati sochu jen za to ze v prohreskach nema afk prohresky

Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

Ano uz v minulem postu jsem napsal ze to priste musim napsat srozumitelneji. Ano cetl jsem to. Ano odpovidal jsem k tematu. Ano nepochopil jsi to. Ano jedine o co mi slo tak upozornit na to jak by bylo komplikovanejsi prijimani do guildy protoze bys musel otravovat nejake GM. Ano dal jsem k tomu priklad ve kterem jsem to uvedl do extremu priste si dam pozor aby to bylo doslovne a nijak se to neodchylovalo a abys me mohl pochopit hned napoprve tak to napisu hlavne jednoduseji ;) a to vetou Budes muset otravovat GM .. promin ze sem cekal ze to lidi pochopi z toho naznaceneho rozhovoru a zvlast ty kterej vi vsechno vzdycky to me prekvapilo nejvic :( promin

a nase posledni dva posty jsou tu myslim uplne zbytecne a na del
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Gil-Galad píše:Ano jedine o co mi slo tak upozornit na to jak by bylo komplikovanejsi prijimani do guildy protoze bys musel otravovat nejake GM.
proc by bylo?
"Ahoj pane gm, ma xxx nejaky afk prohresek? potrebujem to vedet jestli ho muzem vzit do guildy"
jojo uz to vidim jako zivy ty spamy icq o overeni lidi ze nemaj afk prohresky
Gil-Galad píše: Ano dal jsem k tomu priklad ve kterem jsem to uvedl do extremu priste si dam pozor aby to bylo doslovne a nijak se to neodchylovalo a abys me mohl pochopit hned napoprve tak to napisu hlavne jednoduseji ;) l
kdyz teda odpovidas k tematu, muzes kvotnout kdes prisel na ty extremy? zcela jasne sem napsal pro jakej pripad by to hidnuti bylo
extrem pokud vim spravne, je to co by mohlo nastat, proto me zajima kdes to z miho postu vycet

priste teda jednoduseji a kdyz odpovidas na muj post tak pokud mozno odpovidej na neco co sem skutecne napsal, ne nejaky tvoje extremy co sis zrovna vymyslel

Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Gil-Galade, mohl bys nám vysvětlit, proč je tak důležité vědět pro gildu počet afk prohřešků?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

Pro mě / nás v guildě to třeba důležité je ... jestli pro vás ne tak to je vaše věc. K nám do guildy bereme lidi podle toho jací sou a jak se chovají ne podle toho jakej maj skill nebo kolik maj nachozeno dungu nebo kolik maj ve skrince ulozenych top itemu. Troufam si tvrdit ze jsme slusni a rozumni hraci a tak mezi sebe chceme poustet zase slusne a rozumne hrace.

Jiste nebudes proti kdyz reknu ze treba kdyz ma nekdo 3 AFK prohresky tak to o nem neco vypovida.

Jiste je ti jasne ze pokud mas v guilde nejaky prasatka a ty udelaj nekde nejakej pruser tak to poskodi nejen je ale i jmeno guildy a tim padem vsechny ostatni cleny. Proto si treba my u nas overujeme o zadatelych co nejvice informaci.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Gil-Galad píše:Jiste nebudes proti kdyz reknu ze treba kdyz ma nekdo 3 AFK prohresky tak to o nem neco vypovida.
6e má docela asi smůlu :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Glorfindel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Gil-Galad píše: Jiste nebudes proti kdyz reknu ze treba kdyz ma nekdo 3 AFK prohresky tak to o nem neco vypovida.
Jen tak pro me (jsem natvrdlej) co to o nem vypovyda ? Ze je AFKkar? Jsem nevedel ze je to charakterova vada... Ja to bral spise za projev lenosti nebo nedostatku casu....
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Glorfindel píše: Jen tak pro me (jsem natvrdlej) co to o nem vypovyda ? Ze je AFKkar? Jsem nevedel ze je to charakterova vada... Ja to bral spise za projev lenosti nebo nedostatku casu....
Nebo že neumí respektovat pravidla, není schopný přizpůsobit se, je nepoučitelný a taky to, že za další prohřešek bude delnutý...stačí? ;p

Jeden afk prohřešek mi nevadí u adepta, dva už jsou na pováženou a někoho se třema bych nevzal :)
Naposledy upravil(a) Napospas dne 16.12.2007 13:35:11, celkem upraveno 2 x.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Odpovědět