Udělal bych to, kdybych v době psaní příspěvku byl doma - z hlavy si ho nepamatuju.Pepik píše:A co kdyby jsi si to tam dopsal a přestal otravovat?*
No to je teda argument. Skript snad má být od toho aby mi práci ulehčoval, ne aby mne do ní nutil.Pepik píše:Za 1. takhle na to aspoň bude muset dávat bacha a nebude úplně AFK (jakože to je script na hodně AFK)
Elegance a splácání několika věcí dohromady opravu nemá mnoho společného, spíše naopak, si ji asi pleteš s povídkou jak kočička s pejskem vařili dortPepik píše:a za 2. psal tady někdo v topiku, že chce, aby mu to hlídalo váhu, gmka, gárdilo PKčka vedle v baráku, pak ještě script šel posekat logy, nadělat boardy, sehnat další matroš, udělat loďky a pak postávat na trhu a řvát "Prodam lode - 10k, vymenim locky za vas bronz"?

Nechápu, co tě tak rozhodilo.Pepik píše:*Možná to je sprostý, ale docela se držím, abych nebyl víc...
Huh? Co má společného (ne)postování mých skriptů s tím, že mám rád eleganci ve skriptech? Na to bych opravdu rád dostal odpověď. A nejsem typ co by měl potřebu se chlubit a předvádět se.Pepik píše:Edit: Když jsme u tý elegance, tak jsem tady otevřel pár topiců, ale neviděl jsem jedinej tvůj script. Tak se pochlub - a já to klidně celý editnu...
Možná jsem neměl používat slovo "elegance", ale raději "úplnost (dodělanost) skriptu za použití elegantního vepsání vzorečku namísto pevné hodnoty".