Healer + IVM

Vaše nápady a návrhy
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Re: Healer + IVM

Příspěvek od Wizzy »

Boban píše: Omg Wizzy ty, abys neměl tu nejlepší odpověď ...
ale zes ty tu podal zajimavy navrh, popr odpoved k tematu a jeste si to okorenil uzasnym kvotovanim

... Vision vs Speech test ...
Boban
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban »

Takže podlé mého názoru je zbytečné, aby healer dával iwm,snad tomu tak nikdy nebylo a nikdy nebude a pokud tzn. "nbík" si bude chtít jít vylootovat své tělo bude muset buď požádat o heal někomu druhému, čí se nějak dobelhat k tělu a snažit si první vzít ty bandy a rychle,ale rychle utíkat :P
I´m hating all of enemies... But I´m evidencing right friends.... *The NeCrOmAnCeR*
Tádydádydádydáda, ale to jsem přece měl říct já! Tak to řekni! To je konec....
Zabijak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zabijak »

neh nekoho poprosim...DP je o team game
JA SOM.....Nymir
:p
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A nebo konečně přejmenovat Yellow potion na Heal potion atd..
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Dondor
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dondor »

Papez píše:A nebo konečně přejmenovat Yellow potion na Heal potion atd..
Žádné návody na NB questy na fóru!
Spike
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spike »

Dondor píše:
Papez píše:A nebo konečně přejmenovat Yellow potion na Heal potion atd..
Žádné návody na NB questy na fóru!
Co s tím má jaký NB quest společného? Tedy pokud ovšem nepovažuješ za kvest to že NB není barvoslepej a už někdy viděl jak vypadá Heal potion :lol:
Dondor
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dondor »

Spike píše:Co s tím má jaký NB quest společného? Tedy pokud ovšem nepovažuješ za kvest to že NB není barvoslepej a už někdy viděl jak vypadá Heal potion :lol:
Aj, sorry, asi jsem měl do toho svýho postu přidat smajlíka :wink:

Jo mimochodem, k původnímu tématu, asi jste si toho všichni všimli, že resser to IVMko na požádání hází.
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Je to jen takový pokus a pouze pro NB postavy. Vůbec to neni trvalé. A jakmile toho jediný člověk nějak zneužije, bude to zrušeno.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

ja si myslim ze kdyz se jedna o heal pro nb ze by to stacilo u toho jednoho healera co je u hrbitova jestli to jde nastavit tak aby to rossovalo jen kdyz tam u nej nemas telo pokazdy s plnyma hp ale nevim jak tydle veci fungujou jsem nouma :oops:
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Pripadne by to slo podle skillu spoplatnit. NB by to mohli mit skoro zadarmo, trenovanejsi postavy za vic penez. Kdyz nic, tak by byl aspon malinkej odliv GP - kazda kapka dobra.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Nekdo tu neco mlel o resserovi v Britu,tak si taky postnu..
Nedalo by se spis hodit ress kriz primo na hb,at nb nemusi za hb,kde na ne obvykle ceka fame chtive pk ?
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Longhorn píše:ja si myslim ze kdyz se jedna o heal pro nb ze by to stacilo u toho jednoho healera co je u hrbitova jestli to jde nastavit tak aby to rossovalo jen kdyz tam u nej nemas telo pokazdy s plnyma hp ale nevim jak tydle veci fungujou jsem nouma :oops:
jakože jediný healer NBiku je u HB? jop vlastně bohužel asik jo...ale stejně doufám, že ne všeci nb tam tráví všecky začátky...řekl bych, že třeba na starým ilshenaru by se taky hodil...

Edit by Excelsior:Pročištěno.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Já bych rovnou zakázal resskill, pokud zároveň napadený a zabitý hráč má pouze ress robu bez ničeho dalšího a neútočí první. Za prvé takové chování není rp a za druhé to prudí ostatní. Ale asi to bude utopie.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Papez píše:Já bych rovnou zakázal resskill, pokud zároveň napadený a zabitý hráč má pouze ress robu bez ničeho dalšího a neútočí první. Za prvé takové chování není rp a za druhé to prudí ostatní. Ale asi to bude utopie.
zaprvé - rp se nějako moc neřeší...
zadruhé - spousta věcí dokáže prudit a nejsou zakázaný...
souhlasím - imho je to utopie...
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Co se týká resskillů: Když umřu v pvp, tak se odkopnu helpem a ani nekoukám, jestli mě někdo lootí. Když help nejde a jdu ke kříži, tak si dávám pozor, aby nebyl nikdo poblíž. RK nedostávám. Je to jen na vás, nebuďte líní a dávejte si pozor na to, co děláte. Spouta věcí se vám pak nebude stávat.
podpis
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Duffy píše:...
Myslim, ze se tohle je asi jen u krize u britainskeho hb, kam se hodi resovat nbici padli na hb. Bohuzel nektera pk kempi vchod nebo cestu s Britu a nedokazi odolat a neukazat svou "ostrilenost" na typkovy v pyzamu s 10hp co bezi, aby ho mezitim nevybral jiny vycuranek. Castecne za to muze i port k z a do pvp zony.
Bez podpisu
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Když umřou, jejich smůla, mají se jít ressnout do britu, je to kousek...pokud si neochrání svoje věci, tak je to pořád jejich problém a ne těch pk
podpis
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Duffy píše:Když umřou, jejich smůla, mají se jít ressnout do britu, je to kousek...pokud si neochrání svoje věci, tak je to pořád jejich problém a ne těch pk
Aneb nahonme si ego na typkach v pyzamu s 10 hp, ze? Kdyz hebnes a jdes se ressnout do britu, tak na hb stejne musis zase tou samou brankou :wink: Jako jo, nbici maji chodit jinam, ale reknu ti, ja kdyz zacinal kdysi davno, tak sem znal jenom cestu na hb a zpatky, do banky a to byl cely muj svet... Kdo tady rika at nbici chodi jinam, at jde a at je tam veme, aby vedeli kam maji chodit.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Duffy píše:Když umřou, jejich smůla, mají se jít ressnout do britu, je to kousek...pokud si neochrání svoje věci, tak je to pořád jejich problém a ne těch pk
Takze kdyz te budu gardit do baraku, tak je to tvuj problem, nemas do nej chodit? :roll:
Bez podpisu
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Movalis píše:
Takze kdyz te budu gardit do baraku, tak je to tvuj problem, nemas do nej chodit? :roll:
mno ma mit domek bez guardu, kdyz nechce aby ho nekdo guardil.
Odpovědět