ale zes ty tu podal zajimavy navrh, popr odpoved k tematu a jeste si to okorenil uzasnym kvotovanimBoban píše: Omg Wizzy ty, abys neměl tu nejlepší odpověď ...
Healer + IVM
Re: Healer + IVM
Takže podlé mého názoru je zbytečné, aby healer dával iwm,snad tomu tak nikdy nebylo a nikdy nebude a pokud tzn. "nbík" si bude chtít jít vylootovat své tělo bude muset buď požádat o heal někomu druhému, čí se nějak dobelhat k tělu a snažit si první vzít ty bandy a rychle,ale rychle utíkat 

I´m hating all of enemies... But I´m evidencing right friends.... *The NeCrOmAnCeR*
Tádydádydádydáda, ale to jsem přece měl říct já! Tak to řekni! To je konec....
Tádydádydádydáda, ale to jsem přece měl říct já! Tak to řekni! To je konec....
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A nebo konečně přejmenovat Yellow potion na Heal potion atd..
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Aj, sorry, asi jsem měl do toho svýho postu přidat smajlíkaSpike píše:Co s tím má jaký NB quest společného? Tedy pokud ovšem nepovažuješ za kvest to že NB není barvoslepej a už někdy viděl jak vypadá Heal potion

Jo mimochodem, k původnímu tématu, asi jste si toho všichni všimli, že resser to IVMko na požádání hází.
jakože jediný healer NBiku je u HB? jop vlastně bohužel asik jo...ale stejně doufám, že ne všeci nb tam tráví všecky začátky...řekl bych, že třeba na starým ilshenaru by se taky hodil...Longhorn píše:ja si myslim ze kdyz se jedna o heal pro nb ze by to stacilo u toho jednoho healera co je u hrbitova jestli to jde nastavit tak aby to rossovalo jen kdyz tam u nej nemas telo pokazdy s plnyma hp ale nevim jak tydle veci fungujou jsem nouma
Edit by Excelsior:Pročištěno.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Já bych rovnou zakázal resskill, pokud zároveň napadený a zabitý hráč má pouze ress robu bez ničeho dalšího a neútočí první. Za prvé takové chování není rp a za druhé to prudí ostatní. Ale asi to bude utopie.
Papez - The Vampire.
zaprvé - rp se nějako moc neřeší...Papez píše:Já bych rovnou zakázal resskill, pokud zároveň napadený a zabitý hráč má pouze ress robu bez ničeho dalšího a neútočí první. Za prvé takové chování není rp a za druhé to prudí ostatní. Ale asi to bude utopie.
zadruhé - spousta věcí dokáže prudit a nejsou zakázaný...
souhlasím - imho je to utopie...
Co se týká resskillů: Když umřu v pvp, tak se odkopnu helpem a ani nekoukám, jestli mě někdo lootí. Když help nejde a jdu ke kříži, tak si dávám pozor, aby nebyl nikdo poblíž. RK nedostávám. Je to jen na vás, nebuďte líní a dávejte si pozor na to, co děláte. Spouta věcí se vám pak nebude stávat.
podpis
Myslim, ze se tohle je asi jen u krize u britainskeho hb, kam se hodi resovat nbici padli na hb. Bohuzel nektera pk kempi vchod nebo cestu s Britu a nedokazi odolat a neukazat svou "ostrilenost" na typkovy v pyzamu s 10hp co bezi, aby ho mezitim nevybral jiny vycuranek. Castecne za to muze i port k z a do pvp zony.Duffy píše:...
Bez podpisu
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Aneb nahonme si ego na typkach v pyzamu s 10 hp, ze? Kdyz hebnes a jdes se ressnout do britu, tak na hb stejne musis zase tou samou brankouDuffy píše:Když umřou, jejich smůla, mají se jít ressnout do britu, je to kousek...pokud si neochrání svoje věci, tak je to pořád jejich problém a ne těch pk

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
mno ma mit domek bez guardu, kdyz nechce aby ho nekdo guardil.Movalis píše:Takze kdyz te budu gardit do baraku, tak je to tvuj problem, nemas do nej chodit?Duffy píše:Když umřou, jejich smůla, mají se jít ressnout do britu, je to kousek...pokud si neochrání svoje věci, tak je to pořád jejich problém a ne těch pk