ja bych chtel videt jen kolik za jakej item dal cenu bo mi to fakt moc nesedi(jestli nepcoital svejm kamaradickum cenu jednoho itemu 2x vetsi nez ostatnim treba) ... a snad kdyz bylo v pravidlech ze 1. 10 mist bude odmeneno tak by to mel dodrzet ne? proste de mi o princip, nebo at vrati vsem veci a bude klid ...Sofia píše:No, Jimbo mi sice nějaké podklady dal, ale že by to uspokojilo mou touhu po spravedlnosti říci nemohu. Něco málo si ověřím a pokud to bude OK, tak to uzavřeme. Pokud to OK nebude, tak na to mrkneme i z jiného pohledu. Do soutěže samotné mu moc zasahovat nechci, takže jen ten jeden malinký protikorupční test.
Vabank !
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
zas brecis ?Wilson píše:ja bych chtel videt jen kolik za jakej item dal cenu bo mi to fakt moc nesedi(jestli nepcoital svejm kamaradickum cenu jednoho itemu 2x vetsi nez ostatnim treba) ... a snad kdyz bylo v pravidlech ze 1. 10 mist bude odmeneno tak by to mel dodrzet ne? proste de mi o princip, nebo at vrati vsem veci a bude klid ...Sofia píše:No, Jimbo mi sice nějaké podklady dal, ale že by to uspokojilo mou touhu po spravedlnosti říci nemohu. Něco málo si ověřím a pokud to bude OK, tak to uzavřeme. Pokud to OK nebude, tak na to mrkneme i z jiného pohledu. Do soutěže samotné mu moc zasahovat nechci, takže jen ten jeden malinký protikorupční test.
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
scrape promin ale kdyz mas tolik casu to tu mlejt tyhle blbosti proc radsi neodpovis na dotazy a nenechas konecne tuhle nepovedenou soutez upadnout v zapomeni?Jimbo píše:Foukus píše:O kterým??Jimbo píše:Nejsem ted doma, o vikendu vam rad odpovim .
Ty si ale drsnej kluk
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ty se hlavne dej dokupy a pak teprv muzes zkusit reflektovat neco jinyho nez sebe..Jimbo píše:Mozna je to reflexe myho nazoru na dp komunitu
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Vsak to nikdo netvrdi Ja jenom ze "o vikendu" už tu parkrat zaznělo.Alassea píše:tedle vikend ne? kazdej neni doma 24/7 ...Foukus píše:O kterým??Jimbo píše:Nejsem ted doma, o vikendu vam rad odpovim .
*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*
Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pak nechápu, proč se pro takovou komunitu obtěžuješ s nějakou soutěží. To jsi to rovnou mohl uspořádat někde potichu ve tvé guildě, tam by nikomu takové protahování a obkecávky dozajista nevadily ^^Jimbo píše:Mozna je to reflexe myho nazoru na dp komunitu
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze do toho vidisDevilou píše:Abyste se z toho taky nepos*ali...ten kůl kvest na projití toho gm dungu se vůbec netáhnul asi sto let a při vyhodnocení si údaje určitě pořadatel nevycucal z prstu..
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
To by z toho nemel takove provize :pCarolyn píše:Pak nechápu, proč se pro takovou komunitu obtěžuješ s nějakou soutěží. To jsi to rovnou mohl uspořádat někde potichu ve tvé guildě, tam by nikomu takové protahování a obkecávky dozajista nevadily ^^Jimbo píše:Mozna je to reflexe myho nazoru na dp komunitu