Vabank !
Vabank !
Pořádám soutěž, jaká tu ještě nebyla. Chceš být bohatý? Chceš jezdit na těch nehdražších ořích a nosit nejlepší brnění? Tak je tato soutěž právě pro tebe.
Oč jde
Umístim secure bednu na pozici 3259.1817, v malebném městečku zvaném Occlo. Do této truhly budete vkládat v pytlíkách se svým jménem a konktaktem věci, které jste ochotni obětovat pro začínající hráče, neboť z těchto věcí jim vybudejeme menší zázemí. Mám na mysli veci jako jsou mapky lvl 1 - lvl 3, zbraně od +1 do +5, šípy, šipky, bandáže, vče co si zamenete a bude to použítelné.
A teď to nejdůležitější :
Tato soutěž bude ukončena 10.srpna 2007 ve 20:00, prvních 10 výherců získa nejvzácnější plemena koní, které již dnes nejde získat, a úplně první 3 vyherci dostanou věc, o které se ani bohům nesnilo.
Výherci budou ti, co přispějí svymi dary nejvíce, podle knížek je pak vyber a zkontaktuji, proto prosím nezapomeňte vždy připsat, co je od koho.
Sekurka je jiz polozena na vysse zminenych souradnicich s nazvem Jimbo.
Oč jde
Umístim secure bednu na pozici 3259.1817, v malebném městečku zvaném Occlo. Do této truhly budete vkládat v pytlíkách se svým jménem a konktaktem věci, které jste ochotni obětovat pro začínající hráče, neboť z těchto věcí jim vybudejeme menší zázemí. Mám na mysli veci jako jsou mapky lvl 1 - lvl 3, zbraně od +1 do +5, šípy, šipky, bandáže, vče co si zamenete a bude to použítelné.
A teď to nejdůležitější :
Tato soutěž bude ukončena 10.srpna 2007 ve 20:00, prvních 10 výherců získa nejvzácnější plemena koní, které již dnes nejde získat, a úplně první 3 vyherci dostanou věc, o které se ani bohům nesnilo.
Výherci budou ti, co přispějí svymi dary nejvíce, podle knížek je pak vyber a zkontaktuji, proto prosím nezapomeňte vždy připsat, co je od koho.
Sekurka je jiz polozena na vysse zminenych souradnicich s nazvem Jimbo.
Naposledy upravil(a) Jimbo dne 11.07.2007 21:24:50, celkem upraveno 2 x.
Slunce v duši
No defakto mas pravdu, ze vyhrajou lidi, kteri daji nejvic veci, ale ty veci co daji beztak pujdou zase do te sbirky. Stejne tak jako vybrane veci. Takze to ber jako dvoji vyhru treba 

Naposledy upravil(a) Jimbo dne 24.06.2007 02:52:18, celkem upraveno 1 x.
Slunce v duši
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Technická - editni ten deadline i v tom prvním postu, tady se to ztratí ..
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Je mi jasny na co se chces zeptat, kolik toho mas dat a co abys vyhral....Uz jsem to psal par lidem, nekteri davaji veci jen aby vyhrali ty ceny, nicmene vyhodnocovani bude probihat pomerem celkove sumy vlozenych veci, protoze jinak to hodnotit ani nejde, to ze tam nekteri davaji nadstandartni veci, to je jjeich vec, ja te soutezi podminyk na vkladani itemu nekladu.Hoxif píše:ahoj muzes mi sem prosim hodit sve ICQ, predem diky![]()
Slunce v duši
no chci se zeptat beres to teda jakoze: kliknes na pytel vidis 1 item dobre na dalsi 10 itemu pak dalsi a dalsi a ve kterem je nejvic itemu vyhral? nebo to beres na pocet ze to otevres a budes hledet na to kolik je tam treba tech bandu regu sipu? nevim mozna sem jenom malo chapavy a uz si to tam nekde psal...
na celkovou cenu itemu vevnitrHoxif píše:no chci se zeptat beres to teda jakoze: kliknes na pytel vidis 1 item dobre na dalsi 10 itemu pak dalsi a dalsi a ve kterem je nejvic itemu vyhral? nebo to beres na pocet ze to otevres a budes hledet na to kolik je tam treba tech bandu regu sipu? nevim mozna sem jenom malo chapavy a uz si to tam nekde psal...
zkus to dat dojednoho pytle a via page napsat ... at to tam gm prenesou uz sem takhle prekladalHoxif píše:ahoj muzu prosim pozadat o icq? poradatele? ppotrebuju mu nahazet ty veci mam toho celkem dost.... a vazi to jeste vic... a nez bych to naskladal do securky tak sem tu dva tejdny... navic bych musel koupit moc knizek... takze prosiim o ICQ nebo mi muzes napsat na mojeICQ: 230758217 predem diky