Uz si zase byl na zachode a dosel zachodak co?Jimbo píše: Dále omluva patří všem zůčastněným za velké zpoždění souteže, bohužel čas mi nebyl nakloněn, sem veliký pán a velicí pánové dělají veliké věci, které zabírají veliký kus času !
Vabank !
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
ver mi, ze je mi uplne ukradeny jestli sem vyhral nebo ne. Ale pockejme si na nedeli, co nam o tom rekne sofie ktere si urcite poslal vsechny veci ohledne hodnoceni a veci co kdo mel
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ja se treba ani nezucastnil a s klidem se budu vyjadrovat taky..Jimbo píše:Kdyby ti to bylo ukradene jak tu pises, tak by si se tu ani nevyjadroval
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Sofia píše: rozdáš slibované ceny (chci od tebe seznam toho kdo co dostal a taktéž seznam všech kdo přispěli a čím přispěli - prostě veškerou agendu co si o soutěží vedeš)
ani si nemyslim, slibovanejch bylo 10 mist podle toho kdo co odevzda, ne podle toho jestli tri mesice cumi na forum jestli uz nahodou si to vyhodnotil a nema na to kecyJimbo píše: Co se týká vyhlášení 10 míst jako vedlejších, zde si ponechám čas na rozmyšlenou
jinak souhlas smulem, vycucat sis to moh odkudkoliv, chce to nejakej kompletni vypis kdyz uz na tom delas tri mesice
nj chudaci nic nevyhrali tak zavolaj gm a breci tu... sice ja taky nedal nic ze svyho pouze to co me modri hraci zasponzorovali v dungeonech a ne ze by toho bylo malo jelikoz ja vyuzivam pouze top equiped postavy tak moc veci nepotrebujuRicollast píše:osobně bych se na vás vy( ) taky jimbo udělal hru, vy ste tam naházeli věci, a ted čekáte co? že něco dostanete? a když rly nic tak gm pls help...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
to uz tu jednou byloJimbo píše: Soutež pořádám já, parametry vyhodnocení taktéž nastavuji já
to nic nemeni na tom ze si slibil odmeny pro prvnich 10 ;) a za ty tri mesice bys mel mit i urcite pekne vypsany co kdo dal a kolik za to ma boduJimbo píše:Zbytečný reagovat, jinak zřejmě tu pár lidem uniklo, že soutěž není pro vaše výhry, ale pro spotřebák pro nubíky
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no promin ale to si ty "nbici" ale pekne uzijou,jenze oba dva vime ze jim nedas precejenom vsechno ze?Jimbo píše:Zbytečný reagovat, jinak zřejmě tu pár lidem uniklo, že soutěž není pro vaše výhry, ale pro spotřebák pro nubíky, že se vaše vypočítavost minula wizzy cíli, to je tvůj boj
edit: vite co je divny? ze nejvic dali lidi z TM a jeden clovek z Tlupy
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
mela tu bejt kompletni soupiska do nedele takze co bude?
asi takReginald píše: edit: vite co je divny? ze nejvic dali lidi z TM a jeden clovek z Tlupy :P
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 08 říj 2007 15:47, celkem upraveno 1 x.
No, Jimbo mi sice nějaké podklady dal, ale že by to uspokojilo mou touhu po spravedlnosti říci nemohu. Něco málo si ověřím a pokud to bude OK, tak to uzavřeme. Pokud to OK nebude, tak na to mrkneme i z jiného pohledu. Do soutěže samotné mu moc zasahovat nechci, takže jen ten jeden malinký protikorupční test.