Vabank !
sem troska zvykej si, +5 brnka je vsechen muj majetek, ted nemam nic :(Jimbo píše: E: Jinak reaguji tu na vaše naříkaní wizzy zcela dobrovolně, jen je docela sranda že ty kterej každému říkáš nebreč tu teď sám brečíš pro par lightwawe spear s +5 bojne brnkama :lol: :lol: :lol:
pro me tohle zadny prekvapeni fakt neni, kdyz si mi na icq furt psal ze v srpnu koncis ale jeste predtim mas v planu vsechny nasrat ;) spis sem nejak akorat doufal ze se k nbikum dostanou aspon ty +5 blbosti a valorka co sem ti tam nahazel
Jimbo píše: Co se soutěže týká, pořadatel jsem já, a můžu si soutež ukončit a pozměnit jak budu chtít.
tak si to uprav v prvnim postu pane poradatelJimbo píše: A teď to nejdůležitější :
Tato soutěž bude ukončena 10.srpna 2007 ve 20:00
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz mlc radsi. Dik.Jimbo píše:Spousta slov, málo rozumu.
Jj, muzes si to pozmenit jak budes chtit, asi tak jako zlodej muze okrast koho bude chtit..Jimbo píše:Co se soutěže týká, pořadatel jsem já, a můžu si soutež ukončit a pozměnit jak budu chtít. Účast je dobrovolná. A nikde není napsáno že se neukončí.

Jo a jestli si chtel jen nekoho nastvat, tak si ******, pokud myslis ze toho dosahnes prez virtualni majetek.

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ano Jimbo, ty jsi pořadatel, takže ty si s ní můžeš dělat co chceš, ale všechno má své meze. A protože já jsem jeden z pořadatelů celého shardu a vůbec se mi nelíbí to jak se k té soutěži stavíš a takovéhle chování rozhodně podporovat nehodláme, tak buď soutěž ukončíš a rozdáš slibované ceny (chci od tebe seznam toho kdo co dostal a taktéž seznam všech kdo přispěli a čím přispěli - prostě veškerou agendu co si o soutěží vedeš) do neděle 7.10. do 18:00. Ručíš všemi svými accounty (a to i těmi, které nejsou tvé a loguješ je).
Odpověď sem nebo PM, nepoužívat mé ICQ, prosím.
Odpověď sem nebo PM, nepoužívat mé ICQ, prosím.
- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
To mi prijde jako naivita.Drakulia píše:A mas to dzimbo...Teraz si snad na tu sutaz najdes cas

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
- Trollhammaren
- Paper Elemental
V podstatě výsledky mám již delší čas, jen jsem se nemohl doposud rozhodnout co udělat s těmi co dělali bordel v bedně a tzv. se zůčastnili.
Takže k vyhlášení:
1.místo ---- Alassea s počtem 4879 bodů
2.místo ---- Jarin Van Fead s počtem bodů 4321
3.místo ---- Josheff s počtem bodů 3651
Výherci ať se mi ohlásí na icq nebo pm zde na foru. Ceny které vyhrali vám oznámí samotní vyherci, pokud budou chtít.
Dále všichni začínající hráči (noobika) můžou od tohoto dne žádat formou pm materiální výpomoc ze spotřebáku který se vybral při soutěži.
Dále omluva patří všem zůčastněným za velké zpoždění souteže, bohužel čas mi nebyl nakloněn, sem veliký pán a velicí pánové dělají veliké věci, které zabírají veliký kus času !
Co se týká vyhlášení 10 míst jako vedlejších, zde si ponechám čas na rozmyšlenou jak to vyřeším, neboť mě velice pobouřilo, jak k této soutěži přistoupili lidé umístění na těchto příčkách.
Takže k vyhlášení:
1.místo ---- Alassea s počtem 4879 bodů
2.místo ---- Jarin Van Fead s počtem bodů 4321
3.místo ---- Josheff s počtem bodů 3651
Výherci ať se mi ohlásí na icq nebo pm zde na foru. Ceny které vyhrali vám oznámí samotní vyherci, pokud budou chtít.
Dále všichni začínající hráči (noobika) můžou od tohoto dne žádat formou pm materiální výpomoc ze spotřebáku který se vybral při soutěži.
Dále omluva patří všem zůčastněným za velké zpoždění souteže, bohužel čas mi nebyl nakloněn, sem veliký pán a velicí pánové dělají veliké věci, které zabírají veliký kus času !
Co se týká vyhlášení 10 míst jako vedlejších, zde si ponechám čas na rozmyšlenou jak to vyřeším, neboť mě velice pobouřilo, jak k této soutěži přistoupili lidé umístění na těchto příčkách.
Slunce v duši
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
nj, tyhle cisla si umim z fleku vycucat taky a nechat vyhrat svy kamose jakbysmet
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56