Sběratelské pytlíky

Vaše nápady a návrhy
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Sběratelské pytlíky

Příspěvek od Triglav »

...jejich kvalitu a to že jde skutečně o sběratelský kousek můžete ověřit přes Magic Ball.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Tequila
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tequila »

Ide o pytliky s "rare farbou"?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

mno a jakej je rozdil mezi sberatelskym a obyc rare pytlikem ? (myslim treba 498/b88/b98)

... Vision vs Speech test ...
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Ve sběratelské hodnotě. Je to jen způsob, jak odlišit nákladně vytvořené sběratelské váčky od pouhých pojmenovaných padělků z dob kdy barevné pytlíky normálně padaly z monster.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Opravdu moc hezky provedene, dneska sem si hned udelal prvni kousek barvy temneho lesa.. :D
EDIT: Je normalni, ze mi MB pise, ze pytlik je stary 2249 dni, kdyz sem ho delal pred par minutama?
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Raegann píše:EDIT: Je normalni, ze mi MB pise, ze pytlik je stary 2249 dni, kdyz sem ho delal pred par minutama?
To je podivné. Při testu to bylo ok. Mrknu na to, jestli se tam dodatečně nevloudila nějaká chybka.

Edit: Chyba nalezena, bude opraveno. Údaj je uložený správně, jen se chybně vypisuje.
The First
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Doufáme, že to neskončí vystavováním a rozkládáním pytlíků na střechách. Sbírky putlíků - ano. Ale někde v truhlách apod.

Pokud by se rozmohlo povalování pytlíků volně viditelných ze světa, nejspíš by to přilákalo Čarobarevné moly, kteří by všechny volně ložené sběratelské pytlíky požírali.
The First
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

todle sem nejak nepochopil snad sberatelsky pytliky by meli byt ty stary co nekde padly v dungu a ne nejaka napodobenina kterou si muze kdokoliv udelat ...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Longbowman
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Longbowman »

Alassea píše:todle sem nejak nepochopil snad sberatelsky pytliky by meli byt ty stary co nekde padly v dungu a ne nejaka napodobenina kterou si muze kdokoliv udelat ...
Můžeš mít oboje, tak o co jde? Snad bys to nechtěl prodávat :D
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Princip je v tom to rozlišit.
The First
Leuret
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leuret »

Ahoj, proč ten pytlík nejde udělat z ingotů, když to jde udělat z brnění?
Kuk :)
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Leuret píše:Ahoj, proč ten pytlík nejde udělat z ingotů, když to jde udělat z brnění?
Technické omezení. Ingoty mají totiž ve skutečnosti barvu 0 a ten jejich "obrázek" je takový jak vypadají.
The First
Mrak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Mrak »

prepacte ale vobec nechapem o co sa jedna :( asi som hlupy ale moze mi niekto vysvetlit o aky zberatlesky pytlik ide ???
a ako to funguje ??? bo som sa stratil :(
Carda
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Carda »

Leuret píše:Jinak, nešel by udělat vedle stroječek, kterej vytvoří třeba za cca 500 001 gp NB pytlík? :-)
>>>
Ari píše:Nemas do ceho lotit?
Problém by asi nebyl až zas tak v tomdle, ale cokoliv bys naházel do toho pytlíku by byli prakticky taky nb -> rovnou můžeš udělat šecky věci nb :p
Mrak píše:prepacte ale vobec nechapem o co sa jedna asi som hlupy ale moze mi niekto vysvetlit o aky zberatlesky pytlik ide ???
a ako to funguje ??? bo som sa stratil
RP Novinky -> chvíla hledání :-) V podstatě de o to proměnit nějakou tvou věc na pytlík stejně barvy, při velkym fizzu asi (teda aspoň co sem pochopil z toho co ten maník povídal).
EDIT: Sry za zkomolení ména :-)
Naposledy upravil(a) Carda dne 01 črc 2007 09:27, celkem upraveno 1 x.
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Carda píše:RP Novinky -> chvíla hledání :-) V podstatě de o to proměnit nějakou tvou věc na pytlík stejně barvy, při velkym fizzu asi (teda aspoň co sem pochopil z toho co ten maník povídal).
ee nefizzuje to, akorat je mala sance na to ze ti zustane item z kteryho byla barva

... Vision vs Speech test ...
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Byotch píše:Ma ten sberatelsky pytlik stejne vlastnosti jako obyc ? Nemusim se bat ze by me z nej neco zmizelo ?
P.S. Jinak moc pekny, skoda ze jsem tak chudy :)
Mají úplně normální vlastnosti, můžete je normálně používat. V tuto chvíli ani nehrozí že zmizí...jediné nebezpečí jsou někde výše mnou zmínění Moli, kteří zatím na DP nejsou, ale pokud bude pokračovat trend vystavování pytlíků na střechu baráků (jakože to pár lidí/guild začlo dělat), Moli se jistojistě objeví. Ale o tom budete případně informování via RP vývěska.
The First
Mrak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Mrak »

Triglav píše:
Byotch píše:Ma ten sberatelsky pytlik stejne vlastnosti jako obyc ? Nemusim se bat ze by me z nej neco zmizelo ?
P.S. Jinak moc pekny, skoda ze jsem tak chudy :)
Mají úplně normální vlastnosti, můžete je normálně používat. V tuto chvíli ani nehrozí že zmizí...jediné nebezpečí jsou někde výše mnou zmínění Moli, kteří zatím na DP nejsou, ale pokud bude pokračovat trend vystavování pytlíků na střechu baráků (jakože to pár lidí/guild začlo dělat), Moli se jistojistě objeví. Ale o tom budete případně informování via RP vývěska.
Len dufam ze ked sa Moli objavia tak nebudu zrat pytliky ktore su v securke zavrene s pripravkom proti molam :D alebo dajte moznost vyrobi naftalinu ( ta vec co nici mole) a to tak ze Ranger ( akozto znalca prirody - molov), Necro ako znalca jedov a Mag ako znalaca magie zmiesaju nejake " itemy " a bude Naftalin :D
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Spíš bych radši, kdyby se moli nemuseli objevovat...
The First
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Triglav píše:Spíš bych radši, kdyby se moli nemuseli objevovat...
Coz by se stat nemuselo, pokud jde ciste o mnozstvi itemu vylozenych. Postupovat v intencich pravidel a v pripade velkeho poctu proste provest "uklid", kdyz nekdo nezna miru. At uz jde o pytliky modre, cervene, fialove nebo uplne jine itemy vystavene na strese.
Priznam se bez muceni, dal sem si dva ty pytliky na strechu nahradou za asi ctyri co sem tam mel driv. Proste vypadaj lip, coz koresponduje se snahou "zkraslit" si pribytek k obrazu svemu. Na druhou stranu chapu, co by to mohlo vyvolat za nasledky v pripade "neumerenosti" ve "zkraslovani".. Takze taky doufam, ze to nebude nutne, ovsem nevidel bych reseni ciste v omezeni vyskytu jedineho typu itemu (na strese/ podlaze). Ta sama pravidla by mela platit, at uz se jedna o rare jezditka, sacky ruznych barev ale i predmety bezne spotreby a pouziti. Cili problematika jako takova X jednotlivost, aspekt.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Spíš by se měli ukázat nějácí brouci co by sežrali veškerej "zbytečnej bordel" co si lidi vystavujou, není to tak dávno co jedno GM slibovalo, že pokud se neuklidí, uklidí samo za lidi a stačí se projít po městech a je vidět, že výhružka byla jen opravdu výhružka, ale skutek utek.

Ne, opravdu NBpytlíky v žádné podobě se dělat nebudou a je zbytečné se o tom dál bavit v jakékoliv podobě. Vyčištěno - Kolík Aťsepicnu
A opět pročištěno - Bluespace.
Odpovědět