Sběratelské pytlíky
Sběratelské pytlíky
...jejich kvalitu a to že jde skutečně o sběratelský kousek můžete ověřit přes Magic Ball.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu moc hezky provedene, dneska sem si hned udelal prvni kousek barvy temneho lesa..
EDIT: Je normalni, ze mi MB pise, ze pytlik je stary 2249 dni, kdyz sem ho delal pred par minutama?
EDIT: Je normalni, ze mi MB pise, ze pytlik je stary 2249 dni, kdyz sem ho delal pred par minutama?
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
To je podivné. Při testu to bylo ok. Mrknu na to, jestli se tam dodatečně nevloudila nějaká chybka.Raegann píše:EDIT: Je normalni, ze mi MB pise, ze pytlik je stary 2249 dni, kdyz sem ho delal pred par minutama?
Edit: Chyba nalezena, bude opraveno. Údaj je uložený správně, jen se chybně vypisuje.
The First
Doufáme, že to neskončí vystavováním a rozkládáním pytlíků na střechách. Sbírky putlíků - ano. Ale někde v truhlách apod.
Pokud by se rozmohlo povalování pytlíků volně viditelných ze světa, nejspíš by to přilákalo Čarobarevné moly, kteří by všechny volně ložené sběratelské pytlíky požírali.
Pokud by se rozmohlo povalování pytlíků volně viditelných ze světa, nejspíš by to přilákalo Čarobarevné moly, kteří by všechny volně ložené sběratelské pytlíky požírali.
The First
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš mít oboje, tak o co jde? Snad bys to nechtěl prodávatAlassea píše:todle sem nejak nepochopil snad sberatelsky pytliky by meli byt ty stary co nekde padly v dungu a ne nejaka napodobenina kterou si muze kdokoliv udelat ...
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Technické omezení. Ingoty mají totiž ve skutečnosti barvu 0 a ten jejich "obrázek" je takový jak vypadají.Leuret píše:Ahoj, proč ten pytlík nejde udělat z ingotů, když to jde udělat z brnění?
The First
>>>Leuret píše:Jinak, nešel by udělat vedle stroječek, kterej vytvoří třeba za cca 500 001 gp NB pytlík?
Problém by asi nebyl až zas tak v tomdle, ale cokoliv bys naházel do toho pytlíku by byli prakticky taky nb -> rovnou můžeš udělat šecky věci nb :pAri píše:Nemas do ceho lotit?
RP Novinky -> chvíla hledání V podstatě de o to proměnit nějakou tvou věc na pytlík stejně barvy, při velkym fizzu asi (teda aspoň co sem pochopil z toho co ten maník povídal).Mrak píše:prepacte ale vobec nechapem o co sa jedna asi som hlupy ale moze mi niekto vysvetlit o aky zberatlesky pytlik ide ???
a ako to funguje ??? bo som sa stratil
EDIT: Sry za zkomolení ména
Naposledy upravil(a) Carda dne 01 črc 2007 09:27, celkem upraveno 1 x.
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
Mají úplně normální vlastnosti, můžete je normálně používat. V tuto chvíli ani nehrozí že zmizí...jediné nebezpečí jsou někde výše mnou zmínění Moli, kteří zatím na DP nejsou, ale pokud bude pokračovat trend vystavování pytlíků na střechu baráků (jakože to pár lidí/guild začlo dělat), Moli se jistojistě objeví. Ale o tom budete případně informování via RP vývěska.Byotch píše:Ma ten sberatelsky pytlik stejne vlastnosti jako obyc ? Nemusim se bat ze by me z nej neco zmizelo ?
P.S. Jinak moc pekny, skoda ze jsem tak chudy :)
The First
Len dufam ze ked sa Moli objavia tak nebudu zrat pytliky ktore su v securke zavrene s pripravkom proti molam alebo dajte moznost vyrobi naftalinu ( ta vec co nici mole) a to tak ze Ranger ( akozto znalca prirody - molov), Necro ako znalca jedov a Mag ako znalaca magie zmiesaju nejake " itemy " a bude NaftalinTriglav píše:Mají úplně normální vlastnosti, můžete je normálně používat. V tuto chvíli ani nehrozí že zmizí...jediné nebezpečí jsou někde výše mnou zmínění Moli, kteří zatím na DP nejsou, ale pokud bude pokračovat trend vystavování pytlíků na střechu baráků (jakože to pár lidí/guild začlo dělat), Moli se jistojistě objeví. Ale o tom budete případně informování via RP vývěska.Byotch píše:Ma ten sberatelsky pytlik stejne vlastnosti jako obyc ? Nemusim se bat ze by me z nej neco zmizelo ?
P.S. Jinak moc pekny, skoda ze jsem tak chudy
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Coz by se stat nemuselo, pokud jde ciste o mnozstvi itemu vylozenych. Postupovat v intencich pravidel a v pripade velkeho poctu proste provest "uklid", kdyz nekdo nezna miru. At uz jde o pytliky modre, cervene, fialove nebo uplne jine itemy vystavene na strese.Triglav píše:Spíš bych radši, kdyby se moli nemuseli objevovat...
Priznam se bez muceni, dal sem si dva ty pytliky na strechu nahradou za asi ctyri co sem tam mel driv. Proste vypadaj lip, coz koresponduje se snahou "zkraslit" si pribytek k obrazu svemu. Na druhou stranu chapu, co by to mohlo vyvolat za nasledky v pripade "neumerenosti" ve "zkraslovani".. Takze taky doufam, ze to nebude nutne, ovsem nevidel bych reseni ciste v omezeni vyskytu jedineho typu itemu (na strese/ podlaze). Ta sama pravidla by mela platit, at uz se jedna o rare jezditka, sacky ruznych barev ale i predmety bezne spotreby a pouziti. Cili problematika jako takova X jednotlivost, aspekt.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Spíš by se měli ukázat nějácí brouci co by sežrali veškerej "zbytečnej bordel" co si lidi vystavujou, není to tak dávno co jedno GM slibovalo, že pokud se neuklidí, uklidí samo za lidi a stačí se projít po městech a je vidět, že výhružka byla jen opravdu výhružka, ale skutek utek.
Ne, opravdu NBpytlíky v žádné podobě se dělat nebudou a je zbytečné se o tom dál bavit v jakékoliv podobě. Vyčištěno - Kolík Aťsepicnu
A opět pročištěno - Bluespace.
Ne, opravdu NBpytlíky v žádné podobě se dělat nebudou a je zbytečné se o tom dál bavit v jakékoliv podobě. Vyčištěno - Kolík Aťsepicnu
A opět pročištěno - Bluespace.