NB questy
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
NB questy
Mám problém s questem, kde musím nalézt 10 psů. Problém je v tom, že nevím jestli to má být zatoulaný pejsek nebo stačí pes. A druhá věc je to, že ať dělám cokoliv, nemůžu psa nijak získat. Klikal jsem na obojek, přetahoval obojek i na psa a pořád nic.... Není to tím že ho musím tamnout
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Právě že se mi to jednou vymstilo - řekl jsem psu "obojek", napsalo to nějakou neslušnou hlášku, připsalo mi to ještě neslušnější přívlastek za jméno a koplo do jailu :-O. Ani Sofia nevěděla co se stalo . A to všichni říkají: vyzkoušej to .Dave Lister píše:zkus taky cist co ti rika to NPC ktery ten qst zadava, myslim ze je to celkem jasny..
Nejspíš ses chytil na zabezpečení jednoho bugu, což se bohužel může stát velmi snadno, pakliže máš dva questbooky v báglu. Pokusím se vymyslet nějaký řešení.Iverka píše:Právě že se mi to jednou vymstilo - řekl jsem psu "obojek", napsalo to nějakou neslušnou hlášku, připsalo mi to ještě neslušnější přívlastek za jméno a koplo do jailu :-O. Ani Sofia nevěděla co se stalo . A to všichni říkají: vyzkoušej to .Dave Lister píše:zkus taky cist co ti rika to NPC ktery ten qst zadava, myslim ze je to celkem jasny..
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Je to možné, questbooky jsem měl opravdu dva a to protože jeden z nich nešel vyhodit ani odstranit, ale už mám jen 1.Anansi píše:Nejspíš ses chytil na zabezpečení jednoho bugu, což se bohužel může stát velmi snadno, pakliže máš dva questbooky v báglu. Pokusím se vymyslet nějaký řešení.Iverka píše:Právě že se mi to jednou vymstilo - řekl jsem psu "obojek", napsalo to nějakou neslušnou hlášku, připsalo mi to ještě neslušnější přívlastek za jméno a koplo do jailu :-O. Ani Sofia nevěděla co se stalo . A to všichni říkají: vyzkoušej to .Dave Lister píše:zkus taky cist co ti rika to NPC ktery ten qst zadava, myslim ze je to celkem jasny..