NB questy

Vše o podobných aktivitách ve hře
Odpovědět
Iverka
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

NB questy

Příspěvek od Iverka »

Mám problém s questem, kde musím nalézt 10 psů. Problém je v tom, že nevím jestli to má být zatoulaný pejsek nebo stačí pes. A druhá věc je to, že ať dělám cokoliv, nemůžu psa nijak získat. Klikal jsem na obojek, přetahoval obojek i na psa a pořád nic.... Není to tím že ho musím tamnout :?:
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

zkus taky cist co ti rika to NPC ktery ten qst zadava, myslim ze je to celkem jasny..
hemeneks more gadzo vazelina!
Iverka
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iverka »

Dave Lister píše:zkus taky cist co ti rika to NPC ktery ten qst zadava, myslim ze je to celkem jasny..
Právě že se mi to jednou vymstilo - řekl jsem psu "obojek", napsalo to nějakou neslušnou hlášku, připsalo mi to ještě neslušnější přívlastek za jméno a koplo do jailu :-O. Ani Sofia nevěděla co se stalo :-D. A to všichni říkají: vyzkoušej to :-D.
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Iverka píše:
Dave Lister píše:zkus taky cist co ti rika to NPC ktery ten qst zadava, myslim ze je to celkem jasny..
Právě že se mi to jednou vymstilo - řekl jsem psu "obojek", napsalo to nějakou neslušnou hlášku, připsalo mi to ještě neslušnější přívlastek za jméno a koplo do jailu :-O. Ani Sofia nevěděla co se stalo :-D. A to všichni říkají: vyzkoušej to :-D.
Nejspíš ses chytil na zabezpečení jednoho bugu, což se bohužel může stát velmi snadno, pakliže máš dva questbooky v báglu. Pokusím se vymyslet nějaký řešení.
Iverka
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iverka »

Anansi píše:
Iverka píše:
Nejspíš ses chytil na zabezpečení jednoho bugu, což se bohužel může stát velmi snadno, pakliže máš dva questbooky v báglu. Pokusím se vymyslet nějaký řešení.
Je to možné, questbooky jsem měl opravdu dva a to protože jeden z nich nešel vyhodit ani odstranit, ale už mám jen 1.
Excelsior
Moderátor

Příspěvek od Excelsior »

žádné návody na kvesty sem nepatří..
Odpovědět