Zdravim,mam taky problem s yokom,tak sa vam ho v kratkosti budem snazit opisat,snad mi niekto helfne.
Tak ked lognem UO cez clienta Dp, tak vsetko ide v pohode ziaden problem,lenze pre hru potrebujem scripty tak hrad bez yoka,alebo asista pvp je zaujimave...ak lognem akukolvek postavu cez yoko a spustim operaciu,pri ktorej sa mi spravi target(napriklad banda,nejake kuzlo,chitanie ryb,mining) tak ma to vyhodi do windowsu a hru mi vipne...je jedno ci ten target mam vdaka spustenemu scriptu,alebo ani nesputim script a 2x kliknem napr.na zbran alebo nakrump alebo an zvytok aleb na keg...vzdy ak sa mi urobi ten target(to male kruzko pomoc ktoreho oznacujem kam cem dane kuzlo poslat,potion preliat atd) a ten target ak dam hoc na stenu domu,alebo nanejakeho hraca,na zem proste hoc kde tak ma to vyhodi a zrusi m ihru...skusal so mreinstal windovs,aj UO aj yoko...co dalej uz ma nenapada..za pripadnu pomoc dakujem
chory target
- Ancestors
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
chory target
Capo di Tuti
Lidi si mne vazi a ty co ne, tak tych uz moc neni
Lidi si mne vazi a ty co ne, tak tych uz moc neni
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Re: chory target
Zkus smazat registry u YokaAncestors píše:Zdravim,mam taky problem s yokom,tak sa vam ho v kratkosti budem snazit opisat,snad mi niekto helfne.
Tak ked lognem UO cez clienta Dp, tak vsetko ide v pohode ziaden problem,lenze pre hru potrebujem scripty tak hrad bez yoka,alebo asista pvp je zaujimave...ak lognem akukolvek postavu cez yoko a spustim operaciu,pri ktorej sa mi spravi target(napriklad banda,nejake kuzlo,chitanie ryb,mining) tak ma to vyhodi do windowsu a hru mi vipne...je jedno ci ten target mam vdaka spustenemu scriptu,alebo ani nesputim script a 2x kliknem napr.na zbran alebo nakrump alebo an zvytok aleb na keg...vzdy ak sa mi urobi ten target(to male kruzko pomoc ktoreho oznacujem kam cem dane kuzlo poslat,potion preliat atd) a ten target ak dam hoc na stenu domu,alebo nanejakeho hraca,na zem proste hoc kde tak ma to vyhodi a zrusi m ihru...skusal so mreinstal windovs,aj UO aj yoko...co dalej uz ma nenapada..za pripadnu pomoc dakujem
a nemas neco spatne zakrizkovany v injektu? > main
yoko nema registry......Iverka píše: Zkus smazat registry u Yoka
tohle neni injektem, jak sam psal i kdyz dclickne neco a zameri neco jinyho tak mu to spadneSkuhry píše:a nemas neco spatne zakrizkovany v injektu? > main
Imo tam ale píše, že bez Yoka mu to deWizzy píše:tohle neni injektem, jak sam psal i kdyz dclickne neco a zameri neco jinyho tak mu to spadne
Co máš za verzi Yoka, co používáš za klienta, a co máš šecko zaškrtaný v nastavení Yoka?
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
spis to bude neco s verzi neceho (yoka/klienta(muze pres launchera poustet jinej klient nez ruco...)) ktery nebude moc dplikeCarda píše:Imo tam ale píše, že bez Yoka mu to deWizzy píše:tohle neni injektem, jak sam psal i kdyz dclickne neco a zameri neco jinyho tak mu to spadne
Co máš za verzi Yoka, co používáš za klienta, a co máš šecko zaškrtaný v nastavení Yoka?
- Drakulia
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Najlepsie je: Preinstalovat UO + Preinstalovat YOKO
(http://www.yoko.ic.cz/ mas tam aj navod ako nastavit MAIN)
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší by bylo napsat format c: /q a nainstalovat vše:-DDrakulia píše:Najlepsie je: Preinstalovat UO + Preinstalovat YOKO